Verkoop met de hoogste opbrengst in Noord-Holland

Een huis verkopen is niet zo moeilijk in de huidige woningmarkt. Maar de beste opbrengst realiseren vraagt om expertise. U vindt die bij KRK. Het team van verkoopmakelaars haalt voor u het meeste uit de verkoop van uw woning.

Verkoop uw huis met KRK Makelaardij

Professionele woningpresentatie
Groot netwerk potentiƫle kopers
Full service dienstverlening
Huis verkopen

Een goed gevoel

Het verkopen van uw huis is waarschijnlijk iets wat maar een paar keer in uw leven voor gaat komen. Voor ons is dit dagelijkse kost, daarom waken we ervoor niet te makkelijk te denken over deze voor u ongetwijfeld spannende stap. We vinden het erg belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij de makelaar die u begeleidt. De eerste stap bij een verkoop is dan ook een uitgebreide kennismaking waarin wij uw vragen beantwoorden en u meer vertellen over de manier waarop de makelaars van KRK u begeleiden bij de verkoop.

Zo verkoopt KRK Makelaars uw huis

Huis verkopen
Volgende: De markt in
Huis verkopen
Huis verkopen
Volgende: Marketing en bezichtigen
Huis verkopen
Huis verkopen
Volgende: Grondig vooronderzoek
Huis verkopen

Grondig vooronderzoek

Om een realistische vraagprijs te bepalen, doen onze makelaars nauwkeurig onderzoek naar uw woning. Onze makelaars kijken bijvoorbeeld niet alleen naar de bouwkundige staat, maar analyseren ook wie de doelgroep is en welke vergelijkbare woningen in de buurt verkocht zijn.

Volgende: Grondig vooronderzoek

De markt in

Elk huis is uniek. Net zoals uw wensen en belangen. Daar passen wij onze dienstverlening op aan. De onderscheidende kenmerken van uw woning zijn maatgevend in het verkoopproces. Met deze informatie en grondige kennis van de doelgroep stippelt KRK de beste verkoopstrategie uit om uw huis in Noord-Holland in de markt te zetten.

Volgende: Grondig vooronderzoek

Marketing en bezichtigen

De eerste indruk blijft hangen. Dus zorgt KRK Makelaardij ervoor dat de woningpresentatie perfect is. Binnen ons netwerk hebben wij mensen die daarvoor zorgen, zoals een woningfotograaf en -styliste.

De tweede indruk is de tijd die uw makelaar neemt voor de bezichtigers. We houden u na de bezichtiging op de hoogte. Of u controleert zelf de voortgang via het digitale dashboard waarvan u inloggegevens krijgt.

Volgende: Grondig vooronderzoek
Referenties

Wat onze klanten vinden

Chris de Koning

Aya van den Kroonenberg

Heel prettig telefonisch contact en contact via e-mail. T.a.v. de rondleiding: dit was prima, maar het was jammer dat er geen toegang was tot de berging.

Frank-Jan van Triest

Hoewel er meerdere mensen ter bezichtiging waren, nam de makelaar voldoende tijd en moeite om al mijn vragen te beantwoorden!

Anoniem

Corine Hulshof

Prettige communicatie, fijne bezichtiging met veel inhoudelijke informatie over de woning

A. Ozturk

Gregory Manley

Denice was very thorough and helpful showing us the property

IJsselstraat 1
IJsselstraat 1
IJsselstraat 1

Heel goed silvia heeft enorm haar best gedaan heel veel inzet en goede contakt en veel bezichtigingen

Anoniem

We zijn goed op de hoogte gebracht over de woning. We werden warm verwelkomd.

Jef

Huis verkopen

Kosten

Makelaarskosten bestaan uit courtage en presentatiekosten. Die kosten zijn variabel en maatwerk. Uw makelaar kan u daarom het beste uitleggen met welke kosten u rekening dient te houden. Wilt u nu al meer weten over de kosten van het verkopen van uw woning? Klik dan op de button hieronder.

Niet gevonden wat u zocht?

Wij staan voor u klaar. Stel een vraag of laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Interessante links

Graag attenderen wij u op een aantal interessante links.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie