Laat u zakelijk verzekeren

Bescherm uw onderneming en neem de juiste risico's

Bescherm uw onderneming en neem de juiste risico's

Laat u zakelijk verzekeren

Zorgeloos werken door zakelijke verzekering

Als MKB’er maakt u dagelijks beslissingen over uw bedrijfspand, personeel en andere belangrijke zaken om risico’s in te dammen. Denk aan het invoeren van veiligheidsmaatregelen wanneer er onverhoopt brand uitbreekt en het installeren van alarminstallaties tegen diefstal. Ook als ZZP’er wilt u zeker weten dat uw zaken op orde zijn. Mocht het noodlot dan toch toeslaan, dan valt u het liefst terug op de juiste verzekering. KRK helpt u hieraan.

Bij u of bij ons op het kantoor komt onze adviseur erachter wat u precies nodig heeft. Ieder bedrijf is daarin anders. Zo heeft een wijnverkoper andere prioriteiten, wensen en dus een andere dekking nodig dan iemand met een ICT-bedrijf. De adviseur gaat alle soorten zakelijke verzekeringen langs en kiest degene die het beste bij u passen. Zo kunt u na het afsluiten zorgeloos aan het werk.

Altijd bereikbaar

Bij onze medewerkers zijn alle disciplines aanwezig om u helder te informeren en u over de juiste verzekering te adviseren

Persoonlijk contact

Uw verzekeringsadviseur stemt het verzekeringspakket op uw persoonlijke situatie af.

Jaren aan ervaring

Kuijs Reinder Kakes bestaat in 2022 100 jaar en behartigt de assurantiebelangen van meer dan 10.000 relaties.

Verzekeren Zakelijk

Gewijzigde omstandigheden

Een bedrijf is constant in beweging en een verzekering moet daarin kunnen meebewegen. Ook daar helpt KRK u graag mee. Wanneer u van verzekering moet wisselen. Of gewoon als u wilt controleren of alles nog in orde is.

Laat uw gegevens achter

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om al uw vragen over zakelijke verzekeringen te beantwoorden. Zodat uw bedrijf zo snel mogelijk goed verzekerd is.

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy Statement.

Ook interessant

Graag attenderen we u op een aantal interessante links.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie