Alkmaar

Kanaalkade 91
1811 LT Alkmaar
Bekijk route

Waar kunnen we u mee helpen?

Laat uw gegevens achter, dan nemen onze makelaars en adviseurs contact met u op. Natuurlijk kunt u ons ook bellen of mailen, of stap eens binnen bij onze vestiging in Alkmaar! We staan u graag te woord.

Alkmaar

Woning verkopen in Alkmaar

Overweegt u om uw huis te verkopen? In de oververhitte woningmarkt krijgt u te maken met talloze vragen. Is dit het juiste moment? Krijg ik wel de juiste prijs? En hoe presenteer ik mijn huis aan potentiele kopers? Onze ervaren verkoopmakelaars zijn een vertrouwd gezicht in Alkmaar. U kunt rekenen op optimale begeleiding en resultaat voor een scherp makelaarstarief.

Meer succes met goede woningpromotie

U wilt graag een vlotte verkoop en de beste prijs voor uw woning. Met een goede woningpresentatie en uitgekiende marketingstrategie bereikt u meer potentiele kopers. Wij besteden dan ook veel aandacht aan het overbrengen van een totaalbeleving van uw woning. Om dit te realiseren werken wij samen met vakbekwame professionals. Zo onderscheid uw woningpromotie zich met behulp van fraaie fotografie, woning- en dronevideo’s en virtuele tours op het overige aanbod. Bovendien krijgt u hulp van een woningstyliste. Onze marketingcollega’s brengen uw woning daarnaast bij de juiste doelgroep onder de aandacht.

Alkmaar

Nieuwbouwaanbod in Alkmaar en omgeving

Bent u benieuwd naar het aanbod van nieuwbouw woningen in Alkmaar? Naast ons aanbod van bestaande woningen hebben wij ook regelmatig nieuwbouwprojecten in de verkoop. Kuijs Reinder Kakes heeft zich ontwikkeld tot nieuwbouwspecialist. Ons nieuwbouwteam staat dan ook voor u klaar om u te begeleiden en te adviseren bij de stap naar een nieuwbouwwoning.

Aankoopmakelaar Alkmaar

Aankoopbegeleiding in Alkmaar

Woningen selecteren die nog niet op Funda staan? Begeleiding bij onderhandeling? Onderzoek naar de bouwtechnische staat? Voorkom financiële en juridische risico’s en vergoot uw kans op de krappe woningmarkt. Onze makelaars hebben een jarenlange ervaring met de aankoop van woningen in Alkmaar. Wij realiseren de meest gunstige koopsom en voorwaarden voor onze klanten.

Alkmaar

Bedrijfsmakelaar in Alkmaar

Bent u op zoek naar een kantoor- of winkelpand, logistieke ruimte of horecalocatie? U wilt uw bedrijfspand verkopen, verhuren of laten taxeren? Of u zoekt naar eem duurzame exploitatie van kantoor- en bedrijfsgebouwen? Dan bent u bij Kuijs Reinder Kakes aan het juiste adres. Kuijs Reinder Kakes is als bedrijfsmakelaar een vertrouwd gezicht gezicht in de regio Alkmaar. Door onze ervaring, uitgebreide kennis en grote Dynamis netwerk weten ondernemers, vastgoedontwikkelaars, beleggers, gemeenten en overheden ons al jaren te vinden. Bekijk ons gevarieerde aanbod van bedrijfshuisvesting en neem contact met ons op voor voor al uw vragen.

Alkmaar

Werkgebied

Als makelaars voelen wij ons thuis in Alkmaar. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de stad en regio als geen ander. Van Daalmeer tot aan Heiloo. En van Castricum tot aan Oudorp.
Maar ook in bijvoorbeeld Bergen, Limmen of Uitgeest verkopen wij regelmatig woningen. Bovendien hebben wij als partner van Dynamis een zeer uitgebreid netwerk van potentiele kopers en huurders. Neem contact met ons voor de mogelijkheden en zet de eerste stap naar uw nieuwe woonwens.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie