Uw huis verhuren via KRK Makelaars -  42362

Uw huis verhuren via KRK Makelaars

Heeft u een woning in bezit die u wilt verhuren, bijvoorbeeld omdat u voor langere tijd naar het buitenland gaat of juist omdat u het huis als beleggingsobject heeft gekocht? Dan helpen de makelaars van Kuijs Reinder Kakes u graag om een geschikte huurder te vinden. Wij nemen alles voor u uit handen zodat u met een gerust hart de huurovereenkomst kunt tekenen.

Naast particulieren begeleiden wij grote organisaties zoals De Alliantie met de verhuur van hun grote portefeuille. Wij kunnen u hierin volledig ontzorgen, ook in combinatie met vastgoedbeheer. Voor zowel particuliere als zakelijke woningbezitters geldt: neemt u gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Verhuur uw huis met Kuijs Reinder Kakes

Groot zoekersbestand

Nauwkeurige screening van kandidaten

Combinatie met beheer mogelijk

Huis verhuren

Vrijblijvend adviesgesprek

Tijdens deze eerste afspraak maken we kennis en bespreken we uw wensen. We bekijken de woning zodat wij u passend advies kunnen geven over onder andere de huurprijs en het te volgen traject. We helpen u graag de beste huurder te vinden!

Huis verhuren

Promotie

We zetten allerlei middelen in om aandacht voor uw woning te genereren. Via krk.nl, Funda, Pararius, social media en ons grote klantenbestand zorgen wij ervoor uw woning opvalt bij potentiële huurders.

Huis verhuren

Bezichtigen en selecteren

In overleg met u plant de makelaar bezichtigingen in om geïnteresseerden de woning te laten zien maar ook om zelf meer te weten te komen over de kandidaten zodat de best passende huurder gekozen kan worden. Daarnaast wordt deze kandidaat gescreend.

Huis verhuren

De formaliteiten

Zodra er een huurder is geselecteerd, zorgen wij dat alle afspraken worden vastgelegd in een huurovereenkomst. Deze wordt met alle partijen doorgenomen en getekend. Daarnaast zorgen wij voor een inspectie en oplevering op het moment dat de huurovereenkomst ingaat. Mocht u het beheer liever uit handen willen geven, dan helpt onze afdeling vastgoed management u daar graag bij.

Kom meer te weten

Kuijs Reinder Kakes Makelaardij helpt u graag met het verkoopproces van uw huis. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Alkmaar: 072 555 55 50
Amsterdam: 020 626 53 61
Heerhugowaard: 072 555 55 00
Krommenie: 075 642 60 10
Zaandam: 075 612 64 00

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie