Fullservice-makelaardij, taxateur, verzekeringen & hypotheken KRK

Fullservice-makelaardij, taxateur, verzekeringen & hypotheken KRK

Over ons

Al het gemak bij KRK

Op het gebied van makelaardij, commercieel vastgoed, financieel advies, hypotheekadvies, verzekeringen en taxaties biedt KRK een allround service aan. Door onze kennis en ervaring op de verschillende markten weten wij u als klant uitstekend te bedienen. Al 100 jaar bouwen we aan een groot netwerk waar u van profiteert. Met onze partner Dynamis wisselen we deskundigheid en ervaringen uit.

Over ons

KRK ontneemt uw zorgen

Met specialisten op alle afdelingen en een gedreven back office team zorgen we ervoor dat u altijd wordt geholpen. Met 5 vestigingen in de regio Noord-Holland staan we dichtbij de klant. Onze persoonlijke aandacht maakt onze aanpak onderscheidend. En dankzij onze sterke interne communicatie schakelen onze hypotheekadviseurs moeiteloos met uw aankoopmakelaar voor een prettig en snel verloop van het proces.

KRK verhuist naar nieuw kantoor in Zaandam:

KRK verhuist naar nieuw kantoor in Zaandam: "Dit pand past bij ál onze klanten"

388 woningen

Verkocht / verhuurd in de afgelopen 12 maanden

91 woningen

Beschikbaar

128 bedrijfspanden

Verkocht / verhuurd in de afgelopen 12 maanden

110 bedrijfspanden

Beschikbaar
Over ons

In goede handen

Voor de deskundigen van KRK maakt het niet uit of ze uw woning of bedrijf moeten kopen, huren, verkopen of verhuren of taxeren. Uw vastgoed is in goede handen. U treft altijd de beste deal dankzij onze brede kennis van de markt. Vragen over uw hypotheek of verzekeringen? Met plezier sturen we u door naar een van onze adviseurs.

Over ons

Al 100 jaar makelaar

Al 100 jaar is KRK verweven met de Zaanstreek. Ondertussen zijn we uitgebreid naar meer vestigingen en onmisbaar in Noord-Holland en Amsterdam geworden. Onze 100 jaar ervaring resulteert in omvangrijke kennis over de woonmarkt en regio, die we graag inzetten voor u.

Over ons

Dynamis weet wat er leeft

KRK maakt deel uit van het samenwerkingsverband Dynamis: 13 regionale vastgoedpartners die de krachten bundelen. Met meer dan 50 vestigingen door heel Nederland hebben we hierdoor nog meer kennis en expertise, die we kunnen inzetten om u nog beter van dienst te zijn. Dynamis is al ruim 25 jaar succesvol in de vastgoedmarkt en faciliteert haar partners op het gebied van research, kennisdeling, marketing en landelijke naamsbekendheid. Ook begeleiden Dynamis partners samen opdrachtgevers bij landelijke vastgoedvraagstukken.

Wij staan voor u klaar

Stel een vraag of laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.