Ons woningaanbod in Amsterdam

Bekijk ons woningaanbod van bestaande en nieuwbouwwoningen in Amsterdam en omgeving. Door de jaren heen hebben wij als makelaar in Amsterdam een groot netwerk opgebouwd van ontwikkelaars, corporaties, beleggers en bouwers. Wacht niet langer en zet vandaag nog de eerste stap naar uw droomwoning.

  • Kopen
  • Huren
+
-

Onze beoordelingen

Bent u op zoek naar een betrouwbare NVM makelaar in Amsterdam met kennis van de lokale woningmarkt? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij streven altijd naar het beste resultaat. Wij hechten dan ook veel waarde aan de mening en feedback van onze klanten en zijn trots op onze goede recensies die wij ontvangen als makelaar in Amsterdam! Zo leest u de beoordelingen die onze klanten, onder andere, achterlaten op Funda.

10 10 1
Kuijs Reinder Kakes heeft mij uitstekend begeleid bij de verkoop van mijn woning. Zowel op het…
8 10 1
Contact met makelaar was prettig, makelaar was goed bereikbaar , rest van kantoorteam gaf ook goede…
8 10 1
Natalie was very helpful in making me understand the project. She not only explained what I had…
4 10 1
Ze had haast en ging heel erg snel, geen duidelijke uitleg: 1- ze kon de erfpacht niet goed…
9 10 1
Zeer te spreken over KrK. Fijn contact gehad met Branko en de rest van de organisatie. Het…
9.5 10 1
9. Het was een prettig gesprek, waarin ik goed en volledig geïnformeerd ben over het betreffende…
8.5 10 1
het gesprek was heel prettig, ik kan geen verbeterpunten verzinnen. Nogmaals ik hou zelf van een…
10 10 1
Zeer fijn verkoopprovisie gehad bij Kuijs Reinder Kakes Makelaars. Vriendelijke maar vooral…
10 10 1
Het was een prettig gesprek, waarbij Nathalie het verhaal duidelijk en volledig heeft verteld.…
10 10 1
Alles werd vanaf het begin tot het eind duidelijk uitgelegd. bij ieder gedeelte was er ruimte voor…
9.8 10 1
We hopen dat het ons lukt
10 10 1
Mijn man en ik hebben de verkoop van ons appartement in Amsterdam door Kuijs Reinder Kakes makelaar…
KRK Makelaars
8.6 10 1 1560

Huis verkopen in Amsterdam

Uw woning of appartement verkopen in Amsterdam is door de enorme vraag doorgaans geen moeilijke opgave. Maar krijgt u wel de hoogste prijs? En hoe zorgt u voor een zorgeloze afhandeling. Met onze verkoopstrategie realiseren wij optimaal resultaat voor onze klanten.

Fraaie woningpresentatie

Een belangrijke voorwaarde voor een vlotte én succesvolle verkoop is de kwaliteit van de woningpresentatie. Onze professionele woningfotografen, stylisten en videomakers besteden dan ook veel aandacht aan de totaalbeleving van uw woning. Zo bent u verzekerd van een fraaie en onderscheidende woningpresentatie op Funda, onze website en social media. Ons in-house marketingteam brengt u woning via een effectieve online strategie bij de juiste doelgroep onder de aandacht. Een op maat online marketingstrategie behoort ook tot de mogelijkheden.

6694
6695
Een fraaie video versterkt de totaalbeleving van uw woning

Appartement of huis kopen met aankoopmakelaar

Steeds meer kopers nemen een aankoopmakelaar in de arm bij de aankoop van een woning in Amsterdam. Zo staat u een stuk sterker. Onze deskundige en betrokken aankoopmakelaars hebben een jarenlange ervaring in het aankopen van woningen en appartementen in Amsterdam. Zo bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod. Benieuwd naar onze mogelijkheden?

6696
Sta een stuk sterker met een aankoopmakelaar
6697

Benieuwd naar uw woningwaarde?

Wat is mijn huis of appartement op dit moment waard? Een vraag die vele woningbezitters zich in Amsterdam stellen. Via het woninwgaarderapport krijgt u direct een indicatie. Binnen enkele stappen ontvangt u die direct per e-mail.

6698
Direct een indicatie van mijn woningwaarde ontvangen
6699

Werkgebied

Kuijs Reinder Kakes is uw makelaar in Amsterdam. We zijn trots om te mogen werken en leven in deze schitterende stad. Door in de afgelopen jaren talloze panden en woningen te hebben aan- en verkocht kennen wij de stad als geen ander. Zo brengen wij u graag in contact met ons uitgebreide netwerk van kopers, verkopers en specialisten. Wij zijn u graag van dienst. Van Molenwijk, Purmerend tot aan Amstelveen. En van Slotervaart tot aan Weesp.

6686
Trots op ons werk
6687

No Cure No Pay

Ons gezamenlijke doel: superieure dienstverlening en optimaal resultaat voor onze klanten. Geen verkoop, of uw droomwoning niet gevonden? Of gewoon niet tevreden over onze service? Dat betekent dat wij geen makelaarskosten in rekening brengen. U betaald alleen achteraf bij resultaat. Het inschakelen van onze NVM verkoop- en aankoopmakelaars is een investering die zichzelf terugverdient. Door onze diepgaande en actuele kennis van de Amsterdamse woningmarkt garanderen wij ook het beste resultaat en advies voor onze klanten.

Hypotheek en verzekeringen

U wilt graag een woning kopen? Dan wilt u natuurlijk weten hoeveel u kunt lenen. Maar ook welke hypotheek het beste bij uw situatie past, wat uw maandlasten worden en hoe uw overwaarde gebruikt kan worden. Onze financieel adviseurs in Amsterdam helpen u graag op weg. U kunt bij ons terecht voor onafhankelijk en passend hypotheekadvies. Wij selecteren voor u de beste deal met de meest gunstige voorwaarden. Maak een geheel vrijblijvende afspraak of loop bij ons binnen voor meer informatie.

Onno Molenaar - hypotheekadviseur

Valkenburgerstraat 67 A/B
1011 MG Amsterdam
onnomolenaar@krk.nl
020-6265361

6710

Bedrijfsmakelaar in Amsterdam

Bekijk ons complete en gevarieerde aanbod van bedrijfshuisvesting in de regio Amsterdam. Als bedrijfsmakelaar en adviseur zijn wij onder andere gespecialiseerd in de aan—en verkoop, huur en verhuur van bedrijfspanden en locaties. Wij bieden de unieke combinatie van uitgebreide lokale kennis met een landelijk netwerk van 40 kantoren in Nederland.

Regionale focus, landelijke dekking

Contactinformatie

Langskomen bij KRK Makelaars Amsterdam? U bent op werkdagen van harte welkom op onze vestiging.

Maandag

08:30 - 17:30

Dinsdag

08:30 - 17:30

Woensdag

08:30 - 17:30

Donderdag

08:30 - 17:30

Vrijdag

08:30 - 17:30

Contactgegevens

Bezoekadres
Valkenburgerstraat 67 A/B
1011 MG Amsterdam
amsterdam@krk.nl


Contact opnemen
Woningmakelaardij: 020 626 53 61
Bedrijfsmakelaardij: 020 44 000 44

6611

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.