Verzekeringen Pensioen

Zelf aan het roer van uw pensioen

Het pensioen kent steeds meer vormen. Wat is voor u de beste keuze? En hoe weet u of u voldoende pensioen opbouwt om de laatste fase van uw leven in te kunnen richten zoals u dat voor ogen heeft? Misschien wilt u zelfs eerder stoppen met werken.

KRK begeleidt u door deze stappen. Zo voorkomen we dat u het overzicht verliest. Wij zetten u aan het roer en helpen u om de beste keuzes te maken voor uw toekomst.

KRK deelt haar kennis

Als klant van KRK verwacht u meer dan een scherpe prijs en persoonlijke contact. En terecht! Als financieel intermediair stellen wij ook onze kennis en die van de partners waarmee wij samenwerken aan u ter beschikking. In oktober 2021 organiseerden wij een talkshow over de wereld van pensioenen: 'Geld voor straks'. Kijk de talkshow hier terug.

Persoonlijk advies over uw pensioen

Wilt u er zeker van zijn ook in de toekomst uw levensstijl te kunnen behouden, laat dan uw pensioenregeling doorlichten. Wij adviseren u graag over maatregelen waarmee u uw inkomen bij het bereiken van de AOW-gerechtigde leeftijd of inkomen bij pensionering op peil houdt.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Ook voor een second opinion kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht.