Beleggen in zakelijk vastgoed in Noord-Holland

Dynamis verzorgt advies en begeleiding bij het tot stand komen van beleggen. Met de regionale expertise van de makelaars bij onze partners kunnen wij als geen ander beleggers begeleiden bij het samenstellen van vastgoedportefeuilles. Wij begeleiden en adviseren institutionele en particuliere beleggers bij de aan- en verkoop van vastgoedbeleggingen, initiëren en begeleiden verkopen via inschrijving en adviseren onze relaties over de samenstelling van de vastgoedportefeuille. Daarnaast lokaliseren wij (her)ontwikkelingslocaties voor met name onze relaties in de projectontwikkeling en corporatiewereld en taxeren wij de onderliggende waarde van uw beleggingsportefeuille.

Beleggen in Noord-Holland

Bedrijfsmatig onroerend goed heeft zich door de jaren heen bewezen als een solide belegging en een gewaardeerd onderdeel van een beleggingsportefeuille. De verwerving of verkoop van beleggingsonroerend goed is een strategische beslissing die vraagt om een grondige kennis van de markt. Dynamis is een zeer actieve partner op het gebied van beleggingsmakelaardij, ook in beleggen in Noord-Holland. Wij begeleiden zowel institutionele als particuliere beleggers. Door jarenlange ervaring zijn wij in staat succesvolle transacties tot stand te brengen, of het nu gaat om kantoren, bedrijfscomplexen, winkelruimten of woningen. Landelijk of in Noord-Holland. Door de nauwe samenwerking tussen onze makelaars en Dynamis hebben wij een uitstekend beeld van de totale onroerend goedmarkt.


Woningbeleggingen

Dynamis Woningbeleggingen is kundig in strategische verkoopvraagstukken van niet alleen individuele beleggingsobjecten maar ook van complete woningportefeuilles. Dynamis Woningbeleggingen richt zich specifiek op aan- en verkoopbegeleiding voor institutionele en particuliere beleggers en onderscheidt zich door de regionale expertise van haar 14 partners gecombineerd met de landelijke dekking van Dynamis.


Wat doen wij precies?

  • Strategie uitstippelen en het geven van beleggingsadvies

  • Individuele beleggingsobjecten, maar ook complete woningportefeuilles

  • Voor zowel institutionele als particuliere beleggers en woningcorporaties


Wat mag u van ons verwachten?

  • Professionele begeleiding bij de aan- en verkoop
  • Vakkundig advies over de samenstelling van uw vastgoedportefeuille
  • Passende beleggingsstrategie
  • Integriteitsgarantie volgens de lidmaatschappen van de RICS, NVM en VastgoedCert

Wilt u meer weten over beleggen in Alkmaar, Amsterdam, Zaandam, Assendelft, Wormer, Krommenie, Heerhugowaard of ergens anders in Noord-Holland? Neem dan contact met ons op.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.