KRK & HypotheekNet

Kuijs Reinder Kakes Makelaardij, Hypotheken & Verzekeringen

Kuijs Reinder Kakes Makelaardij, Hypotheken & Verzekeringen

KRK & HypotheekNet

Onafhankelijk advies

Onze financieel adviseurs zijn onderdeel van HypotheekNet. Dit is een onafhankelijke, landelijk opererende organisatie van deskundige en gecertificeerde hypotheekadviseurs die u altijd de mogelijkheid bieden te kiezen voor een hypotheek met een scherp rentetarief. Maar misschien wel nog belangrijker; zij zoeken ook de beste voorwaarden voor u. Uw persoonlijke situatie en uw toekomstplannen zijn hierbij het uitgangspunt. Kijk voor meer informatie op de website van HypotheekNet.

Onafhankelijk

Wij zijn niet verbonden aan banken dus wij kunnen altijd onafhankelijk advies geven.

Goed op de hoogte

Onze professionele adviseurs worden voortdurend bijgeschoold zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwe mogelijkheden.

De beste deal

Wij selecteren de hypotheek met de gunstigste voorwaarden. Zowel voor particulieren als voor ondernemers.

In drie stappen een hypotheek

Kennismaken

Bent u op zoek naar een woning? Maak dan een vrijblijvende afspraak met de hypotheekadviseurs van HypotheekNet. Zij maken graag kennis om uw verhaal te horen; hoe is uw huidige situatie en wat zijn uw toekomstplannen. Aan de hand van uw gegevens wordt gekeken naar uw financiële mogelijkheden. Maar is wat financieel passend is, ook wat u zelf wilt of wilt u meer ruimte voor andere dingen? Zo kunt u samen met de hypotheekadviseur bepalen wat in uw situatie past en in welke prijsklasse u op zoek kunt gaan. U kunt natuurlijk ook bij ons terecht om uw hypotheek over te sluiten.

Hypotheekadvies

Is uw bod geaccepteerd? Gefeliciteerd! Nu begint een leuke tijd met plannen maken voor het huis maar ook een tijd van veel regelen. Onze hypotheekadviseur neemt dit grotendeels uit handen. Wij weten welke geldverstrekker het beste aansluit bij uw wensen en wat de beste voorwaarden en rentetarieven zijn. Zodra u een beslissing heeft gemaakt over de best passende hypotheekvorm, dan wordt het renteaanbod aangevraagd. Voor de hypotheekaanvraag is een taxatierapport nodig en desgewenst kunnen wij u in contact brengen met een taxateur.

Hypoheek afsluiten

Is het renteaanbod akkoord, dan maken we een afspraak om alles door te nemen. De hypotheekadviseur kan in begrijpelijke taal uitleggen waar u voor tekent. Als alle benodigde documenten compleet zijn, dan sturen wij dit naar de geldverstrekker. Zodra de geldverstrekker uw dossier positief heeft beoordeeld, dan is uw nieuwe hypotheek geregeld en wensen wij u veel plezier met uw nieuwe huis!

Persoonlijk advies?

Bent u benieuwd naar mogelijkheden voor uw specifieke situatie? Neem dan contact met ons op zodat we een vrijblijvende afspraak met één van onze financieel adviseurs kunnen maken.

Liever zelf telefonisch contact opnemen? Dan kan natuurlijk ook: 088 497 63 00.

Ook interessant

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie