Alkmaar

Kanaalkade 91
1811 LT Alkmaar
Bekijk route
Alkmaar

Openingstijden

U bent op werkdagen van harte welkom op onze vestiging

Maandag

08:30 - 17:30

Dinsdag

08:30 - 17:30

Woensdag

08:30 - 17:30

Donderdag

08:30 - 17:30

Vrijdag

08:30 - 17:30

Hulp bij het vinden of verkopen van uw woning in Alkmaar

Onze makelaars in Alkmaar helpen u graag met al uw vragen. We snappen dat de woningmarkt overweldigend kan overkomen. Wij helpen u graag om een weg te vinden in deze markt. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Woningmakelaardij Kuijs Reinder Kakes Alkmaar

De makelaars van Kuijs Reinder Kakes Alkmaar voelen zich als een vis in het water in deze historische stad en de omliggende plaatsen. De diversiteit in het aanbod en de locatie zorgen voor een interessant en afwisselend werkgebied. Van het kleinste appartement midden in het centrum tot een luxe villa of boerderij in het landelijke buitengebied, wij van KRK verkopen het. Vol passie gaan we voor u aan de slag.

Als verkopend makelaar hebben wij veel persoonlijk contact met onze verkopers en zorgen wij voor een soepel verloop van het hele verkoopproces. Daarnaast weten wij, door onze verkoopstrategie, de juiste woningzoekers aan te trekken. Wij geven de zoekers alle tijd en aandacht om zo de maximale koopsom voor uw huis te behalen.

Ook als aankoopmakelaar zetten wij ons graag voor u in. Wij luisteren goed naar uw wensen, adviseren over aantrekkelijke locaties en beoordelen woningen op bouwtechnisch en juridisch vlak. Door onze expertise zorgen wij voor een succesvolle aankoop in deze hectische markt. Samen met onze net zo bevlogen hypotheekadviseur bieden wij u een volledige dienstverlening vanuit ons kantoor in hartje Alkmaar.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie