Wonen

U wilt uw huis verkopen of juist een woning kopen? Dan nemen wij u graag alle zorgen uit handen. Als woningmakelaars hebben wij de juiste kennis en ervaring om voor u een persoonlijk verkoopplan op te stellen inclusief een professionele verkooppresentatie die we uitzetten via alle (digitale) verkoop kanalen en ons wijdvertakte netwerk. Maar ook als u een huis wilt kopen of taxeren nemen wij u graag alle zorgen uit handen. 

Financieel Advies

Als u uw huis verkoopt of een woning koopt, verandert uw financiële situatie. U moet in veel gevallen een nieuwe hypotheek afsluiten en uw verzekeringspakket aanpassen aan de nieuwe omstandigheden. Onze onafhankelijke hypotheek- en verzekeringsadviseurs helpen u daar graag verder mee op weg. U kunt bij ons rekenen op een objectief en persoonlijk maatwerkadvies.

Zakelijk vastgoed

Op het gebied van bedrijfsonroerend goed en beleggen bieden onze bedrijfsmakelaars, taxateurs, vastgoedbeheerders en verzekeringsadviseurs de zakelijke markt een uitzonderlijk breed dienstenpakket. Zij richten zich op de Amsterdamse markt en het gehele gebied boven het Noordzeekanaal. KRK maakt deel uit van Dynamis een landelijk werkende organisatie op het gebied van markt research en zakelijk vastgoed.

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.