Uw specialist in bedrijfsmakelaardij in Amsterdam en Noord-Holland

Uw specialist in bedrijfsmakelaardij in Amsterdam en Noord-Holland

KRK Bedrijfsmakelaars

Expert in commercieel vastgoed

U kiest voor een fullservice-kantoor wanneer u bij de bedrijfsmakelaars van KRK aanklopt. Wij helpen met de aan- of verkoop van elk type commercieel vastgoed. Wij volgen de financiële markten op de voet en vertalen de signalen door naar ondernemers, zodat u als klant de beste service krijgt.

Proactief
De bedrijfsmakelaars van KRK wachten niet af, maar werken daadkrachtig en anticiperend. Waardoor u zich nergens zorgen om hoeft te maken. Wij zorgen voor een vlekkeloze transactie.
Persoonlijke aanpak
Ieder bedrijfspand vergt een andere aanpak voor de makelaar. U zoekt een pand dat aan bepaalde eisen voldoet. Of u verhuurt een ruimte voor een specifiek doel. We luisteren naar uw verhaal en spelen daarop in. Onze expertise ligt bij kantoren, bedrijfsruimtes, winkelpanden en bouwgrond.
Groot netwerkbestand
Onze regionale kennis als bedrijfsmakelaar in Noord-Holland zorgt ervoor dat wij van ieder project op de hoogte zijn. En doordat we onderdeel zijn van de landelijke vastgoedkoepel Dynamis hebben wij een uitgebreid netwerk via ruim 40 kantoren over heel Nederland. Maak gebruik van onze kennis bij het aan- of verkooptraject van een bedrijfspand.
KRK Bedrijfsmakelaars

Brede marktkennis

Geen makelaarstraject zonder zorgvuldige voorbereiding. Samen met een speciaal researchteam van Dynamis doen we onderzoek naar uw (zakelijke) vastgoedmarkt. Zo krijgt u antwoord op de vragen die bij u leven. Zoals: wanneer kan ik mijn kantoorruimte het best verhuren? En op welke doelgroep richt ik mij?

KRK Bedrijfsmakelaars

Online aanwezig

We begrijpen dat u het druk heeft of het prettiger vindt even online met elkaar te sparren. De KRK bedrijfsmakelaars bewegen flexibel met u mee. Kies bijvoorbeeld voor een online bezichtiging. Of plan het eerste gesprek via video in.

Sprekende Transacties

Geen transactie is hetzelfde. Soms moet de strategie bijgesteld worden, gaan we opzoek naar een ludieke oplossing of besluiten we er op een andere manier "een tandje bij" te zetten. Met Sprekende Transacties geven wij u een kijkje in de keuken van onze dagelijkse praktijk.

KRK Bedrijfsmakelaars

Marktonderzoek Sprekende Cijfers

In samenwerking met Dynamis doet een speciaal research team voor u onderzoek naar de (zakelijke) vastgoedmarkt. Deze publicaties onder de naam Sprekende Cijfers geven inzicht in actuele data en bevatten een visie voor de toekomst. Wij onderzoeken voor u de kantorenmarkt, bedrijfsruimtenmarkt, logistieke markt, winkelmarkt, beleggingsmarkt en woningmarkt.

Zoek direct contact met uw bedrijfsmakelaar

Ook interessant

Naast verkoop, aankoop, verhuur en huur van commercieel vastgoed in Amsterdam en het gebied boven het Noordzeekanaal is KRK ook een gespecialiseerde partner op het gebied van beleggingen, vastgoedmanagement en taxaties.