Eersteklas begeleiding bij het kopen van een huis met KRK -  53531

Eersteklas begeleiding bij het kopen van een huis met KRK

Een nieuw huis kopen is spannend. Zeker in de huidige markt waar de vraag groter is dan het aanbod. Veel woningzoekers grijpen naast hun droomhuis. Met een aankoopmakelaar van KRK bent u de concurrentie in Noord-Holland een stap voor. U koopt uw droomwoning en wij zorgen voor een waterdichte afhandeling.

Vraag een kennismakingsgesprek aan

Huis kopen

Koop uw huis in Amsterdam en andere regio’s in Noord-Holland met KRK

Het inschakelen van een aankoopmakelaar van KRK Makelaardij helpt u verder. Met onze brede netwerk, diepgaande kennis over de streek en ervaring met alle aspecten van makelaardij dwingen wij een scherpe prijs af. Het voordeel dat het u oplevert, blijft mooi van u.

  • Op de hoogte van alle nieuwe woningen
  • Serieuze gesprekken met de kopende partij
  • Verzekerd van de beste aankoop
  • Persoonlijke zoektocht naar de juiste woning
Makelaars die écht met u meedenken
Meer dan 100 jaar ervaring
Persoonlijke aanpak en begeleiding
Huis kopen

Koop uw huis zonder zorgen

U hoeft zich geen zorgen meer te maken tijdens het aankooptraject van uw droomhuis. Onze makelaar vindt de beste woning die aansluit bij uw wensen. Zonder dat u zelf hoeft te zoeken. Wij weten bijvoorbeeld dat er een baby op komst is en vinden dan een huis met extra slaapkamer. In combinatie met hypotheek- en verzekeringsadvies koopt u een woning die naadloos aansluit bij uw (financiële) toekomstbeeld.

Dit mag u van ons verwachten

Huis kopen
Volgende: Droomhuis gevonden
Huis kopen
Huis kopen
Volgende: Onderhandeling
Huis kopen
Huis kopen
Volgende: Zoek en vind
Huis kopen

Zoek en vind

Na het intakegesprek weet uw makelaar wat u zoekt. En u weet wat u kunt verwachten. Leun achterover, wij doen het zoekwerk voor u. We raadplegen ons netwerk voor huizen die nog niet op Funda staan en vinden de perfecte match. Met het zoekprofiel dat we aanmaken, ontvangt u eenvoudig het aanbod dat bij uw wensen aansluit.
Volgende: Zoek en vind

Droomhuis gevonden

Uw droomwoning is gevonden. Samen gaan we het huis bezichtigen. Terwijl u verliefder wordt, bekijkt de makelaar praktische zaken, zoals de bouwkundige staat en omgeving van het huis. Dankzij onze kennis van de markt en database met vergelijkbare woningen weten we u een reële waarde te geven. Bovendien worden alle bijkomende kosten in kaart gebracht, zodat u weet waar u aan toe bent..
Volgende: Zoek en vind

Onderhandeling

U weet wat uw droomhuis te bieden heeft en besluit tot kopen over te gaan. Met een sterke verkoopstrategie onderhandelt KRK namens u met de verkopende partij. U wordt op de hoogte gehouden en krijgt advies, terwijl uw makelaar met de verkopende makelaar praat. We vinden elkaar in een reële koopsom. Samen bespreken we de koopovereenkomst voordat u tekent.
Volgende: Zoek en vind

Niet gevonden wat u zocht?

Wij staan voor u klaar. Stel een vraag of laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Interessante links

Graag attenderen wij u op een aantal interessante links.