Particuliere verzekering bij KRK

Een weloverwogen keuze begint bij een goede oriƫntatie

Een weloverwogen keuze begint bij een goede oriƫntatie

Particuliere verzekering bij KRK

Particuliere verzekering op maat

Uw particuliere verzekering regelen voelt als een grote opgave. En de keuze is overweldigend. Welke levensverzekering past het beste bij uw levensfase? En wat gebeurt er met uw woonverzekering wanneer u bijvoorbeeld verhuist? Welke risico’s kunt u zelf dragen? In een gesprek met de verzekeringsadviseur van KRK geven we antwoord op al uw vragen.

In het eerste gesprek brengen we uw verwachtingen al duidelijk in kaart. Aan de hand van uw situatie en wensen zoekt het team van KRK naar de beste assurantieverzekering in Noord-Holland. Omdat wij onafhankelijk opereren, kijken wij enkel naar uw belang en niet naar die van maatschappijen. Heeft u vervolgens uw keuze gemaakt? Dan sluiten wij de verzekering ook voor u af.

Altijd bereikbaar

Bij onze medewerkers zijn alle disciplines aanwezig om u helder te informeren en u over de juiste verzekering te adviseren

Persoonlijk contact

Uw verzekeringsadviseur stemt het verzekeringspakket op uw persoonlijke situatie af.

Jaren aan ervaring

Kuijs Reinder Kakes bestaat in 2022 100 jaar en behartigt de assurantiebelangen van meer dan 10.000 relaties.

Particulier verzekeringsadvies

Het team van KRK staat altijd voor u klaar. Bel gerust naar het kantoor als u vragen heeft over uw verzekeringsdossier. Wilt u een schadeclaim indienen? Ook dit nemen wij volledig uit handen, tot zelfs in de kleinste details. Een schadeclaim dient u immers niet zomaar in. U heeft genoeg zorgen aan uw hoofd. Laat ons daar daarom een deel van wegnemen.

Ook interessant

Graag attenderen wij u op een aantal interessante links.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie