Verzekeren Zakelijk

Financieel Advies

Verzekeren Zakelijk

Verzekeren Zakelijk

Persoonlijk maatwerk geeft u meer zekerheid.

Een verzekeringspakket moet passen als een maatpak. Dat vraagt om een persoonlijke risico inventarisatie en een maatwerk advies. Dan pas bent u zorgeloos verzekerd. En zit het een keer tegen, dan zorgen wij dat u 24 uur per dag, 7 dagen per week direct geholpen wordt. Verzekerd zijn is niet alleen een kwestie van de laagste premie, maar duidelijkheid over de kleine lettertjes. Wij houden van duidelijkheid en zoeken samen met u naar de beste balans.


Sinds 1965

KRK verzekeren bestaat sinds 1965 en verzorgt inmiddels de assurantiebelangen van ruim 10.000 relaties.

Wij doen dit met een professioneel en enthousiast team van commerciele binnendienst medewerkers, assurantieadviseurs in de buitendienst en financiële planning- en hypotheekadviseurs.


100% Onafhankelijk en ruime keuze

Wij werken met nagenoeg elke verzekeringsmaatschappij in Nederland en hebben zodoende een zeer ruime keuze uit diverse verzekeraars. Aan de hand van een gedegen intakegesprek brengen wij uw risico's in kaart en bespreken wij samen met u de mogelijkheden van verzekeren. Hierbij letten wij uiteraard op een scherpe premie. Maar ook op schade-afwikkeling en de kennis en ervaring van een verzekeraar.

Onze grote kracht is het feit dat we 100% onafhankelijk zijn, wat betekent dat wij zaken kunnen doen met bijna alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland en zelfs ook buiten Nederland. Door deze onafhankelijkheid zijn wij in staat om u altijd het beste en/of goedkoopste pakket aan te kunnen bieden. Hierdoor verslaan wij de markt.

Voor particulieren alsmede ondernemers en bedrijven bieden wij diverse verzekeringsoplossingen aan. Van een uitgebreid woonpakket tot het afdekken van complexe zakelijke risico's van de onderneming. KRK Verzekeren kunt u hierbij adviseren.

Ons verzekeringsadvies voor alle particuliere relaties vindt plaats op de gebieden van opstal, inboedel, aansprakelijkheid, auto, pensioen, lijfrente, etc. Onze zakelijke relaties adviseren wij over alle mogelijke zakelijke schadeverzekeringen waaronder wagenparken, bedrijfsgebouwen, inventaris- en goederen, bedrijfsschade, aansprakelijkheid, montage en car, pensioenen, brandverzekeringen, motorrijtuigen en personele verzekeringen.

Uiteraard adviseren wij vrijblijvend en zonder extra kosten. Meer lezen?
Bezoek ook de KRK Verzekeren site via deze link.

Neem vrijblijvend contact op via 088 - 497 63 50.

KRK Verzekeren

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.