Verzekeringen Pensioen

Zelf aan het roer van uw pensioen

Het pensioen kent steeds meer vormen. Wat is voor u de beste keuze? En hoe weet u of u voldoende pensioen opbouwt om de laatste fase van uw leven in te kunnen richten zoals u dat voor ogen heeft? Misschien wilt u zelfs eerder stoppen met werken.

KRK begeleidt u door deze stappen. Zo voorkomen we dat u het overzicht verliest. Wij zetten u aan het roer en helpen u om de beste keuzes te maken voor uw toekomst.

KRK deelt haar kennis

Als klant van KRK verwacht u meer dan een scherpe prijs en persoonlijke contact. En terecht! Als financieel intermediair stellen wij ook onze kennis en die van de partners waarmee wij samenwerken aan u ter beschikking. In oktober 2021 organiseerden wij een talkshow over de wereld van pensioenen: 'Geld voor straks'. Kijk de talkshow hier terug.

Persoonlijk advies over uw pensioen

Wilt u er zeker van zijn ook in de toekomst uw levensstijl te kunnen behouden, laat dan uw pensioenregeling doorlichten. Wij adviseren u graag over maatregelen waarmee u uw inkomen bij het bereiken van de AOW-gerechtigde leeftijd of inkomen bij pensionering op peil houdt.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Ook voor een second opinion kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie