Makelaars en adviseurs in wonen en werken

Kuijs Reinder Kakes Makelaardij, Hypotheken & Verzekeringen

Kuijs Reinder Kakes Makelaardij, Hypotheken & Verzekeringen

Makelaars en adviseurs in wonen en werken

Over ons

Al bijna 100 jaar makelaar

Onze roots liggen in 1874 bij Cornelis Kakes, een aannemer van wie in 1922 kleinzoon Reinder Kakes het bedrijf overneemt. Samen met zijn broer Cor legt hij zich toe op de bouw, taxatie en makelaardij. Ofwel: de start van ons bedrijf!

Eind 1956 wordt het bedrijf opgesplitst. Cor Kakes gaat verder met het bouwbedrijf. Reinder Kakes gaat verder met zijn schoonzoon, Wim van Velzen, die later voorzitter van de NVM wordt. Onder de naam Reinder Kakes & Co groeit het bedrijf uit van een makelaardij naar een organisatie die zich ook richt op schade-expertise en bouwmanagement. In 1995 splitsen deze disciplines weer af. Kakes Waal schade-expertise en BouwVisie gaan zelfstandig verder.

In 1999 fuseert Reinder Kakes met Kuijs Makelaardij, opgericht in 1965 door de heer Kuijs senior. Naast de woningmakelaardij richtte Kuijs zich ook op de financiële dienstverlening. Daarmee legde Kuijs de basis voor HypotheekNet en KRK Verzekeren met een relatiebestand van meer dan 5000 klanten.

Over ons

Een hecht team, om u te ontzorgen

Ons team bestaat uit bijna 80 specialisten, bestaande uit gedreven back office medewerkers en adviseurs op het gebied van wonen, bedrijfsonroerendgoed, vastgoedbeheer, hypotheken en (bedrijfs-)verzekeringen. Onze teams werken nauw samen om u als klant een totaalpakket te bieden dat naadloos op elkaar aansluit. Of het nu gaat om wonen of zakelijk vastgoed, wij hebben altijd een antwoord op uw vraag.

Over ons

Dynamis weet wat er leeft

Kuijs Reinder Kakes maakt deel uit van het samenwerkingsverband Dynamis: 14 regionale vastgoedpartners die de krachten bundelen. Met in totaal 40 vestigingen door heel Nederland hebben we hierdoor nog meer kennis en expertise, die we kunnen inzetten om u nog beter van dienst te zijn. Dynamis is al bijna 25 jaar succesvol in de vastgoedmarkt en faciliteert haar partners op het gebied van research, kennisdeling, marketing en landelijke naamsbekendheid. Ook begeleiden Dynamis partners samen opdrachtgevers bij landelijke vastgoedvraagstukken.

Wij staan voor u klaar

Stel een vraag of laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Neem contact op

Meer informatie over Kuijs Reinder Kakes

Benieuwd naar de gezichten achter Kuijs Reinder Kakes, direct lezen over de mogelijkheden om onderdeel te worden van ons team of op zoek naar meer informatie over één van onze vestigingen? Maak uw keuze.

Hier zijn wij trots op

Vecht tegen kanker: loop met ons (Z)aan de Wandel

Vecht tegen kanker: loop met ons (Z)aan de Wandel

Geschreven door Mandy Fisher Bekijk bericht

39 woningen

Verkocht / verhuurd
Afgelopen 30 dagen

613 woningen

Verkocht / verhuurd
Afgelopen 12 maanden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie