krk-makelaars-adviseurs-reviews

NVM Makelaar in Zaandam

Bent u op zoek naar een makelaar in Zaandam of ergens anders in de Zaanstreek?

Uw NVM makelaar in Zaandam! In de Zaanstreek is Kuijs Reinder Kakes Makelaars & Adviseurs al sinds jaar en dag een begrip in de regio en wordt geroemd om haar kwalitatieve dienstverlening. Een makelaar die je begrijpt, kennis van de markt en de regio heeft en waar je niet omheen kunt als je in Zaandam en Zaanstad op zoek bent naar een huis of juist een woning wilt verkopen. Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en andere financiële vraagstukken bent u bij KRK Makelaars & Adviseurs Zaandam aan het juiste adres.

Huis kopen of verkopen in Zaandam?

Hieronder treft u een overzicht van alle wijken en steden in de Zaanstreek waar Kuijs Reinder Kakes als makelaar actief is.

Assendelft, Noord-Assendelft, Zuid-Kogerveldwijk, Krommenie, Koog aan de Zaan, Zaandijk, Oude Haven, Peldersveld/Hoornseveld, Poelenburg, Rooswijk, Rosmolenwijk, Westerkoog, Westzaan, Wormerveer, Zaandam Noord ('t Kalf), Zaandam en Zaanstad.

krk-makelaar-zaandam-nathalie-molenaar-in-de-wijk
Meer weten over wonen in de wijk Rooswijk in Zaandam? Bekijk onze video.

Makelaar reviews Zaandam en andere vestigingen.

Onze makelaars zetten altijd het stapje extra om het (ver)koopproces zo leuk mogelijk te maken. Met behulp van de reviews van onze klanten proberen wij altijd te verbeteren in onze dienstverlening. Lees hier onze recensies over onze verschillende diensten.

7.8

Ik had als eerste een afspraak voor bezichtiging van dit appartement , soms moest e.e.a. opgezocht…

'Dame op leeftijd'.
9

Het was een goed en duidelijk gesprek. Denk dat het een goed idee is om kopers vantevoren de…

Anoniem
9.2

De beste makelaar die ik tot nu toe heb meegemaakt. Voelde me zeer serieus genomen. Het is dat ik…

Annemieke Van Vliet
8.2

Wij hebben de bezichtiging als prettig ervaren in een vriendelijke sfeer.

Anna

Nieuwbouw in Zaandam

Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning? Kuijs Reinder Kakes Makelaars & Adviseurs is al jarenlang een belangrijke speler op deze markt. Met ons grote netwerk van ontwikkelaars, bouwers, beleggers en corporaties en ons gespecialiseerde nieuwbouwteam kunnen wij u helpen aan de perfecte nieuwbouwwoning in regio Zaandam. Op dit moment zijn er veel nieuwprojecten in ontwikkeling in Zaandam en omstreken.

  • Kopen
  • Huren
+
-

Verkoop uw huis met dé makelaar in de Zaanstreek.

Onze makelaars kennen Zaandam en de Zaanstreek als geen ander en met deze lokale kennis verkopen wij uw huis snel en voor de beste prijs! Wij maken een persoonlijk verkoopplan op basis van uw wensen en behoeften en vertalen dit naar een uitgekiende verkoopstrategie. Uiteraard bieden wij een zeer complete digitale verkooppresentatie aan voor Funda, onze eigen geoptimaliseerde website, onze Social Media kanalen en ons landelijke netwerk. Bel een makelaar voor advies via 075-612 64 00.

krk-makelaar-zaandam-sprekende-makelaar-video
Waarom een makelaar inschakelen bij de verkoop van een huis? Wij geven antwoord op die vraag.

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.