Verhuur uw huis met een KRK-verhuurmakelaar -  42362

Verhuur uw huis met een KRK-verhuurmakelaar

Verhuur uw woning in Noord-Holland. KRK helpt u mee. Onze verhuurspecialisten vinden zowel voor particulieren als grote wooncorporaties de perfecte huurder. Met onze aparte afdeling verzorgen we de woningverhuur in gehele regio Noord-Holland.

Voor de verhuurmakelaar van KRK Makelaars maakt het niet uit of het over een nieuwbouwpand, oudere woning of groot complex gaat. Wij vinden huurders voor iedere prijsklasse.

Verhuur met KRK Makelaars

Huis verhuren

KRK ontzorgt het verhuren

Lange leegstand van uw woning of complex, daar zit u niet op te wachten. Dat snapt KRK . Wij zorgen voor de juiste kandidaat en een goede prijs.

  • Ervaren verhuurmakelaars uit Noord-Holland
  • Kennis van de regio
  • Lid van Dynamis
Breed zoekersnetwerk
Grondige screening van huurders
Geautomatiseerd proces

Het verhuurproces

De verhuurmakelaars van KRK kennen elke straatsteen in Noord-Holland en hebben inzicht in de markt van vraag en aanbod. Met een rugzak vol ervaring weten ze exact wanneer ze actie moeten ondernemen. Samen verhuren ze uw huis in vier stappen.

Huis verhuren
Volgende: Promotie
Huis verhuren
Huis verhuren
Volgende: Bezichtigen en selectie
Huis verhuren
Huis verhuren
Volgende: Adviesgesprek
Huis verhuren

Adviesgesprek

Tijd is geld, ook voor u. Dat snappen we. Dus richten we het adviesgesprek efficiënt in om uw wensen duidelijk in kaart te krijgen. Daarna bekijken we samen de woning, krijgt u passend advies over de huurprijs en hoort u hoe het traject er verder uitziet.
Volgende: Adviesgesprek

Promotie

De juiste huurder vindt u niet uitsluitend via Funda. We trekken alles uit de kast om uw woning te promoten. Dat gaat via social media, onze eigen website, Pararius en natuurlijk ons eigen klantenbestand.
Volgende: Adviesgesprek

Bezichtigen en selectie

Samen plannen we een datum voor de bezichtiging. Via inschrijvingen op onze website komen de gegadigden binnen en nodigt uw makelaar ze uit. De uitgelezen kans voor u om kennis te maken met een passende huurder voor uw woning. KRK verhuurmakelaardij screent de kandidaat om zeker te weten dat het de juiste huurder is. Alle afspraken komen in de huurovereenkomst en wij zorgen voor de inspectie en oplevering nadat iedereen heeft getekend.

Geeft u het beheer van uw vastgoed liever uit handen? Daar helpt onze afdeling Vastgoedbeheer u graag mee.

Volgende: Adviesgesprek

Niet gevonden wat u zocht?

Wij staan voor u klaar. Stel een vraag of laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.