Algemene voorwaarden & organisatiestructuur

Algemene voorwaarden & organisatiestructuur

KRK MAKELAARS | TAXATEURS | HYPOTHEKEN | VERZEKERINGEN

Algemene voorwaarden NVM

KRK Makelaars is aangesloten bij de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A., in de volksmond genoemd de NVM. De NVM is de grootste Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen. Ze bestaat sinds 1898 en heeft haar verenigingsbureau in Nieuwegein. Alle aangesloten leden handelen volgens de drie kernwaarden van NVM: deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid. Lees hierover meer op onze pagina over integriteit. Op onze particuliere en zakelijke dienstverlening zijn de Algemene Voorwaarden van de NVM van toepassing. Hiernaast kunt u de algemene voorwaarden downloaden.

  Voor meer informatie over de Algemene Voorwaarden, de Erecode, brochures en klachtenregeling kunt u op de website van de NVM terecht.

  Algemene voorwaarden KRK Verzekeren

  Organisatiestructuur KRK

  Wordt geüpdatet.

  Deze website maakt gebruik van cookies

  We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

   

  Meer informatie