Alle makelaarsdiensten onder één dak

Kuijs Reinder Kakes Makelaardij, Hypotheken & Verzekeringen

Kuijs Reinder Kakes Makelaardij, Hypotheken & Verzekeringen

Alle makelaarsdiensten onder één dak

KRK Woningmakelaars

Dé woonspecialisten

Kuijs Reinder Kakes is een Noord-Hollands makelaarskantoor met vestigingen in Alkmaar, Amsterdam, Heerhugowaard, Krommenie en Zaandam. Al bijna 100 jaar lang (in 2022) begeleiden wij onze klanten met de verkoop en aankoop van hun woning. Onze makelaars en hun assistenten zijn gepassioneerde, betrokken en deskundige mensen die altijd voor u klaar staan bij een ongetwijfeld belangrijke stap in uw leven.

Alle aandacht

Bij Kuijs Reinder Kakes vinden we het oprecht leuk om te weten wie u bent. Gedurende het gehele aan- of verkooptraject heeft u één aanspreekpunt die volledig op de hoogte is van uw situatie en waar u altijd terecht kunt met vragen.

Alle manieren

Wij zijn de meest actieve makelaar op het gebied van social media. Ongeveer 75% van de woningzoekende vindt zijn woning op Funda. De kracht van onze social media is het bereiken van de niet-actieve zoeker die zo enthousiast kan raken van uw woning om koop te overwegen.

Alle tijd

Voor bezichtigingen nemen wij uitgebreid de tijd. Wij bereiden de bezichtiging goed voor en gunnen kijkers voldoende tijd om het huis goed te bekijken. Een huis kopen is en blijft namelijk een gevoelsbeslissing.

Wat is uw huis waard?

Overweegt u om uw huis te verkopen, is uw droomhuis net op de markt gekomen of wilt u uw hypotheek oversluiten? Het begint allemaal bij weten hoeveel uw huidige woning waard is.

Gratis waardebepaling aanvragen

Hier zijn wij trots op

Koopt u in 2019 uw droomhuis?

Koopt u in 2019 uw droomhuis?

Geschreven door Nathalie Molenaar RM RT Bekijk bericht

41 woningen

Verkocht / verhuurd
Afgelopen 30 dagen

618 woningen

Verkocht / verhuurd
Afgelopen 12 maanden

Ook interessant

Graag attenderen wij u op een aantal links interessante links.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie