Meer kans op uw droomhuis met een aankoopmakelaar -  42361

Meer kans op uw droomhuis met een aankoopmakelaar

Gaat u op zoek naar uw droomhuis? Of bent u dat al en grijpt u telkens mis? Met een aankoopmakelaar van Kuijs Reinder Kakes bent u de concurrentie een stap voor. Eenmaal gekocht zorgen wij voor een waterdichte afhandeling.

De vraag naar woningen is tegenwoordig groter dan het aanbod. Als u een huis op het oog heeft, moet er dus snel gehandeld worden. Maar betaalt u wel de juiste prijs? Is alles bouwkundig in orde en zijn er geen juridische valkuilen? Als aankoopmakelaar begeleiden we u bij het antwoord op al deze vragen zodat u verzekerd bent van de beste deal.

Kies voor een aankoopmakelaar van Kuijs Reinder Kakes

Uitstekende marktkennis

Scherp in onderhandelingen

Deskundig advies

Huis kopen

Zekerheid en gemak bij de koop van uw droomhuis

Door onze deskundigheid, marktkennis, ervaring en uitgebreide netwerk besparen wij u veel geld, tijd en zorgen. In combinatie met hypotheekadvies van onze financieel adviseurs van KRK Hypotheeknet, zorgt u ervoor dat u een woning koopt die het beste bij uw (financiële) situatie past, nu en in de toekomst.

Dit mag u van ons verwachten

Huis kopen

Wij zoeken voor u

We starten met een intake waarin we uw eisen en wensen in kaart brengen, zodat we u alleen een selectie van geschikte woningen kunnen laten zien. Dit betreft ook het aanbod dat (nog) niet op Funda staat. We maken een zoekprofiel voor u aan zodat u realtime het aanbod van alle NVM makelaars per e-mail ontvangt.

Huis kopen

Analyseren gekozen woning

Zit uw droomhuis daartussen, dan maken we samen een afspraak om de woning te bezichtigen. Terwijl u naar uw gevoel kan luisteren, bekijkt onze makelaar de praktische kant zoals de bouwkundige staat van het huis en de omgeving. Aan de hand van onder andere onze marktkennis en vergelijkbare objecten in de database, kunnen wij u goed informeren over een reëele waarde. Daarnaast brengen wij voor u alle bijkomende kosten in kaart zoals een eventueel noodzakelijke verbouwing, erfpacht, OZB of een aanwezige VVE.

Huis kopen

Onderhandeling

Bent u verliefd geworden op het huis? Dan gaan we ons best doen om ervoor te zorgen dat u de koper wordt. Samen bepalen we de aankoopstrategie.Kuijs Reinder Kakes onderhandelt namens u met de verkopende partij om tot een reeële koopsom te komen. Zo weet u zeker dat u een goede aankoop heeft gedaan!

Huis kopen

Vastlegging en inspectie voor overdracht

Zodra er overeenstemming is bereikt, wordt de koopovereenkomst opgesteld. Deze controleren we voor u en nemen we samen met u door zodat u goed weet wat er in staat en waar u voor tekent. Daarnaast doen we gezamenlijk een inspectie voordat we naar de notaris gaan voor de overdracht. Natuurlijk kunt u ook daarna nog met vragen bij ons terecht.

Kom meer te weten

Kuijs Reinder Kakes Makelaardij helpt u graag met het verkoopproces van uw huis. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Alkmaar: 072 555 55 50
Amsterdam: 020 626 53 61
Heerhugowaard: 072 555 55 00
Krommenie: 075 642 60 10
Zaandam: 075 612 64 00

Interessante links

Graag attenderen wij u op een aantal interessante links.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie