Ons woningaanbod in de regio Alkmaar

Bekijk ons woningaanbod van bestaande en nieuwbouwwoningen in Alkmaar en omgeving. Zit de gedroomde woning er niet tussen? Neem contact op met onze aankoopmakelaars.   

  • Kopen
  • Huren
+
-

Onze beoordelingen

Bent op zoek naar een geschikte NVM makelaar in Alkmaar? Dan bent u bij Kuijs Reinder Kakes aan het juiste adres. Ons gezamenlijke doel: superieure dienstverlening en optimaal resultaat voor onze klanten. De feedback en meningen van onze klanten vinden wij dan ook erg belangrijk. Zo kunnen wij continue onze dienstverlening verbeteren. Wij zijn dan ook erg trots op de mooie recensies die onze klanten achterlaten op Funda. 
  

8 10 1
Contact verliep goed! Werd altijd snel teruggebeld en gereageerd op vragen. Altijd goede…
9.8 10 1
We kregen een goede rondleiding en de makelaar stond ons vriendelijk en correct te woord. Niks op…
8 10 1
Vanaf de vrijblijfende taxatie tot aan de verkoop van onze woning, alles is naar volle …
8.5 10 1
Prima rondleiding en goed verhaal. Vooral zo doorgaan.
9.3 10 1
Vlot contact voor een afspraak, open, meedenken met mogelijkheden voor verkoop, duidelijk mail…
9.5 10 1
Prettige rondleiding en tot een vlotte afhandeling gekomen van mijn bod.
6.8 10 1
Er was geen folder dat is jammer verder prima!
9.8 10 1
Hij heeft een zeer fijne omgangsvorm
8 10 1
Prima en prettig gesprek. Informatief en vakkundig.
8.8 10 1
De contacten met de makelaar zijn altijd zeer prettig verlopen. De deskundigheid van de markt is…
10 10 1
De samenwerking met Sylvia van Assema en KRK is ons buitengewoon goed bevallen. Het contact verliep…
7.8 10 1
KRK was zowel onze verkoop- als aankoopmakelaar, vooral bij de aankoop hebben wij veel aan ze…
KRK Makelaars
8.5 10 1 1366

Woning verkopen in Alkmaar

Overweegt u om uw huis te verkopen? In de oververhitte woningmarkt krijgt u te maken met talloze vragen. Is dit het juiste moment? Krijg ik wel de juiste prijs? En hoe presenteer ik mijn huis aan potentiele kopers? Onze ervaren verkoopmakelaars zijn een vertrouwd gezicht in Alkmaar. U kunt rekenen op optimale begeleiding en resultaat voor een scherp makelaarstarief.
 

Meer succes met goede woningpromotie

U wilt graag een vlotte verkoop en de beste prijs voor uw woning. Met een goede woningpresentatie en uitgekiende marketingstrategie bereikt u meer potentiele kopers. Wij besteden dan ook veel aandacht aan het overbrengen van een totaalbeleving van uw woning. Om dit te realiseren werken wij samen met vakbekwame professionals. Zo onderscheid uw woningpromotie zich met behulp van fraaie fotografie, woning- en dronevideo’s en virtuele tours op het overige aanbod. Bovendien krijgt u hulp van een woningstyliste. Onze marketingcollega’s brengen uw woning daarnaast bij de juiste doelgroep onder de aandacht.

woning-verkopen-alkmaar
U beschikt bovendien over een professionele woningstylist 
alkmaar-makelaar-verkoop

Nieuwbouwaanbod in Alkmaar en omgeving

Bent u benieuwd naar het aanbod van nieuwbouw woningen in Alkmaar? Naast ons aanbod van bestaande woningen  hebben wij ook regelmatig nieuwbouwprojecten in de verkoop. Kuijs Reinder Kakes heeft zich ontwikkeld tot nieuwbouwspecialist. Ons nieuwbouwteam staat dan ook voor u klaar om u te begeleiden en te adviseren bij de stap naar een nieuwbouwwoning.  

alkmaar-nieuwbouw

Regelmatig nieuw aanbod

Ervaar

de voordelen van nieuwbouw

nieuwbouw-alkmaar
nieuwbouw-turfschip-project

No Cure No Pay

Wij staan voor de beste dienstverlening met optimaal resultaat. Bent u niet tevreden? Dan brengen wij ook geen makelaarskosten in rekening. U betaald alleen achteraf als de verkoop of aankoop van uw woning geslaagd is. Geen transactie? Geen makelaarskosten dus. Op deze manier bent u verzekerd van de beste dienstverlening.   

Wel zo makkelijk.   

Aankoopbegeleiding in Alkmaar

Woningen selecteren die nog niet op Funda staan? Begeleiding bij onderhandeling? Onderzoek naar de bouwtechnische staat? Voorkom financiële en juridische risico’s en vergoot uw kans op de krappe woningmarkt. Onze makelaars hebben een jarenlange ervaring met de aankoop van woningen in Alkmaar. Wij realiseren de meest gunstige koopsom en voorwaarden voor onze klanten.     

aankoopmakelaar-alkmaar
alkmaar-aankoop-woning
De meest gunstige koopsom en voorwaarden voor onze klanten 

Wat is mijn woning waard?

Bent u nieuwsgierig naar de actuele waarde van uw woning? Met het online waarderapport krijgt u direct een indicatie van de waarde. Heel eenvoudig en snel. Ervaar het zelf.

woningwaarde-alkmaar-makelaar
Direct de waarde van uw woning ontvangen 
alkmaar-woningwaarde

Onze mensen in Alkmaar

Onze makelaars en adviseurs hebben allemaal één doel: uitstekende dienstverlening en optimaal resultaat voor onze klanten. Maak kennis met onze collega’s in Alkmaar die u graag ondersteunen en adviseren bij een nieuwe stap in wooncarrière. Al onze teamleden zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten, ook buiten kantoortrijden. Zo kunt u rekenen op de beste begeleiding.   

Hypotheek, wat zijn uw mogelijkheden op de woningmarkt?

U heeft een woning op het oog. Of u wilt bijvoorbeeld graag weten wat uw financiële mogelijkheden zijn op de woningmarkt. Om gericht uw slag te kunnen slaan is het van belang dat een onafhankelijk adviseur naar uw situatie kijkt. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar uw inkomen, de eventuele verkoopwaarde van uw huidige woning en uw financiële verplichtingen. Daarnaast wordt er samen met u gekeken welke hypotheek het beste bij uw situatie past. Onze financieel adviseur in Alkmaar brengt tijdens een vrijblijvend consult uw mogelijkheden in kaart. Het voordeel is dat wij u kunnen voorzien van geheel onafhankelijk advies. Wij zijn niet gebonden aan specifieke geldverstrekkers of banken. Onze missie is u dan ook te voorzien van de beste deal passend bij uw situatie.

  

Bedrijfsmakelaar in Alkmaar

Bent u op zoek naar een kantoor- of winkelpand, logistieke ruimte of horecalocatie? U wilt uw bedrijfspand verkopen, verhuren of laten taxeren? Of u zoekt naar eem duurzame exploitatie van kantoor- en bedrijfsgebouwen? Dan bent u bij Kuijs Reinder Kakes aan het juiste adres. Kuijs Reinder Kakes is als bedrijfsmakelaar een vertrouwd gezicht gezicht in de regio Alkmaar. Door onze ervaring, uitgebreide kennis en grote Dynamis netwerk weten ondernemers, vastgoedontwikkelaars, beleggers, gemeenten en overheden ons al jaren te vinden. Bekijk ons gevarieerde aanbod van bedrijfshuisvesting en neem contact met ons op voor voor al uw vragen.     

Onderdeel van het landelijke Dynamis netwerk van bedrijfsmakelaars

Contact

Op werkdagen bent u van harte welkom op onze vestiging aan de Kanaalkade 91  

 

Maandag

08:30 - 17:30

Dinsdag

08:30 - 17:30

Woensdag

08:30 - 17:30

Donderdag

08:30 - 17:30

Vrijdag

08:30 - 17:30

Contactgegevens

Kanaalkade 91
1811 LT Alkmaar
alkmaar@krk.nl

 

Woningmakelaardij  072 555 5550
Bedrijfsmakelaardij  072-555 5555

makelaar-alkmaar-kuijs-reinder-kakes

Werkgebied

Als makelaars voelen wij ons thuis in Alkmaar. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de stad en regio als geen ander. Van Daalmeer tot aan Heiloo. En van Castricum tot aan Oudorp.
Maar ook in bijvoorbeeld Bergen, Limmen of Uitgeest verkopen wij regelmatig woningen. Bovendien hebben wij als partner van Dynamis een zeer uitgebreid netwerk van potentiele kopers en huurders. Neem contact met ons voor de mogelijkheden en zet de eerste stap naar uw nieuwe woonwens.   

alkmaar-woning-verkopen
alkmaar-makelaar
Thuis in onze stad Alkmaar 

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.