Verkopen op het juiste moment -  42270

Verkopen op het juiste moment

Vanzelfsprekend komt er veel kijken bij het verkopen van uw woning. Gelukkig hebben we bij Kuijs Reiner Kakes de afgelopen bijna 100 jaar al zó veel huizen verkocht, dat we u van A tot Z kunnen ontzorgen. Hoe wij te werk gaan om voor u de hoogte prijs en de beste voorwaarden te realiseren, vertellen wij u graag.

Verkoop uw huis nu met Kuijs Reinder Kakes

Professionele woningpresentatie

Groot netwerk potentiële kopers

Full service dienstverlening

Huis verkopen

Een goed gevoel

Het verkopen van uw huis is waarschijnlijk iets wat maar een paar keer in uw leven voor gaat komen. Voor ons is dit dagelijkse kost, daarom waken we ervoor niet te makkelijk te denken over deze voor u ongetwijfeld spannende stap. We vinden het erg belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij de makelaar die u begeleidt. De eerste stap bij een verkoop is dan ook een uitgebreide kennismaking waarin wij uw vragen beantwoorden en u meer vertellen over de manier waarop de makelaars van Kuijs Reinder Kakes u begeleiden bij de verkoop.

Zo verkoopt KRK Makelaars uw huis

Huis verkopen

Vooronderzoek

Om een realistische vraagprijs te bepalen doen wij grondig vooronderzoek. Onze makelaars kijken hiervoor o.a. naar de bouwkundige staat en afwerking van uw huis of appartement, de sfeer en indeling van uw woning en naar de verkooptijd en vraagprijzen van (recent) verkochte woningen in uw wijk. Natuurlijk spelen de trends en ontwikkelingen in de lokale en landelijke huizenmarkt ook een belangrijke rol.

Huis verkopen

Uw huis op de juiste manier in de markt

Uw huis vraagt om een unieke aanpak. Kuijs Reinder Kakes kijkt daarom naar de onderscheidende eigenschappen van uw huis en stelt de doelgroep vast. Dat vormt de basis voor onze verkoopstrategie. Op basis daarvan kiezen we de juiste middelen voor een optimale presentatie van uw woning.

Huis verkopen

Woningpresentatie

We hebben maar één kans op een eerste indruk. Daarom werken onze makelaars samen met professionele woningfotografen, stylisten en marketingbureaus. Alle moderne presentatiemogelijkheden zoals video’s, virtuele tours en interactieve plattegronden hebben we voor u tot onze beschikking om uw woning op een onderscheidende manier te plaatsen op Funda, social media en onze eigen website.

Huis verkopen

Bezichtigingen en communicatie

Bezichtigingen zijn geen vluchtige bezoeken. We nemen voor iedere bezichtiging uitgebreid de tijd. Uzelf kunt de voortgang van de verkoop 24/7 bekijken via ons digitale dashboard. Natuurlijk houden we ook persoonlijk op de hoogte. U mag rekenen op onze aandacht. U weet waar u aan toe bent.

Huis verkopen

Kosten

Makelaarskosten bestaan uit courtage en presentatiekosten. Die kosten zijn variabel en maatwerk. Uw makelaar kan u daarom het beste uitleggen met welke kosten u rekening dient te houden. Wilt u nu al meer weten over de kosten van het verkopen van uw woning? Klik dan op de button hieronder.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hier uw gegevens achter, dan neemt één van onze makelaars of adviseurs contact met u op. Uiteraard kunt u zelf ook contact met ons opnemen.

Alkmaar: 072 555 55 50
Amsterdam: 020 626 53 61
Heerhugowaard: 072 555 55 00
Krommenie: 075 642 60 10
Zaandam: 075 612 64 00

Interessante links

Graag attenderen wij u op een aantal interessante links.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie