Verkoop met de hoogste opbrengst in Noord-Holland -  42270

Verkoop met de hoogste opbrengst in Noord-Holland

Een huis verkopen is niet zo moeilijk in de huidige woningmarkt. Maar de beste opbrengst realiseren vraagt om expertise. U vindt die bij KRK. Het team van verkoopmakelaars haalt voor u het meeste uit de verkoop van uw woning.

Verkoop uw huis met KRK Makelaardij

Professionele woningpresentatie

Groot netwerk potentiƫle kopers

Full service dienstverlening

Huis verkopen

Een goed gevoel

Het verkopen van uw huis is waarschijnlijk iets wat maar een paar keer in uw leven voor gaat komen. Voor ons is dit dagelijkse kost, daarom waken we ervoor niet te makkelijk te denken over deze voor u ongetwijfeld spannende stap. We vinden het erg belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij de makelaar die u begeleidt. De eerste stap bij een verkoop is dan ook een uitgebreide kennismaking waarin wij uw vragen beantwoorden en u meer vertellen over de manier waarop de makelaars van KRK u begeleiden bij de verkoop.

Zo verkoopt KRK Makelaars uw huis

Huis verkopen

Grondig vooronderzoek

Om een realistische vraagprijs te bepalen, doen onze makelaars nauwkeurig onderzoek naar uw woning. Onze makelaars kijken bijvoorbeeld niet alleen naar de bouwkundige staat, maar analyseren ook wie de doelgroep is en welke vergelijkbare woningen in de buurt verkocht zijn.

Huis verkopen

De markt in

Elk huis is uniek. Net zoals uw wensen en belangen. Daar passen wij onze dienstverlening op aan. De onderscheidende kenmerken van uw woning zijn maatgevend in het verkoopproces. Met deze informatie en grondige kennis van de doelgroep stippelt KRK de beste verkoopstrategie uit om uw huis in Noord-Holland in de markt te zetten.

Huis verkopen

Marketing en bezichtigen

De eerste indruk blijft hangen. Dus zorgt KRK Makelaardij ervoor dat de woningpresentatie perfect is. Binnen ons netwerk hebben wij mensen die daarvoor zorgen, zoals een woningfotograaf en -styliste.

De tweede indruk is de tijd die uw makelaar neemt voor de bezichtigers. We houden u na de bezichtiging op de hoogte. Of u controleert zelf de voortgang via het digitale dashboard waarvan u inloggegevens krijgt.

Wat onze klanten vinden

Klanttevredenheid
Anoniem

9,0 10 1
Geschreven op
Grootscheepmakersstraat 1 a 27

Denice van zijp was de makelaar van het huis wat we hebben gekocht. Er was meteen een fijn gevoel dus hebben we haar gevraagd voor een oriƫnterend gesprek. Wij hebben ook met andere makelaars gesproken maar het contact was vlot, deskundig en fijn met denice.

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

everything was good

9,0 10 1
Geschreven op
Jerry

Patient and nice man, Sven.

9,0 10 1
Geschreven op
Alexey Samuleenkov

9,0 10 1
Geschreven op
Sieglien Berchem

7,5

8,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

10 10 1
Geschreven op
Lieneke Langeveld

Prettige rondleiding. Nathalie gaf ons een realistisch beeld van de woning en nam de tijd voor al onze vragen. Het huis was geen match maar dat lag niet aan de makelaar

9,0 10 1
Geschreven op
Mirjam Vonk

Ik vond de opmerking van de makelaar "Zeg het eens!" na de begroeting een beetje vreemd.

9,0 10 1
Geschreven op
KRK Makelaars
8.8 10 1 3905
Huis verkopen

Kosten

Makelaarskosten bestaan uit courtage en presentatiekosten. Die kosten zijn variabel en maatwerk. Uw makelaar kan u daarom het beste uitleggen met welke kosten u rekening dient te houden. Wilt u nu al meer weten over de kosten van het verkopen van uw woning? Klik dan op de button hieronder.

Niet gevonden wat u zocht?

Wij staan voor u klaar. Stel een vraag of laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Neem contact op de woningmakelaars van KRK

Interessante links

Graag attenderen wij u op een aantal interessante links.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie