Vastgoedfinancieringen bij KRK

Vastgoedfinanciering voor uw commercieel vastgoed

KRK is uw fullservice partij als het aankomt op uw vastgoed. Voor het investeren in commercieel vastgoed is een zakelijke financiering vaak onmisbaar. Met behulp van geleend geld kan het namelijk zijn dat u meer rendement op uw eigen vermogen behaald. Onze adviseurs staan klaar om de beste vastgoedfinanciering voor onze klanten te verwezenlijken. Dat is maatwerk en verschilt per situatie.

Vastgoedfinancieringen bij KRK

Uw zakelijke financieringsspecialist KRK

Het aanvragen van een zakelijke financiering kost niet alleen tijd. Het vergt ook een hoop onderzoek. Welke condities passen het beste bij uw wensen? Met zeker negentig geldverstrekkers in Nederland kan het kiezen van de juiste partij een uitdaging zijn. De financierings- specialist van KRK helpt u hierbij en neemt u het werk uit handen. Wij zetten de voorwaarden voor u op een rij. Zo halen wij voor u de meest passende aanbieding uit de markt.

Onze experts

Martijn  van Malsen FFP EHP Martijn van Malsen FFP EHP
Martijn  van Malsen FFP EHP Martijn van Malsen FFP EHP

Zakelijk financieringsspecialist, Financieel en hypothecair planner, Partner

Ricardo  Flierman FFP EHP Ricardo Flierman FFP EHP
Ricardo  Flierman FFP EHP Ricardo Flierman FFP EHP

Zakelijk financieringsspecialist, Financieel en hypothecair planner

Krijn Kleemans Krijn Kleemans
Krijn Kleemans Krijn Kleemans

Zakelijk financieringsspecialist (extern)

Vastgoedfinancieringen bij KRK

Geen zorgen in het vastgoedfinancierings- proces

Omdat wij verder kijken dan de gevestigde banken, heeft u als belegger meer keuze uit rentes en condities. Zo wordt er uiteindelijk voor de best mogelijke optie gekozen. Daarna gaat KRK de onderhandelingen met de geldverstrekker aan. Zelf hoeft u zich nergens zorgen om te maken. Uw finanieringsspecialist zorgt voor de juiste gegevens en een goede afhandeling.

Vastgoedfinancieringen bij KRK

Alternatieve vastgoedfinanciering

KRK biedt ook alternatieve financieringen aan. Denk aan specialistische vastgoedfinanciers zoals Domivest en RNHB. Maar ook vermogende particulieren zijn een optie. Vaak bieden deze investeerders ruimere acceptatie- mogelijkheden. Dankzij ons grote netwerk zijn wij ook hierin uw partner.

Na het kiezen van uw vastgoedfinanciering

Na het afronden van de vastgoedfinanciering blijft u bij KRK voor de zakelijke verzekering van uw panden. Of om uw panden te laten beheren. Neem contact op met onze specialisten om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.