Uw hypotheek met<br> KRK & HypotheekNet

Uw hypotheek met
KRK & HypotheekNet

KRK & HypotheekNet

Onafhankelijk advies

Een hypotheek afsluiten doet u niet iedere dag. De hypotheekadviseurs van HypotheekNet gelukkig wel. Zij zorgen ervoor dat u de voordeligste optie vindt die bij uw situatie past. De onafhankelijke adviseurs hebben een landelijk netwerk achter zich. U sluit zorgeloos uw hypotheek af.

  • Regionale kennis met landelijk netwerk
  • Onafhankelijke adviseurs
  • Gunstigste hypotheek voor u

Een hypotheek in drie stappen

Vrijblijvend gesprek

Heeft u uw woning gevonden? Of heeft u iets op het oog? Dan is het handig om in kaart te brengen wat uw financiële mogelijkheden zijn. Dat doet u tijdens een vrijblijvend gesprek met een hypotheekadviseur. Voor aanvang van het gesprek ontvangt u een link om meer gegevens in te vullen. Zo kan de adviseur u gericht verder helpen.

Hypotheekadvies

Het bod op uw huis is geaccepteerd. Gefeliciteerd! Nu gaan we kijken welke hypotheek het gunstigst voor u is. Die zorg wordt uit handen genomen door de adviseur. We vergelijken verschillende geldverstrekkers die aansluiten bij uw wensen en bij wie u de beste voorwaarden heeft. Voor de uiteindelijke hypotheekaanvraag heeft u een taxatierapport nodig. Uw adviseur regelt een taxateur voor u.

Hypotheek afsluiten

Het renteaanbod is akkoord. We maken een afspraak om samen alles nog een keer door te nemen. Uw adviseur legt uit waarvoor u tekent en beantwoordt uw vragen. Wij sturen alle documenten naar de geldverstrekker. Is het document akkoord? Dan is uw nieuwe hypotheek geregeld. Met een gerust hart geniet u van uw huis.

KRK & HypotheekNet

HypotheekNet en KRK

De medewerkers van HypotheekNet zijn te vinden op de kantoren van KRK. De KRK medewerkers zijn collega’s van de HypotheekNet medewerkers. Beide partijen werken nauw samen zodat u het beste advies ontvangt over uw hypotheek zonder dat u aan een nieuwe partij uw situatie moet uitleggen.

KRK & HypotheekNet

Online afspraak

Voor het beste advies hoeft u niet direct in het echt af te spreken met uw adviseur. Soms kan het net zo gemakkelijk vanuit huis. Laat het ons weten en samen kijken we naar de digitale mogelijkheden. Zo leren we elkaar bijvoorbeeld kennen via een online videogesprek.

Vraag persoonlijk advies

Wilt u inzicht in uw situatie? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan voor persoonlijk advies. Of neem zelf contact op via 088 497 63 00.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie