Verkoop met de hoogste opbrengst in Noord-Holland -  42270

Verkoop met de hoogste opbrengst in Noord-Holland

Een huis verkopen is niet zo moeilijk in de huidige woningmarkt. Maar de beste opbrengst realiseren vraagt om expertise. U vindt die bij KRK. Het team van verkoopmakelaars haalt voor u het meeste uit de verkoop van uw woning.

Verkoop uw huis met Kuijs Reinder Kakes Makelaardij

Professionele woningpresentatie

Groot netwerk potentiƫle kopers

Full service dienstverlening

Huis verkopen

Een goed gevoel

Het verkopen van uw huis is waarschijnlijk iets wat maar een paar keer in uw leven voor gaat komen. Voor ons is dit dagelijkse kost, daarom waken we ervoor niet te makkelijk te denken over deze voor u ongetwijfeld spannende stap. We vinden het erg belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij de makelaar die u begeleidt. De eerste stap bij een verkoop is dan ook een uitgebreide kennismaking waarin wij uw vragen beantwoorden en u meer vertellen over de manier waarop de makelaars van Kuijs Reinder Kakes u begeleiden bij de verkoop.

Zo verkoopt KRK Makelaars uw huis

Huis verkopen

Grondig vooronderzoek

Om een realistische vraagprijs te bepalen, doen onze makelaars nauwkeurig onderzoek naar uw woning. Onze makelaars kijken bijvoorbeeld niet alleen naar de bouwkundige staat, maar analyseren ook wie de doelgroep is en welke vergelijkbare woningen in de buurt verkocht zijn.

Huis verkopen

De markt in

Elk huis is uniek. Net zoals uw wensen en belangen. Daar passen wij onze dienstverlening op aan. De onderscheidende kenmerken van uw woning zijn maatgevend in het verkoopproces. Met deze informatie en grondige kennis van de doelgroep stippelt KRK de beste verkoopstrategie uit om uw huis in Noord-Holland in de markt te zetten.

Huis verkopen

Marketing en bezichtigen

De eerste indruk blijft hangen. Dus zorgt Kuijs Reinder Kakes Makelaardij ervoor dat de woningpresentatie perfect is. Binnen ons netwerk hebben wij mensen die daarvoor zorgen, zoals een woningfotograaf en -styliste.

De tweede indruk is de tijd die uw makelaar neemt voor de bezichtigers. We houden u na de bezichtiging op de hoogte. Of u controleert zelf de voortgang via het digitale dashboard waarvan u inloggegevens krijgt.

Wat onze klanten vinden

Klanttevredenheid
Kuil

9,0 10 1
Geschreven op
Tim Kugelmann

no nonens en direct. Heerlijk om mee te communiceren. Een dikke 10

9,0 10 1
Geschreven op
Aslan

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

9,0 10 1
Geschreven op
Masallah Danisman

Heel duidelijk met het uitleggen en zeer begripvol.

10 10 1
Geschreven op
Kuil

10 10 1
Geschreven op
Maxim Kolesnikov

10 10 1
Geschreven op
Claudia damen

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

9,0 10 1
Geschreven op
Jacqueline van Laar

Een heel prettige bezichtiging. Op vragen kwamen goede antwoorden. We kregen goed de tijd om te bezichtigen.

9,0 10 1
Geschreven op
KRK Makelaars
8.8 10 1 3020
Huis verkopen

Kosten

Makelaarskosten bestaan uit courtage en presentatiekosten. Die kosten zijn variabel en maatwerk. Uw makelaar kan u daarom het beste uitleggen met welke kosten u rekening dient te houden. Wilt u nu al meer weten over de kosten van het verkopen van uw woning? Klik dan op de button hieronder.

Vragen over huurwoning

Wilt u meer weten over het huren van een huis in de regio Noord-Holland? Neem contact met ons en wij geven u graag vrijblijvend meer informatie.

Alkmaar: 072 555 55 50
Amsterdam: 020 626 53 61
Heerhugowaard: 072 555 55 00
Krommenie: 075 642 60 10
Zaandam: 075 612 64 00

Interessante links

Graag attenderen wij u op een aantal interessante links.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie