Uw kennispartner in commercieel onroerend goed

Kuijs Reinder Kakes Makelaardij, Hypotheken & Verzekeringen

Kuijs Reinder Kakes Makelaardij, Hypotheken & Verzekeringen

Uw kennispartner in commercieel onroerend goed

Landelijk netwerk, regionale focus

Als onderdeel van Dynamis maken wij gebruik van de kennis en expertise van meer dan 40 makelaarskantoren verspreid over heel Nederland.

Werkt volgens de strengste eisen

Kuijs Reinder Kakes is lid van de NVM, heeft een vergunning van de AFM en is aangelosten bij RICS en NRVT. Dat maakt onze experts kritisch en deskundig.

Gevarieerd aanbod

Wij zijn gespecialiseerd in kantoren, bedrijfsruimtes, winkelpanden en bouwgrond. Ook bieden wij regelmatig bijzondere objecten aan om te transformeren.

KRK Bedrijfsmakelaars

Specialist op alle fronten

Kuijs Reinder Kakes is actief voor gemeenten, overheden, vastgoed ontwikkelaars en zakelijke en particuliere beleggers. Als lid van de NVM maken wij gebruik van Funda in Business, onze eigen geoptimaliseerde website en diverse online marketing tools om u als professionals op de vastgoedmarkt zo goed mogelijk te ondersteunen. Ook beschikken wij over een hoogwaardige en veilige online dataroom, waar u te allen tijde in kunt kijken om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in uw vastgoedportefeuille.

Sprekende Transacties

Geen transactie is hetzelfde. Soms moet de strategie bijgesteld worden, gaan we opzoek naar een ludieke oplossing of besluiten we er op een andere manier "een tandje bij" te zetten. Met Sprekende Transacties geven wij u een kijkje in de keuken van onze dagelijkse praktijk.

KRK Bedrijfsmakelaars

Marktonderzoek Sprekende Cijfers

In samenwerking met Dynamis doet een speciaal research team voor u onderzoek naar de (zakelijke) vastgoedmarkt. Deze publicaties onder de naam Sprekende Cijfers geven inzicht in actuele data en bevatten een visie voor de toekomst. Wij onderzoeken voor u de kantorenmarkt, bedrijfsruimtenmarkt, logistieke markt, winkelmarkt, beleggingsmarkt en woningmarkt.

Zoek direct contact met uw bedrijfsmakelaar

Maak een vrijblijvende afspraak

Ook interessant

Naast verkoop, aankoop, verhuur en huur van commercieel vastgoed in Amsterdam en het gebied boven het Noordzeekanaal is Kuijs Reinder Kakes ook een gespecialiseerde partner op het gebied van beleggingen, vastgoedmanagement en taxaties.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie