9075

KRK. Uw kennispartner in
commercieel onroerend goed.

Landelijk netwerk, regionale focus.

Wij werken in specialistische teams en maken deel uit van de Dynamis Makelaarsgroep met specialisten in zakelijk vastgoed verdeeld over 40 kantoren door heel Nederland. Als NVM makelaar hebben wij een vergunning van de AFM en zijn aangesloten bij RICS en NRVT. Wij bieden u de kracht van een landelijk netwerk met een regionale focus.

  • Landelijk netwerk, regionale focus.
  • Onderdeel Dynamis Makelaarsgroep.
  • Lid NVM, vergunning AFM en aangesloten bij RICS en NVT.
  • Gespecialiseerd in kantoren, bedrijfsruimte, winkelruimte en bouwgrond.
dynamis_fakkel

Dynamis

40 vestigingen verspreid over Nederland.

Alle partners
6264
De samenwerking met Dynamis rust op drie pijlers: regionale kennis, landelijke dekking en uniforme werkwijze.

KRK: Actief op alle fronten.

Wij zijn actief voor gemeenten, overheden, vastgoed ontwikkelaars en zakelijke en particuliere beleggers. Als lid van de NVM maken wij gebruik van Funda in Business, onze eigen geoptimaliseerde website en diverse online marketing tools voor professionals op de vastgoedmarkt. Wij beschikken tevens over een hoogwaardige en veilige online dataroom, waardoor u continu op de hoogte blijft van de ontwikkelingen in uw vastgoedportefeuille.

Vestigingen

6330

Sprekende Zaken brochure

Lees direct online

Sprekende Transacties.

Geen transactie is hetzelfde. Soms moet de strategie bijgesteld worden, gaan we opzoek naar een ludieke oplossing, of besluiten wij er een ‘tandje bij’ te zetten. Met sprekende transacties geven wij u een kijkje in de keuken van de dagelijkse praktijk.

De diverse diensten van onze bedrijfsmakelaars.

Vanuit vijf vestigingen richten onze bedrijfsmakelaars zich op de verkoop, aankoop, verhuur en huur van commercieel vastgoed in Amsterdam en het gebied boven het Noordzeekanaal. Samen met Dynamis richten wij ons op de landelijke markt en doen research naar alle marktsegmenten. Vastgoedmanagement richt zich op het administratieve en technische beheer van vastgoed. Ons team taxateurs werkt onafhankelijk en is onder andere gespecialiseerd in de taxatie van bijzondere vastgoedobjecten.

Gevarieerd aanbod in commercieel onroerend goed.

Ons aanbod bestaat uit bouwgrond, winkelpanden, bedrijfsgebouwen, kantoren en bedrijfshallen. Ook bieden wij regelmatig bijzondere objecten aan, zoals transformatie objecten. Voor het aanbod op landelijk niveau werken wij samen met Dynamis, het grootste netwerk in commercieel vastgoed, met 40 kantoren door heel Nederland.

  • Breed en gevarieerd aanbod in commercieel onroerend goed.
  • Regelmatig aanbod van bijzondere objecten.
  • Landelijk aanbod via netwerk van 40 kantoren.

Marktonderzoek Sprekende Cijfers

Samen met Dynamis hebben wij een eigen research team dat onderzoek doet naar de (zakelijke) vastgoed markt. Onze eigen Sprekende Cijfers publicaties geven inzicht in actuele data en bevatten een visie voor de toekomst. Kijk nu wat er speelt in de kantorenmarkt, bedrijfsruimtenmarkt, logistieke markt, winkelmarkt, beleggingsmarkt en de woningmarkt.

6380
6382

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.