Alles voor de woningmakelaardij in Noord-Holland onder één dak

Alles voor de woningmakelaardij in Noord-Holland onder één dak

KRK Woningmakelaars

De kenner in wonen

U staat voor een belangrijke stap in uw leven: de koop of verkoop van uw woning. Iets waar de enthousiaste woningmakelaars van KRK u graag bij helpen. Wij verzorgen ook de taxatie en verzekering.

Voortvarend

Na ons gesprek weten we wat u belangrijk vindt. En gaan we direct aan de slag met het aan- of verkooptraject. Tijdens dit proces is uw makelaar het aanspreekpunt voor al uw vragen. Wij regelen het graag voor u.

Persoonlijke aanpak

We willen graag weten wie u bent en wat u van ons verwacht. Dit is het vertrekpunt en het fundament van onze dienstverlening. Door onze persoonlijke aanpak sluit vraag en aanbod exact op elkaar aan. Onze makelaars wonen vaak in het gebied waarin ze werken waardoor ze alles van de omgeving weten.

Complete vraag

Op Funda staat het complete plaatje van uw huis. Bij KRK Makelaars gaan we nog een stap verder. Met onze promotie van uw huis enthousiasmeren we ook de niet-actieve zoeker. En dankzij onze database en netwerk met toekomstige kopers, weten we de koper van uw huis te vinden. Zo bereiken we een maximale groep gegadigden.

KRK Woningmakelaars

Online afspraak

Wanneer u weinig tijd heeft of van ver moet komen, kunnen onze makelaars altijd digitaal met u afspreken. Plan een videogesprek in voor advies. Of laat uw huis online aan uw makelaar zien door middel van een digitale rondleiding. Bij KRK denken we graag met u mee zodat u ook online van onze diensten kunt genieten.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Wij vormen een hecht team met bijna 80 medewerkers, hebben een uitgebreid netwerk en we zijn te vinden op 5 makelaarskantoren in Noord-Holland. Voor uw vraag en wensen zoeken wij de medewerker die u het best kan helpen. De specialist die als geen ander kennis heeft van de woning, de markt en de omgeving.

Ook interessant

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie