krk-makelaars-adviseurs-diensten-wonen-huis-verkopen

Wonen

Huis verkopen in Noord-Holland

Huis verkopen in Noord-Holland

Wilt u uw huis verkopen in Noord-Holland: Zaandam (Zaanstreek), Amsterdam of Alkmaar en omgeving?

De meeste mensen hebben niet dagelijks te maken met de verkoop van een huis. Kuijs Reinder Kakes wel. Al ruim 95 jaar en specifiek als het gaat om een huis verkopen in Noord-Holland. Met name in Zaandam, Krommenie, Assendelft, Wormer (eigenlijk geheel de Zaanstreek), Alkmaar, Amsterdam en Heerhguowaard. Het is ons vak en onze uitgebreide lokale kennis delen we graag met u.

Samen bepalen we eerst een uitgekiende marketingstrategie voordat uw huis op de markt aangeboden wordt. Op basis daarvan stellen onze makelaars een professionele verkooppresentatie op, die wordt ingezet naar de beste online verkoopkanalen.

Succesvol uw huis verkopen in de regio's Amsterdam, Alkmaar of Zaandam

Uw wilt uw huis verkopen in de regio's Amsterdam, Alkmaar of Zaandam en wilt dat optimaal doen? Kuijs Reinder Kakes Makelaars & Adviseurs verkoopt ook uw huis! Daar kunt u zeker van zijn. Onze makelaars worden op Funda geroemd om hun dienstverlening waardoor u zorgeloos kunt genieten van de complete service met als uiteindelijke doel uw huis zo snel mogelijk tegen de beste condities te verkopen. Wij zijn actief in Zaandam/ de Zaanstreek, Amsterdam, Heerhugowaard en de regio Alkmaar. Ons werkgebied is geheel Noord-Holland.

Sleutel tot succes? Maak nu een vrijblijvende afspraak bij u thuis met een van onze makelaars. Of vraag direct online een gratis offerte aan.

Waarom KRK inschakelen voor uw huisverkoop in Noord-Holland?

 • De kans op een vlotte verkoop wordt vergroot door onze unieke bezichtigingsstrategie;
 • Uw huis wordt beter gevonden en bekeken door onze onderscheidende online marketingstrategie;
 • U krijgt de zekerheid van de beste verkoopcondities. Onze medewerkers worden maandelijks intensief getraind en zijn daardoor experts in het voeren van onderhandelingen en hebben optimale kennis van juridische en bouwkundige zaken. Wij gaan voor alleen de allerbeste prijs zonder daarbij onze goede service en kwaliteit uit het oog te verliezen;
 • Wij hebben uitstekende marktkennis op zowel regionaal als lokaal gebied, doordat wij ruim 95 jaar ervaring hebben in het verkopen van huizen;
 • Onze 5 vestigingen (Amsterdam, Alkmaar, Heerhugowaard, Krommenie en Zaandam) in Noord-Holland hebben een groot netwerk van potentiële kopers opgebouwd;
 • Wij bieden u tijdwinst en gemak door deskundige afwikkeling van zaken;
 • Professionele fotografie door de beste woningfotografen. Mogelijkheden voor hoogtefotografie of drone fotografie;
 • Full motion woningvideo van het gehele huis, zowel binnen als buiten;
 • Sneller verkocht dan de gemiddelde looptijd (NVM cijfers);
 • Kleiner verschil tussen koopsom en vraagprijs dan gemiddeld (NVM cijfers);
 • Een eerlijke courtage;
 • Fullservice dienstverlening, inclusief financieel advies (hypotheek en verzekering);
 • Zeer actief en aantoonbaar netwerk via Social Media, onder andere de vernieuwende live bezichtigingen en 360 graden bezichtigingen via Facebook;
 • Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Neem contact met ons makelaarskantoor op.

Vraag offerte aan.

Lees meer over het aanvragen van een gratis waardebepaling van uw huis.

Meer weten over huis te koop in Noord-Holland?

Gratis verkoopscan van uw huis

Bent u zich aan het oriënteren op de woningmarkt en vraagt u zich af of u uw huis wilt verkopen? Wij geven anwoord op 11 veel voorkomende vragen die zouden kunnen spelen. Klik dan op onderstaande banner voor onze gratis verkoopscan.

Kuijs Reinder Kakes úw makelaar voor de verkoop van uw huis in Akersloot, Alkmaar, Amsterdam, Amstelveen, Assendelft, Bergen, Broek op Langedijk, Castricum, Den Ilp, Diemen, Duivendrecht, Egmond, Heemskerk, Heerhugowaard, Heiloo, Hensbroek, Jisp, Koog aan de Zaan, Krommenie, Landsmeer, Limmen, Markenbinnen, Noord-Scharwoude, Obdam, Oostknollendam, Oostzaan, Oterleek, Oudkarspel, Purmerland, Purmerend, Schoorl, Stompetoren, Uitgeest, Ursem, Warmenhuizen, Westknollendam, Westzaan, Wijdewormer, Winkel, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk, Zuid-Scharwoude, Zuidoostbeemster en omstreken.
Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.