Gegevens

Adres Westzijde 340 1506 GK Zaandam
oval
Telefoon 075 612 64 00
Email zaandam@krk.nl

Uw makelaar in Zaandam

Zegt u Zaandam dan zegt u bijna automatisch KRK. Al meer dan honderd jaar zijn wij een onmisbaar onderdeel van de Zaanstreek. Met behulp van ons dynamisch team van jong en oud, vindt u altijd iemand die uw wensen het beste vertaalt naar de werkelijkheid. Vol passie vertellen onze makelaars onder andere over de Havenbuurt, Westzaan en de Kerkbuurt in Oostzaan. Voor eengezinswoningen langs een natuurgebied, appartementen, monumentale fabriekspanden, starters woningen of de Zaans groene huisjes gaat u naar KRK makelaars Zaandam.

  Waar kunnen we u mee helpen?

  Onze makelaars in Zaandam staan elke dag voor u klaar. Voor advies over het kopen van uw woning in de gehele Zaanstreek. Of om u meer te vertellen over de verkoop van uw huis in Zaandam en omstreken. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Natuurlijk kunt u ook even binnenstappen bij onze vestiging in Zaandam.

  Ons team in Zaandam

  Nathalie Molenaar RM RT Nathalie Molenaar RM RT
  Nathalie Molenaar RM RT Nathalie Molenaar RM RT

  Registermakelaar/taxateur o.g.

  Edwin Doets MRICS RM RT Edwin Doets MRICS RM RT
  Edwin Doets MRICS RM RT Edwin Doets MRICS RM RT

  Registermakelaar/taxateur o.g., Partner

  Sylvia IJff Sylvia IJff
  Sylvia IJff Sylvia IJff

  Commercieel binnendienst medewerker

  Sven Heinsbroek K-RMT Sven Heinsbroek K-RMT
  Sven Heinsbroek K-RMT Sven Heinsbroek K-RMT

  Kandidaat makelaar

  Rianna Koole Rianna Koole
  Rianna Koole Rianna Koole

  Commercieel binnendienst medewerker

  Robert de Joode RM RT WMC Robert de Joode RM RT WMC
  Robert de Joode RM RT WMC Robert de Joode RM RT WMC

  Algemeen directeur, Registermakelaar/taxateur o.g., Woningmarktconsultant, Partner

  Nancy van der Heide Nancy van der Heide
  Nancy van der Heide Nancy van der Heide

  Coördinator binnendienst Wonen

  Zaandam

  Aankoopbegeleiding in Zaandam

  Het vinden van een geschikte woning in de Zaanstreek is geen gemakkelijke opgave. Er wordt zelfs gesproken van een overspannen situatie op de lokale woningmarkt. Anderzijds krijgt u te maken met veel complexe zaken. Op financieel, juridisch en bouwkundig gebied. Door een gecertificeerde aankoopmakelaar in te schakelen staat u een stuk sterker. Zo kan Kuijs Reinder Kakes u als fulll service makelaar in Zaandam bijstaan in het gehele koopproces.

  Wat kunt u van KRK als aankoopmakelaar verwachten?

  • Uw eisen vertalen wij naar een selectie van woningen die aan uw wensen voldoen
  • Onderzoek. Denk hierbij aan: marktwaarde, bouwkundige staat, bestemmingsplannen en fundering
  • Indicatie kosten voor eventuele verbouwing
  • Het beste onderhandelingsresultaat
  • Juridische afhandeling, koopakte en notariskeuze
  • Advisering voor een passende hypotheek
  • Inspectie voor overdracht
  Bekijk de mogelijkheden
  Zaandam

  Bedrijfsmakelaar in Zaandam

  Bent u op zoek naar een kantoor- of winkelpand, logistieke ruimte of horecalocatie? U wilt uw bedrijfspand verkopen, verhuren of laten taxeren? Of u zoekt naar eem duurzame exploitatie van kantoor- en bedrijfsgebouwen? Dan bent u bij Kuijs Reinder Kakes aan het juiste adres. Kuijs Reinder Kakes is als bedrijfsmakelaar een vertrouwd gezicht gezicht in de regio Alkmaar. Door onze ervaring, uitgebreide kennis en grote Dynamis netwerk weten ondernemers, vastgoedontwikkelaars, beleggers, gemeenten en overheden ons al jaren te vinden. Bekijk ons gevarieerde aanbod van bedrijfshuisvesting en neem contact met ons op voor voor al uw vragen.

  Zaandam

  Werkgebied

  U wordt ondersteunt door makelaars die niet alleen weten wat het is om in de Zaanstreek te leven en te werken maar ook diepgaande kennis hebben van de lokale woningmarkt. Wij voelen ons thuis in Zaandam en zijn u graag van dienst. Wij kennen de regio op ons duimpje. Van de Havenbuurt tot aan Kogerveld en ’t Kalf. En van Westzaan tot aan Poelenburg. En van Koog aan de Zaan tot aan de Kerkbuurt in Oostzaan.

  Zaandam

  Woningpresentatie en verkoopstyling

  Een succesvolle verkoop begint met een ijzersterke woningpresentatie op internet. Door samen te werken met professionele woningfotografen en stylisten zetten wij uw woning optimaal in de spotlight. Met gerichte promotie via social media, advertenties en ons uitgebreide bereiken wij een grote groep potentiele kopers. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem contact op met onze makelaars.