Amsterdam

Valkenburgerstraat 67 A/B
1011 MG Amsterdam
Bekijk route

Waar kunnen we u mee helpen?

Laat uw gegevens achter, dan nemen onze makelaars en adviseurs contact met u op. Natuurlijk kunt u ons ook bellen of mailen, of stap eens binnen bij onze vestiging in Amsterdam! We staan u graag te woord.

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy Statement.

39882

Huis verkopen in Amsterdam

Uw woning of appartement verkopen in Amsterdam is door de enorme vraag doorgaans geen moeilijke opgave. Maar krijgt u wel de hoogste prijs? En hoe zorgt u voor een zorgeloze afhandeling. Met onze verkoopstrategie realiseren wij optimaal resultaat voor onze klanten.

Fraaie woningpresentatie

Een belangrijke voorwaarde voor een vlotte én succesvolle verkoop is de kwaliteit van de woningpresentatie. Onze professionele woningfotografen, stylisten en videomakers besteden dan ook veel aandacht aan de totaalbeleving van uw woning. Zo bent u verzekerd van een fraaie en onderscheidende woningpresentatie op Funda, onze website en social media. Ons in-house marketingteam brengt u woning via een effectieve online strategie bij de juiste doelgroep onder de aandacht. Een op maat online marketingstrategie behoort ook tot de mogelijkheden.

Amsterdam

Aankoopbegeleiding in Amsterdam

Steeds meer kopers nemen een aankoopmakelaar in de arm bij de aankoop van een woning in Amsterdam. Zo staat u een stuk sterker. Onze deskundige en betrokken aankoopmakelaars hebben een jarenlange ervaring in het aankopen van woningen en appartementen in Amsterdam. Zo bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod. Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Amsterdam

Bedrijfsmakelaar in Amsterdam

Bekijk ons complete en gevarieerde aanbod van bedrijfshuisvesting in de regio Amsterdam. Als bedrijfsmakelaar en adviseur zijn wij onder andere gespecialiseerd in de aan—en verkoop, huur en verhuur van bedrijfspanden en locaties. Wij bieden de unieke combinatie van uitgebreide lokale kennis met een landelijk netwerk van 40 kantoren in Nederland.

Amsterdam

Werkgebied

Kuijs Reinder Kakes is uw makelaar in Amsterdam. We zijn trots om te mogen werken en leven in deze schitterende stad. Door in de afgelopen jaren talloze panden en woningen te hebben aan- en verkocht kennen wij de stad als geen ander. Zo brengen wij u graag in contact met ons uitgebreide netwerk van kopers, verkopers en specialisten. Wij zijn u graag van dienst. Van Molenwijk, Purmerend tot Amstelveen en van Slotervaart tot aan Weesp.

Amsterdam

Openingstijden

Langskomen bij KRK Makelaars Amsterdam? U bent op werkdagen van harte welkom op onze vestiging.

Maandag

08:30 - 17:30

Dinsdag

08:30 - 17:30

Woensdag

08:30 - 17:30

Donderdag

08:30 - 17:30

Vrijdag

08:30 - 17:30

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie