NVM Makelaar in Zaandam

Bent u op zoek naar een makelaar in Zaandam of ergens anders in de Zaanstreek?

Uw NVM makelaar in Zaandam! In de Zaanstreek is Kuijs Reinder Kakes Makelaars & Adviseurs al sinds jaar en dag een begrip in de regio en wordt geroemd om haar kwalitatieve dienstverlening. Een makelaar die je begrijpt, kennis van de markt en de regio heeft en waar je niet omheen kunt als je in Zaanstad op zoek bent naar een huis of juist een woning wilt verkopen. Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en andere financiële vraagstukken bent u bij KRK aan het juiste adres.

Huis kopen of verkopen in Zaanstad?

Hieronder treft u een overzicht van alle wijken en steden in de Zaanstreek waar Kuijs Reinder Kakes als makelaar actief is.

Assendelft, Noord-Assendelft, Zuid-Kogerveldwijk, Krommenie, Koog aan de Zaan, Zaandijk, Oude Haven, Peldersveld/Hoornseveld, Poelenburg, Rooswijk, Rosmolenwijk, Westerkoog, Westzaan, Wormerveer, Zaandam Noord ('t Kalf), Zaandam en Zaanstad.

Makelaar reviews Zaandam en andere vestigingen.

Wij zetten altijd het stapje extra om het (ver)koopproces zo leuk mogelijk te maken. Met behulp van de reviews van onze klanten proberen wij altijd te verbeteren in onze dienstverlening.

9

Het was een goed en duidelijk gesprek. Denk dat het een goed idee is om kopers vantevoren de…

Anoniem
9.2

De beste makelaar die ik tot nu toe heb meegemaakt. Voelde me zeer serieus genomen. Het is dat ik…

Annemieke Van Vliet
8.2

Wij hebben de bezichtiging als prettig ervaren in een vriendelijke sfeer.

Anna
10

Terzake kundig, goede attitude, actief en adrem. Kortom een goed gesprek waar vertrouwen uit…

AAF van der Markt

Nieuwbouw in Zaandam

Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning? Kuijs Reinder Kakes is al jarenlang een belangrijke speler op deze markt. Met ons grote netwerk van ontwikkelaars, bouwers, beleggers en corporaties en ons gespecialiseerde nieuwbouwteam kunnen wij u helpen aan de perfecte nieuwbouwwoning in regio Zaandam. Op dit moment zijn er veel projecten in ontwikkeling.

  • Kopen
  • Huren
+
-

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.