Verkoop met de hoogste opbrengst in Noord-Holland -  42270

Verkoop met de hoogste opbrengst in Noord-Holland

Een huis verkopen is niet zo moeilijk in de huidige woningmarkt. Maar de beste opbrengst realiseren vraagt om expertise. U vindt die bij KRK. Het team van verkoopmakelaars haalt voor u het meeste uit de verkoop van uw woning.

Verkoop uw huis met Kuijs Reinder Kakes Makelaardij

Professionele woningpresentatie

Groot netwerk potentiƫle kopers

Full service dienstverlening

Huis verkopen

Een goed gevoel

Het verkopen van uw huis is waarschijnlijk iets wat maar een paar keer in uw leven voor gaat komen. Voor ons is dit dagelijkse kost, daarom waken we ervoor niet te makkelijk te denken over deze voor u ongetwijfeld spannende stap. We vinden het erg belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij de makelaar die u begeleidt. De eerste stap bij een verkoop is dan ook een uitgebreide kennismaking waarin wij uw vragen beantwoorden en u meer vertellen over de manier waarop de makelaars van Kuijs Reinder Kakes u begeleiden bij de verkoop.

Zo verkoopt KRK Makelaars uw huis

Huis verkopen

Grondig vooronderzoek

Om een realistische vraagprijs te bepalen, doen onze makelaars nauwkeurig onderzoek naar uw woning. Onze makelaars kijken bijvoorbeeld niet alleen naar de bouwkundige staat, maar analyseren ook wie de doelgroep is en welke vergelijkbare woningen in de buurt verkocht zijn.

Huis verkopen

De markt in

Elk huis is uniek. Net zoals uw wensen en belangen. Daar passen wij onze dienstverlening op aan. De onderscheidende kenmerken van uw woning zijn maatgevend in het verkoopproces. Met deze informatie en grondige kennis van de doelgroep stippelt KRK de beste verkoopstrategie uit om uw huis in Noord-Holland in de markt te zetten.

Huis verkopen

Marketing en bezichtigen

De eerste indruk blijft hangen. Dus zorgt Kuijs Reinder Kakes Makelaardij ervoor dat de woningpresentatie perfect is. Binnen ons netwerk hebben wij mensen die daarvoor zorgen, zoals een woningfotograaf en -styliste.

De tweede indruk is de tijd die uw makelaar neemt voor de bezichtigers. We houden u na de bezichtiging op de hoogte. Of u controleert zelf de voortgang via het digitale dashboard waarvan u inloggegevens krijgt.

Wat onze klanten vinden

Klanttevredenheid
Willem de Zwijgerlaan 262

Deze makelaar is deskundig, vriendelijk en attent . Duidelijk op de hoofdlijnen en scherp op de details. Prettig contact, ik ben erg tevreden.

8,0 10 1
Geschreven op
Willyjjsnijders

Heel prettig gesprek gehad en goede voorlichting

9,0 10 1
Geschreven op
Bernard Zweersstraat 40

We zijn uitstekend geholpen en begeleid met de verkoop van de woning van mijn vader. We hebben het verkoop proces als zeer prettig en professioneel ervaren. De communicatie verliep via verschillende kanalen en was duidelijk en snel. Verder werd je ook ontzorgd door bijvoorbeeld de aanvraag van een energielabel of het regelen van een taxatierapport. Op naar de volgende verkoop!

9,0 10 1
Geschreven op
Michael

Sander was vriendelijk en goed in het presentatie van het huis en duidelijk.En had goed zijn tijd besteden aan ons en geduldig om alles toelaten weten.Top gedaan Sander

8,0 10 1
Geschreven op
B. Beumer

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

9,0 10 1
Geschreven op
Middenweg 253 N

Dit is prima verlopen ik werd overal goed in geinformeerd dus geen klachten de afspraken werden goed nagekomen

9,0 10 1
Geschreven op
Kabelrijs 30

Super begeleid door Jordy! Hij heeft ons geholpen bij de aankoop van onze nieuwe woning. En ook bij de verkoop van onze huidige woning.Vragen worden snel beantwoord. Ook een vriendelijk en behulpzaam team op kantoor. Ik zou Kuijs Reinders en Kakes Heerhugowaard, zeker aanbevelen.

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

9,0 10 1
Geschreven op
KRK Makelaars
8.8 10 1 3624
Huis verkopen

Kosten

Makelaarskosten bestaan uit courtage en presentatiekosten. Die kosten zijn variabel en maatwerk. Uw makelaar kan u daarom het beste uitleggen met welke kosten u rekening dient te houden. Wilt u nu al meer weten over de kosten van het verkopen van uw woning? Klik dan op de button hieronder.

Niet gevonden wat u zocht?

Wij staan voor u klaar. Stel een vraag of laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Neem contact op de woningmakelaars van Kuijs Reinder Kakes

Interessante links

Graag attenderen wij u op een aantal interessante links.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie