Besparen op uw hypotheek? -  48185

Besparen op uw hypotheek?

Het beste advies krijgt u via een persoonlijk gesprek. Wilt u nu al weten waar u staat? Bereken dan eenvoudig of u kunt besparen op uw hypotheek. En of de lang uitgestelde verbouwing van de bijkeuken bijvoorbeeld eindelijk werkelijkheid wordt. Deze berekening geeft inzicht in hoeveel u kunt besparen en wat de terugverdientijd is van de volgende opties:

  • Topafslag: uw lening komt in een lagere risicoklasse met een lager rentepercentage.
  • Verhuizen: u kunt uw hypotheek boetevrij aflossen als u gaat verhuizen en een nieuwe, voordeligere hypotheek aangaan.
  • Oversluiten: uw lopende hypotheek vervroegd aflossen en een nieuwe, voordeligere hypotheek aangaan.
  • Intern oversluiten: uw lopende hypotheek vervroegd aflossen en bij dezelfde hypotheekverstrekker een nieuwe, voordeligere hypotheek aangaan.

Vul de bespaarcheck in en ontdek wat uw kansen zijn!

Doe de bespaarcheck

Hypotheek besparen

Verandert uw situatie?

Verandert uw situatie? Bijvoorbeeld omdat er een kind op komst is of u gaat verhuizen. Ga dan opnieuw in gesprek met uw hypotheekadviseur. Het beïnvloedt uw hypotheek namelijk. Maar ook wanneer uw situatie hetzelfde blijft, raden we een adviesgesprek aan. Met de lage rentestand is het wellicht voordelig voor u om uw hypotheek over te sluiten. Spannend? Voor onze adviseurs is het de normaalste zaak van de wereld.

Bespreek de mogelijkheden

Onze financieel adviseur bekijkt graag of het voor u loont om uw hypotheek over te sluiten. Laat uw gegevens achter zodat wij contact met u op kunnen nemen, of bel rechtstreeks naar ons serviceteam op 088 - 497 63 00.

Interessante links

Graag attenderen we u op een aantal interessante links.