Verkoop met de hoogste opbrengst in Noord-Holland -  42270

Verkoop met de hoogste opbrengst in Noord-Holland

Een huis verkopen is niet zo moeilijk in de huidige woningmarkt. Maar de beste opbrengst realiseren vraagt om expertise. U vindt die bij KRK. Het team van verkoopmakelaars haalt voor u het meeste uit de verkoop van uw woning.

Verkoop uw huis met KRK Makelaardij

Professionele woningpresentatie

Groot netwerk potentiële kopers

Full service dienstverlening

Huis verkopen

Een goed gevoel

Het verkopen van uw huis is waarschijnlijk iets wat maar een paar keer in uw leven voor gaat komen. Voor ons is dit dagelijkse kost, daarom waken we ervoor niet te makkelijk te denken over deze voor u ongetwijfeld spannende stap. We vinden het erg belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij de makelaar die u begeleidt. De eerste stap bij een verkoop is dan ook een uitgebreide kennismaking waarin wij uw vragen beantwoorden en u meer vertellen over de manier waarop de makelaars van KRK u begeleiden bij de verkoop.

Zo verkoopt KRK Makelaars uw huis

Huis verkopen

Grondig vooronderzoek

Om een realistische vraagprijs te bepalen, doen onze makelaars nauwkeurig onderzoek naar uw woning. Onze makelaars kijken bijvoorbeeld niet alleen naar de bouwkundige staat, maar analyseren ook wie de doelgroep is en welke vergelijkbare woningen in de buurt verkocht zijn.

Huis verkopen

De markt in

Elk huis is uniek. Net zoals uw wensen en belangen. Daar passen wij onze dienstverlening op aan. De onderscheidende kenmerken van uw woning zijn maatgevend in het verkoopproces. Met deze informatie en grondige kennis van de doelgroep stippelt KRK de beste verkoopstrategie uit om uw huis in Noord-Holland in de markt te zetten.

Huis verkopen

Marketing en bezichtigen

De eerste indruk blijft hangen. Dus zorgt KRK Makelaardij ervoor dat de woningpresentatie perfect is. Binnen ons netwerk hebben wij mensen die daarvoor zorgen, zoals een woningfotograaf en -styliste.

De tweede indruk is de tijd die uw makelaar neemt voor de bezichtigers. We houden u na de bezichtiging op de hoogte. Of u controleert zelf de voortgang via het digitale dashboard waarvan u inloggegevens krijgt.

Wat onze klanten vinden

Klanttevredenheid
Haase

Prettige ervaring.

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

8,0 10 1
Geschreven op
Nalbant

Er was weinig bekend over de buren en de mogelijkheid tot opbouw. Verder tip top in orde

8,0 10 1
Geschreven op
Marsha Kracht

8,0 10 1
Geschreven op
Jérôme Spronken

Jordy was heel aardig en behulpzaam. Hij wist veel van de woningen en heeft ons zelfs nog rondgeleid in andere woningen die door KRK verkocht worden. Een afspraak maken was zeer gemakkelijk!

10 10 1
Geschreven op
Martin Stander

10 10 1
Geschreven op
Mattijs van Mulken

Een prettige ervaring met een makelaar die het werk vanuit liefde voor het vak doet. Weet de woning vanuit een vertrouwd gevoel met een goede expertise goed te verkopen.

10 10 1
Geschreven op
Freya

9,0 10 1
Geschreven op
Nermien Saad

Fijne bezichtiging gehad bij Denice. Er was sprake van open- en eerlijkheid tijdens de gesprekken/vragen over de woning en dat wordt erg gewaardeerd. Deze woning wordt het helaas niet voor ons, maar wij kijken uit naar de volgende bezichtiging.

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9 Op basis van 797 reviews
KRK Makelaars
8.8 10 1 2370
Huis verkopen

Kosten

Makelaarskosten bestaan uit courtage en presentatiekosten. Die kosten zijn variabel en maatwerk. Uw makelaar kan u daarom het beste uitleggen met welke kosten u rekening dient te houden. Wilt u nu al meer weten over de kosten van het verkopen van uw woning? Klik dan op de button hieronder.

Niet gevonden wat u zocht?

Wij staan voor u klaar. Stel een vraag of laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Neem contact op de woningmakelaars van KRK

Interessante links

Graag attenderen wij u op een aantal interessante links.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie