Zaandam

Westzijde 346
1506 GK Zaandam
Bekijk route

Waar kunnen we u mee helpen?

Laat uw gegevens achter, dan nemen onze makelaars en adviseurs contact met u op. Natuurlijk kunt u ons ook bellen of mailen, of stap eens binnen bij onze vestiging in Zaandam! We staan u graag te woord.

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy Statement.

Zaandam

Woning verkopen in Zaandam

Overweegt u de verkoop van uw woning? Als echte Zaanse makelaar zijn wij in 96 jaar doorgegroeid tot een begrip in de regio. Wij kennen de lokale vastgoedmarkt als makelaar in Zaandam en Zaanstad dan ook als geen ander. Zo realiseren wij een vlotte verkoop en de beste verkoopprijs voor onze klanten. U kunt daarbij rekenen op een unieke woningpresentatie met de fraaiste foto’s voor Funda.

Zaandam

Nieuwbouwaanbod in Zaandam en omgeving

Bent u benieuwd naar het aanbod van nieuwbouw woningen in Zaandam en omgeving? Naast ons aanbod van bestaande woningen hebben wij ook regelmatig nieuwbouwprojecten in de verkoop. Kuijs Reinder Kakes heeft zich ontwikkeld tot nieuwbouwspecialist. Ons nieuwbouwteam staat dan ook voor u klaar om u te begeleiden en te adviseren bij de stap naar een nieuwbouwwoning.

Zaandam

Aankoopbegeleiding in Zaandam

Het vinden van een geschikte woning in de Zaanstreek is geen gemakkelijke opgave. Er wordt zelfs gesproken van een overspannen situatie op de lokale woningmarkt. Anderzijds krijgt u te maken met veel complexe zaken. Op financieel, juridisch en bouwkundig gebied. Door een gecertificeerde aankoopmakelaar in te schakelen staat u een stuk sterker. Zo kan Kuijs Reinder Kakes u als fulll service makelaar in Zaandam bijstaan in het gehele koopproces.

Wat kunt u van KRK als aankoopmakelaar verwachten?

  • Uw eisen vertalen wij naar een selectie van woningen die aan uw wensen voldoen
  • Onderzoek. Denk hierbij aan: marktwaarde, bouwkundige staat, bestemmingsplannen en fundering
  • Indicatie kosten voor eventuele verbouwing
  • Het beste onderhandelingsresultaat
  • Juridische afhandeling, koopakte en notariskeuze
  • Advisering voor een passende hypotheek
  • Inspectie voor overdracht
Zaandam

Bedrijfsmakelaar in Zaandam

Bent u op zoek naar een kantoor- of winkelpand, logistieke ruimte of horecalocatie? U wilt uw bedrijfspand verkopen, verhuren of laten taxeren? Of u zoekt naar eem duurzame exploitatie van kantoor- en bedrijfsgebouwen? Dan bent u bij Kuijs Reinder Kakes aan het juiste adres. Kuijs Reinder Kakes is als bedrijfsmakelaar een vertrouwd gezicht gezicht in de regio Alkmaar. Door onze ervaring, uitgebreide kennis en grote Dynamis netwerk weten ondernemers, vastgoedontwikkelaars, beleggers, gemeenten en overheden ons al jaren te vinden. Bekijk ons gevarieerde aanbod van bedrijfshuisvesting en neem contact met ons op voor voor al uw vragen.

Zaandam

Werkgebied

U wordt ondersteunt door makelaars die niet alleen weten wat het is om in de Zaanstreek te leven en te werken maar ook diepgaande kennis hebben van de lokale woningmarkt. Wij voelen ons thuis in Zaandam en zijn u graag van dienst. Wij kennen de regio op ons duimpje. Van de Havenbuurt tot aan Kogerveld en ’t Kalf. En van Westzaan tot aan Poelenburg. En van Koog aan de Zaan tot aan de Kerkbuurt in Oostzaan.

Zaandam

Woningpresentatie en verkoopstyling

Een succesvolle verkoop begint met een ijzersterke woningpresentatie op internet. Door samen te werken met professionele woningfotografen en stylisten zetten wij uw woning optimaal in de spotlight. Met gerichte promotie via social media, advertenties en ons uitgebreide bereiken wij een grote groep potentiele kopers. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem contact op met onze makelaars.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie