Uw hypotheek met<br> KRK & HypotheekNet

Uw hypotheek met
KRK & HypotheekNet

KRK & HypotheekNet

Onafhankelijk advies

Een hypotheek afsluiten doet u niet iedere dag. De hypotheekadviseurs van HypotheekNet gelukkig wel. Zij zorgen ervoor dat u de voordeligste optie vindt die bij uw situatie past. De onafhankelijke adviseurs hebben een landelijk netwerk achter zich. U sluit zorgeloos uw hypotheek af.

  • Regionale kennis met landelijk netwerk
  • Onafhankelijke adviseurs
  • Gunstigste hypotheek voor u

Een HypotheekNet hypotheek in drie stappen

Vrijblijvend gesprek

Hebt u een woning op het oog? Tijdens een initieel gesprek brengt een hypotheekadviseur uw financiële mogelijkheden samen met u in kaart. Vooraf ontvangt u een link om diverse gegevens in te vullen, zodat de adviseur u gericht verder kan helpen.

Hypotheekadvies

U hebt een bod gedaan op uw droomwoning en dat is geaccepteerd. Gefeliciteerd! Nu gaan we bekijken welke hypotheek het gunstigst voor u is. De hypotheekadviseur vergelijkt verschillende geldverstrekkers die aansluiten bij uw wensen en die de beste voorwaarden bieden. Omdat u voor de hypotheekaanvraag een taxatierapport nodig hebt, regelt uw adviseur ook een taxateur voor u.

Hypotheek afsluiten

Zodra het renteaanbod akkoord is, maken we een afspraak om alles samen nog eens door te nemen. Uw adviseur legt uit waar u precies voor tekent en beantwoordt uw vragen. Wij sturen alle documenten naar de geldverstrekker. Krijgt u een akkoord? Dan is uw nieuwe hypotheek geregeld. Op naar zaken als sleuteloverdracht, verhuizing en inrichting!

KRK & HypotheekNet

HypotheekNet en KRK

De medewerkers van HypotheekNet zijn te vinden op de kantoren van KRK. De KRK medewerkers zijn collega’s van de HypotheekNet medewerkers. Beide partijen werken nauw samen zodat u het beste advies ontvangt over uw hypotheek zonder dat u aan een nieuwe partij uw situatie moet uitleggen.

KRK & HypotheekNet

Online afspraak

Voor het beste advies hoeft u niet direct in het echt af te spreken met uw adviseur. Soms kan het net zo gemakkelijk vanuit huis. Laat het ons weten en samen kijken we naar de digitale mogelijkheden. Zo leren we elkaar bijvoorbeeld kennen via een online videogesprek.

Vraag persoonlijk advies

Wilt u inzicht in uw situatie? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan voor persoonlijk advies. Of neem zelf contact op via 088 497 63 00.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie