Zakelijk vastgoed

Beleggen

Beleggen

Dynamis verzorgt advies en begeleiding bij het tot stand komen van beleggingen. Met de regionale expertise van de makelaars bij onze partners kunnen wij als geen ander beleggers begeleiden bij het samenstellen van vastgoedportefeuilles. Wij begeleiden en adviseren institutionele en particuliere beleggers bij de aan- en verkoop van vastgoedbeleggingen, initiëren en begeleiden verkopen via inschrijving en adviseren onze relaties over de samenstelling van de vastgoedportefeuille. Daarnaast lokaliseren wij (her)ontwikkelingslocaties voor met name onze relaties in de projectontwikkeling en corporatiewereld en taxeren wij de onderliggende waarde van uw beleggingsportefeuille.

Beleggingen

Bedrijfsmatig onroerend goed heeft zich door de jaren heen bewezen als een solide belegging en een gewaardeerd onderdeel van een beleggingsportefeuille. De verwerving of verkoop van beleggingsonroerend goed is een strategische beslissing die vraagt om een grondige kennis van de markt. Dynamis is een zeer actieve partner op het gebied van beleggingsmakelaardij. Wij begeleiden zowel institutionele als particuliere beleggers. Door jarenlange ervaring zijn wij in staat succesvolle transacties tot stand te brengen, of het nu gaat om kantoren, bedrijfscomplexen, winkelruimten of woningen. Door de nauwe samenwerking tussen de makelaars van de partners in Dynamis hebben wij een uitstekend beeld van de totale onroerend goedmarkt.


Woningbeleggingen

Dynamis Woningbeleggingen is kundig in strategische verkoopvraagstukken van niet alleen individuele beleggingsobjecten maar ook van complete woningportefeuilles. Dynamis Woningbeleggingen richt zich specifiek op aan- en verkoopbegeleiding voor institutionele en particuliere beleggers en onderscheidt zich door de regionale expertise van haar twaalf partners gecombineerd met de landelijke dekking van Dynamis.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.