Beleggen in zakelijk vastgoed in Noord-Holland

Zakelijk

Zakelijk

Beleggen in zakelijk vastgoed in Noord-Holland

Uw commerciƫle partner voor beleggingen

Bedrijfsmatig onroerend goed heeft zich door de jaren heen bewezen als een solide belegging en een gewaardeerd onderdeel van een beleggingsportefeuille. De verwerving of verkoop van onroerend goed als belegging is een strategische beslissing die vraagt om grondige kennis van de markt.

Dynamis is een zeer actieve partner op het gebied van beleggingsmakelaardij. Kuijs Reinder Kakes levert bij beleggingsvragen in Noord-Holland de regionale expertise, waardoor wij beleggers als geen ander kunnen begeleiden bij het samenstellen van vastgoedportefeuilles.

Wij begeleiden zowel institutionele als particuliere beleggers bij de aan- en verkoop van vastgoedbeleggingen. Of het nu gaat om kantoren, bedrijfscomplexen, winkelruimtes of woningen. Ook initiëren en begeleiden wij verkopen via inschrijving en adviseren onze makelaars u over de samenstelling van uw vastgoedportefeuille. Daarnaast lokaliseren wij (her)ontwikkelingslocaties voor met name onze relaties in de projectontwikkeling en corporatiewereld en taxeren wij de onderliggende waarde van uw beleggingsportefeuille.

Beleggen in zakelijk vastgoed in Noord-Holland

Dynamis woningbeleggingen

Bent u op zoek naar een partner die niet alleen kundig is in strategische verkoopvraagstukken van individuele beleggingsobjecten, maar ook één met kennis van complete woningportefeuilles? Dan verwijzen wij u graag naar Dynamis Woningbeleggingen. Dynamis Woningbeleggingen richt zich specifiek op aan- en verkoopbegeleiding voor institutionele en particuliere beleggers en onderscheidt zich door de regionale expertise van haar partners, waaronder Kuijs Reinder Kakes.

De mogelijkheden bespreken?

Wij bespreken graag wat Kuijs Reinder Kakes in uw specifieke situatie voor u kan betekenen. Wanneer u uw gegevens achterlaat, neemt één van onze adviseurs zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ook interessant

Graag attenderen we u op een aantal interessante links.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie