Verkoop met de hoogste opbrengst in Noord-Holland -  42270

Verkoop met de hoogste opbrengst in Noord-Holland

Een huis verkopen is niet zo moeilijk in de huidige woningmarkt. Maar de beste opbrengst realiseren vraagt om expertise. U vindt die bij KRK. Het team van verkoopmakelaars haalt voor u het meeste uit de verkoop van uw woning.

Verkoop uw huis met Kuijs Reinder Kakes Makelaardij

Professionele woningpresentatie

Groot netwerk potentiële kopers

Full service dienstverlening

Huis verkopen

Een goed gevoel

Het verkopen van uw huis is waarschijnlijk iets wat maar een paar keer in uw leven voor gaat komen. Voor ons is dit dagelijkse kost, daarom waken we ervoor niet te makkelijk te denken over deze voor u ongetwijfeld spannende stap. We vinden het erg belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij de makelaar die u begeleidt. De eerste stap bij een verkoop is dan ook een uitgebreide kennismaking waarin wij uw vragen beantwoorden en u meer vertellen over de manier waarop de makelaars van Kuijs Reinder Kakes u begeleiden bij de verkoop.

Zo verkoopt KRK Makelaars uw huis

Huis verkopen

Grondig vooronderzoek

Om een realistische vraagprijs te bepalen, doen onze makelaars nauwkeurig onderzoek naar uw woning. Onze makelaars kijken bijvoorbeeld niet alleen naar de bouwkundige staat, maar analyseren ook wie de doelgroep is en welke vergelijkbare woningen in de buurt verkocht zijn.

Huis verkopen

De markt in

Elk huis is uniek. Net zoals uw wensen en belangen. Daar passen wij onze dienstverlening op aan. De onderscheidende kenmerken van uw woning zijn maatgevend in het verkoopproces. Met deze informatie en grondige kennis van de doelgroep stippelt KRK de beste verkoopstrategie uit om uw huis in Noord-Holland in de markt te zetten.

Huis verkopen

Marketing en bezichtigen

De eerste indruk blijft hangen. Dus zorgt Kuijs Reinder Kakes Makelaardij ervoor dat de woningpresentatie perfect is. Binnen ons netwerk hebben wij mensen die daarvoor zorgen, zoals een woningfotograaf en -styliste.

De tweede indruk is de tijd die uw makelaar neemt voor de bezichtigers. We houden u na de bezichtiging op de hoogte. Of u controleert zelf de voortgang via het digitale dashboard waarvan u inloggegevens krijgt.

Wat onze klanten vinden

Klanttevredenheid
D khalil

9,0 10 1
Geschreven op
Tara

8,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

10 10 1
Geschreven op
Kroeskarper 31

Er was snel contact gelegd waardoor er meteen iemand langs kon komen. De makelaar was goed bekend met het huis en de buurt.Af en toe was er sprake van een miscommunicatie, maar dat werd dan onmiddellijk opgelost. Al met al goede service en vriendelijke mensen.

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Bij de informatie vooraf miste ik een goede plattegrond vd woning - daar is intussen in voorzien.

8,0 10 1
Geschreven op
Post

8,0 10 1
Geschreven op
Paardenakker 12

Het contact met de makelaar en met de collega's op kantoor was adequaat en de informatievoorziening snel en duidelijk. Vanwege de eerdere aankoop van een nieuwbouwwoning moesten we ons huis in coronatijd verkopen. Hier waren we best onzeker over. Dit bleek achteraf niet nodig. De ingeschakelde fotograaf heeft hele mooie foto's en video's gemaakt. Samen met de tekst van de makelaar zag de verkoopinformatie op Funda er perfect uit. Dit gaf flink wat

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Oké

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

9,0 10 1
Geschreven op
Dr.Schaepmankade 26

Wij zijn ontzettend tevreden over het hele verkoopproces. Sylvia is eerlijk en handelt altijd in het belang van haar klant. Er wordt snel gereageerd op vragen door Sylvia zelf of door Sjanne van kantoor. Door de korte lijnen is communicatie altijd duidelijk. Een goed team wat je nooit het gevoel geeft dat het teveel is.

10 10 1
Geschreven op
KRK Makelaars
8.7 10 1 2645
Huis verkopen

Kosten

Makelaarskosten bestaan uit courtage en presentatiekosten. Die kosten zijn variabel en maatwerk. Uw makelaar kan u daarom het beste uitleggen met welke kosten u rekening dient te houden. Wilt u nu al meer weten over de kosten van het verkopen van uw woning? Klik dan op de button hieronder.

Vragen over huurwoning

Wilt u meer weten over het huren van een huis in de regio Noord-Holland? Neem contact met ons en wij geven u graag vrijblijvend meer informatie.

Alkmaar: 072 555 55 50
Amsterdam: 020 626 53 61
Heerhugowaard: 072 555 55 00
Krommenie: 075 642 60 10
Zaandam: 075 612 64 00

Interessante links

Graag attenderen wij u op een aantal interessante links.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie