Huis verkopen

Wonen

Huis verkopen

Huis verkopen

U overweegt om uw huis te verkopen. U wilt graag een snelle verkoop, een gunstige verkoopprijs en de mooiste presentatie op Funda? Door onze unieke aanpak, jarenlange ervaring en actuele marktkennis bent u bij Kuijs Reinder Kakes Makelaars & Adviseurs in goede handen.

1. Huis verkopen, hoe werkt dat?

U wilt graag de hoogste prijs voor uw woning én de beste voorwaarden. Om een realistische vraagprijs te bepalen is een grondig vooronderzoek nodig. Om deze vast te stellen kijken onze makelaars onder andere naar het volgende:

 • Bouwkundige staat en afwerking van uw huis of appartement
 • Sfeer en indeling van uw woning
 • Verkooptijd en vraagprijzen van verkochte huizen in uw wijk
 • Trends en ontwikkelingen in de lokale en landelijke huizenmarkt


Als NVM makelaar voldoen wij aan de strengste kwaliteitseisen. Hiermee garanderen wij actuele kennis en kwaliteit van onze dienstverlening.

Wilt u nú al een indicatie van wat uw woning waard is? Ontvang direct ons gratis WoningWaardeRapport per e-mail.

2. Uw huis op de juiste wijze in de markt

In de afgelopen bijna 100 jaar hebben wij al héél veel huizen verkocht! Wij weten daarom als geen ander dat iedere woning vraagt om een unieke aanpak. We kijken naar de onderscheidende eigenschappen van uw huis en stellen de doelgroep vast. Dat vormt de basis voor onze verkoopstrategie en daar kiezen we de middelen bij voor de optimale presentatie van uw huis.

3. Woningpresentatie

De eerste indruk is belangrijk. Met een goede woningpresentatie heeft u meer verkoopsucces. Kuijs Reinder Kakes Makelaars & Adviseurs zorgt voor een stijlvolle woningpresentatie. Relevant voor uw doelgroep. Dit doen we door samen te werken professionele woningfotografen, stylisten, marketingbureaus en dergelijke. We beschikken hierbij over alle moderne presentatiemogelijkheden voor uw huis. Onder andere met fraaie foto’s, woningvideo’s, virtuele tours en interactieve plattegronden. Uw huis onderscheidt zich op positieve wijze op Funda, social media en onze website. Hiermee bereiken wij een grote groep potentiele kopers.


4. Bezichtigingen en communicatie

Bezichtigingen zijn geen vluchtige bezoeken. We nemen voor iedere bezichtiging uitgebreid de tijd. En praten potentiele kopers bij over alle relevante zaken rondom uw woning. 24/7 bekijkt u de voortgang van de verkoop via ons digitale dashboard. Maar ook persoonlijk houden wij u op heldere en eerlijke wijze op de hoogte. Ook hier kunt u rekenen op onze aandacht. U weet waar u aan toe bent.

Welke voordelen heeft Kuijs Reinder Kakes als verkoopmakelaar?

 • De kans op een vlotte verkoop wordt vergroot door onze unieke bezichtigingsstrategie;
 • Uw huis wordt beter gevonden en bekeken door onze onderscheidende online marketingstrategie;
 • U krijgt de zekerheid van de beste verkoopcondities. Onze medewerkers worden maandelijks intensief getraind en zijn daardoor experts in het voeren van onderhandelingen en hebben optimale kennis van juridische en bouwkundige zaken. Wij gaan voor alleen de allerbeste prijs zonder daarbij onze goede service en kwaliteit uit het oog te verliezen;
 • Wij hebben uitstekende marktkennis op zowel regionaal als lokaal gebied, doordat wij ruim 95 jaar ervaring hebben in het verkopen van huizen;
 • Wij hebben 5 vestigingen in Noord-Holland en daarmee een groot netwerk van potentiële kopers opgebouwd;
 • Professionele fotografie door de beste woningfotografen. Mogelijkheden voor hoogtefotografie of drone fotografie;
 • Een eerlijke courtage;
 • Full service dienstverlening, inclusief financieel advies (hypotheek en verzekering)

Wat zijn de kosten voor het verkopen van een huis door KRK?

Makelaarskosten bestaan uit courtage en presentatiekosten. Die kosten zijn variabel en echt maatwerk, uw makelaar legt dat duidelijk uit. Wilt u nu al meer weten over de kosten van het verkopen van uw woning? U leest dan via deze link verder.


Uw huis verkopen?

Neem vandaag nog contact op met een van onze vestigingen.

Lees meer over het aanvragen van een gratis waardebepaling van uw huis.

Meer weten over huis te koop in Noord-Holland?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.