Aankomende nieuwbouwprojecten bij KRK

Aankomende nieuwbouwprojecten bij KRK

Goed nieuws! Er wordt momenteel volop gebouwd in de regio. Daarom zijn er veel nieuwbouwprojecten aanstaande welke zowel koop- als huurmogelijkheden bieden. Bent u benieuwd welke nieuwbouwprojecten er binnenkort aankomen en worden aangeboden door KRK? U treft ze onderstaand. Als allereerste op de hoogte van het laatste nieuws? Schrijft u zich dan direct in via de projectpagina's van het nieuwbouwproject.

Aankomende nieuwbouwprojecten

Jaagpad, Alkmaar

(Sociale huur)

Aan het Noordhollandsch Kanaal, op steenworp afstand van het centrum van Alkmaar wordt een uniek project gerealiseerd. Hier verrijzen in de komende jaren in totaal 411 appartementen. De aantrekkelijke ligging met uitzicht over het water, de parkeergelegenheid direct onder de complexen en een ruim balkon of terras zorgen hier voor ontspannen en gemoedelijk wonen.

Jaagpad biedt een ruime keuze aan gasloze, energiezuinige appartementen in diverse prijsklassen. In de eerste fase zullen 183 koopappartementen worden gerealiseerd. Variërend in oppervlakte van circa 55 tot en met 160 m² en verdeeld over zo’n 70 verschillende woningtypes. Zo is bijna ieder appartement uniek. Kies voor een compact tweekamerappartement, een ruim drie- of vierkamerappartement of een penthouse met plafondhoogte van maar liefst 4 meter. Mooier wordt het niet!

Vanaf Jaagpad staat u binnen 15 wandelminuten op het Waagplein en op de fiets bent u er zelfs binnen vijf minuten. Kom wonen aan Jaagpad en geniet van de unieke ligging aan het Noordhollandsch Kanaal met balkon of terras op het zuiden!

Aankomende nieuwbouwprojecten

Korenbloemstraat, Heerhugowaard

De Korenbloemstraat bestaat uit de nieuwbouw van 38 eengezinswoningen, waarvan 32 koopwoningen, in een stijlvolle Noord-Hollandse architectuurstijl. Goed bereikbaar, gelegen aan het Oosterpark en alle voorzieningen van Heerhugowaard binnen handbereik.

De wijk is gelegen aan de aantrekkelijke groene zone het Oosterpark en biedt een gevarieerd woningaanbod: ruime eengezinswoningen, luxe 2 kappers en levensloopbestendige woningen. Het ontwerp van de woningen is geïnspireerd op dorps wonen en sluit goed aan bij het grotere geheel van nieuwbouwlocatie De Draai en het karakter van de polder. Door de variatie in woningen, beukmaat en uitstraling ontstaat er een gevarieerd en sfeervol beeld.

Vanuit de nieuwe woonwijk kunt u genieten van de weidse uitzichten over de Noord-Hollandse polder. U wandelt vanuit huis of fietst zo het polderlandschap in.

Aankomende nieuwbouwprojecten

Het Veer, Avenhorn

Het Veer is een nieuwbouwproject dat wordt ontwikkeld op de voormalige schoollocaties van ‘De Ieveling’ en ‘De Overhaal’.

Het project omvat tien koopappartementen en vier twee-onder- een kapwoningen. Eén plan waar we verschillende doelgroepen met elkaar verbinden. Bij het ontwikkelen van de koopwoningen is uw mening en input van groot belang. Door het invullen van het aanmeldformulier blijft u op de hoogte van de plannen op de locatie en kunt u een bijdrage leveren aan de invulling van de toekomstige koopwoningen. Wij nodigen u uit om uw woonwensen met ons te delen via de enquête, zodat we deze locatie tot een prachtige plek kunnen maken waar u zich thuis zult voelen.

Aankomende nieuwbouwprojecten

De Tuinen II, Ursem

De Tuinen deel 2 is een nieuwbouwproject dat wordt ontwikkeld in Ursem. Het project omvat 51 koopwoningen, verdeeld over rijwoningen, rug-aan-rug-woningen, levensloopbestendige woningen, twee-onder-een-kapwoningen en één vrijstaande woning. Eén plan waar we verschillende doelgroepen met elkaar verbinden.

Bij het ontwikkelen van de koopwoningen is uw mening en input van groot belang. Door het invullen van het aanmeldformulier blijft u op de hoogte van de plannen op de locatie en kunt u een bijdrage leveren aan de invulling van de toekomstige koopwoningen. Wij nodigen u uit om uw woonwensen met ons te delen via de enquête, zodat we deze locatie tot een prachtige plek kunnen maken waar u zich thuis zult voelen.

Aankomende nieuwbouwprojecten

Ringers, Alkmaar

Het nieuwe Ringers, hier gebeurt het. Dit wordt het nieuwe stadscentrum van Alkmaar. Appartement van groot tot klein met uitzicht over het Noordhollandsch Kanaal, het oude centrum of richting zee.

De Ringersfabriek is inmiddels getransformeerd. Hier vindt u nu zowel appartementen als horecagelegenheden. Nu is het de beurt aan de nieuwbouw rondom de fabriek. Het Ringersplein heeft al een opknapbeurt gekregen en de ontwikkeling van de 273 nieuwbouwappartementen komt er nu aan. Met de gebouwen De Bonbon, De Cacao, De Waaier en De Pastille wordt dit het nieuwe centrum van Alkmaar waar u kunt wonen, werken, recreeren, ontmoeten en ontspannen.

Aankomende nieuwbouwprojecten

The Suites, Amsterdam

the / suites
Amsterdams smartest suites

Stelt u zich eens voor dat één van de 58 appartementen van u is. Dan woont u in een compacte betaalbare koopwoning op de drempel van de Amsterdamse binnenstad. Met op een steenworp afstand de tram en bus, terwijl u op de fiets in 25 minuten op de Dam staat en de oprit van de ring A10 haast voor de deur ligt. Uw Suite geeft u alle vrijheid: slaap aan de voorkant aan uw eigen groene balkon of aan de houten arcade aan de binnentuin, waar u ook een buitentafel hebt staan voor een koffietje met de buren. Of kijk even of er in het glazen huis in één van de drie daktuinen wat te doen is. De tuin boven op de hoektoren geeft uitzicht over de stad.

Voor nog meer activiteit hoeft u ook niet ver; The Suites ligt in het centrum van de Sluisbuurt, boven winkeltjes, met een café en een restaurant om de hoek. De grote supermarkt naast de InHolland-campus heeft alles in huis. Of wandel voor wat rust en ruimte naar het IJ. The Suites heeft het allemaal.

Aankomende nieuwbouwprojecten

The Hive, Amsterdam

Een nieuwe, duurzame woon- en leefomgeving met koopappartementen tussen de ring A10 en Station Lelylaan in Amsterdam Nieuw-West. Hier woont u binnenkort in een lichtrijk appartement op maat in de wijk Podium Lelylaan. Ontdek kunstzinnige maakateliers, expositieruimtes en ontmoetingsplekken in het project. Geniet van voorzieningen, gezellige koffiebars en een stadsstrandje naast de voordeur. En met de fiets of het openbaar vervoer bent u in no time in het stadscentrum, op de Zuidas of Schiphol. Wordt dit uw nieuwe thuis?

Aankomende nieuwbouwprojecten

Thuishaven, Edam

Midden in het historische centrum aan de Hoogstraat in Edam, dat uitmondt op het Damplein en de Keizersgracht realiseren we 5 toekomstige monumenten die over ruim 100 jaar nog steeds bestaan en hun waarde behouden.

De 5 panden krijgen ieder hun eigen identiteit en worden voorzien van nieuwbouwgevels met het allerhoogste afwerkingsniveau en een scherp oog voor historische details. U woont in een prachtig pand met het historische karakter van toen en het comfort van nu.

Elke woning wordt voorzien van een warmtepomp met bodembron en isolatie passend bij deze tijd. Dit is werkelijk een unieke gelegenheid om op deze locatie een pand van deze uitzonderlijke kwaliteit te kunnen kopen.

Aankomende nieuwbouwprojecten

De Groene Eem, Almere

Een nieuwbouwwijk in het weidse Oosterwold (Almere). Een grote diversiteit aan groen, initiatieven en bewoners. Singles, jonge stellen, senioren en gezinnen. Iedereen vindt zijn thuis in De Groene Eem. Een levendige en energiezuinige wijk, waar de natuur centraal staat.

Groen, ruim opgezet en met aandacht voor belangrijke details. Dat is De Groene Eem in een notendop. Deze nieuwbouwwijk aan de Goudplevierweg in Almere zal bestaan uit verschillende energiezuinige woningtypen en vrije bouwkavels. Een wijk met ruime straten, veel aandacht voor de omgeving en het groen met een hoogwaardige uitvoering van de woningen die naadloos past in de omgeving. Een plek waar wonen genieten wordt.