makelaar-amsterdam-header

Makelaar in Amsterdam

 

Kuijs Reinder Kakes makelaar in Amsterdam

Bent u op zoek naar een betrouwbare NVM makelaar in Amsterdam met kennis van de lokale woningmarkt? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Vanuit ons kantoor in de Amsterdamse binnenstad staan wij voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor advies rondom de aankoop en verkoop van woningen en appartementen, taxaties, hypotheken en verzekeringen. Maak vrijblijvend een afspraak. Wij helpen u graag op weg!      

 

Wij streven altijd naar het beste resultaat. Wij hechten dan ook veel waarde aan de mening en feedback van onze klanten en zijn trots op onze goede recensies die wij ontvangen als makelaar in Amsterdam! Zo leest u de onderstaande beoordelingen die onze klanten achterlaten op Funda.  

 

9.5 10 1

Danielle was heel vriendelijk en had volledige kennis van zaken:)

9.5 10 1

Erg vriendelijk en zeer behulpzaam!!

9.3 10 1

Direct vanaf de eerste kennismaking was het gevoel bij Kuijs Reinder Kakes in de persoon van Sander…

10 10 1

Nathalie geeft op heldere , rustige en met kennis van zaken uitleg over de aankoop over onze nieuwe…

9.2 10 1

De beste makelaar die ik tot nu toe heb meegemaakt. Voelde me zeer serieus genomen. Het is dat ik…

10 10 1

Goed en gedegen gesprek.

9 10 1

Nathalie was heel kundig en vriendelijk, ze kon bijna alle vragen beantwoorden, de vragen die ze…

8.2 10 1

Professioneel en eerlijk.

8.25 10 1

Door de grillige markt en het gebruik van een staffel, door de hoge verkoopprijs toch ook wel veel…

7.8 10 1
snel kunnen schakelen
9.2 10 1
Zeer prettige houding van de makelaar. Liet ons alles zien van het huis. Had kennis van zaken. In…
7.8 10 1
Geen bijzonderheden.
KRK Makelaars
8.5 10 1 1144

Ons woningaanbod in Amsterdam

Bekijk ons woningaanbod van bestaande en nieuwbouwwoningen in Amsterdam en omgeving. Door de jaren heen hebben wij als makelaar in Amsterdam, naast jarenlange ervaring, een groot netwerk opgebouwd van ontwikkelaars, corporaties, beleggers en bouwers. Wacht niet langer en zet vandaag nog de eerste stap naar uw droomwoning.

  • Kopen
  • Huren
+
-

Huis verkopen

U overweegt om uw huis te verkopen? U wilt graag een snelle verkoop, een gunstige verkoopprijs en de mooiste woningpresentatie op Funda? Door onze jarenlange ervaring en actuele kennis als makelaar in Amsterdam kennen wij de lokale huizenmarkt als geen ander. Vraag vrijblijvend een kennismakinsggesprek aan met een van ozne makelaars in Amsterdam. Benieuwd naar de waarde uw woning? Ontvang direct en gratis een woningwaarderapport per e-mail.  

Woningpresentatie

U wilt graag een oogstrelende presentatie van uw woning op internet. Met fraaie foto’s, interactieve plattegronden en video’s bereikt u meer potentiele kopers. Zo werken wij samen met professionele en ervaren interieur fotografen en woningstylisten. Samen met u bepalen wij de optimale presentatie voor uw woning. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

 

makelaar-amsterdam-woningpresentatie
Smaakvolle foto's
makelaar-amsterdam-presentatie

Aankoopmakelaar Amsterdam

Het vinden van woonruimte in Amsterdam is geen gemakkelijke opgave. Enerzijds is de huidige woningmarkt overspannen en anderzijds krijgt u als koper te maken met complexe bouwtechnische, juridische en financiële aspecten. Zoals erfpacht, VvE’s, onderhandeling en een koopakte. Het inschakelen van een professionele gecertificeerde aankoopmakelaar kan uw kansen op het vinden van een geschikte woning aanzienlijk vergoten. Kuijs Reinder Kakes is een full service makelaar en begeleid u in het gehele proces bij het vinden van uw droomhuis. Wij doen dit door:
 

  • Inventarisatie woningmarkt a.d.h.v. uw eisen
  • Bezichtiging van huizen die nog niet op Funda staan
  • Onderzoek naar bouwkundige staat
  • Realiseren van een reële verkooprijs
  • Controle op juridische documenten
  • Inspectie woning bij overdracht
aankoopmakelaar-amsterdam
aankoopmakelaar-in-amsterdam

Wij vinden uw droomwoning

Wonen in Amsterdam.

De bruisende stad Amsterdam leeft! daar is iedereen het over eens. Maar hoe is het eigenlijk om daar te wonen? Amsterdam is verrassend groen met veel stadsparken en heeft diverse soorten woningen in haar stad. Van jong tot oud. Van alleenstaand tot gezin. Elke dag is er wat nieuws te beleven in deze wereldstad en elk stadsdeel heeft een eigen karakter en historie. Onze ervaren makelaars kennen Amsterdam van binnen en buiten en delen graag deze kennis met u.

 
wonen-in-amsterdam
Geef mij maar Amsterdam!

Verzekeringen nodig?

Meer weten
hypotheeknet-groen

Hypotheek advies nodig?

Meer weten

Contactinformatie

U bent op werkdagen van harte welkom op onze vestiging. 
 

Maandag

08:30 - 17:30

Dinsdag

08:30 - 17:30

Woensdag

08:30 - 17:30

Donderdag

08:30 - 17:30

Vrijdag

08:30 - 17:30

Contactgegevens

Valkenburgerstraat 67 A/B
1011 MG Amsterdam
amsterdam@krk.nl

 

Woningmakelaardij  020 626 53 61
Bedrijfsmakelaardij  020 44 000 44

makelaar-amsterdam-Valkenburgerstraat

Werkgebied

Apollobuurt  /  Banne Buiksloot  /  Bedrijventerrein Sloterdijk  /  Betondorp  /  Buiksloterham  /  Buikslotermeer  /  Buitengebied-Noord  /  Buitenveldert-Oost  /  Buitenveldert-West  /  Burgwallen-Nieuwe Zijde  /  Burgwallen-Oude Zijde  /  Centrale Markt  /   Da Costabuurt  /  Dapperbuurt  /  De Kolenkit  /  De Krommert  /  De Omval  /  De Punt  /  De Weteringschans   /  Diamantbuurt  /  Driemond  /  Duivelseiland  /  Eendracht  /  Erasmuspark  /  Frankendael  /  Frederik Hendrikbuurt  /   Geuzenveld  /   Grachtengordel West   /  Grachtengordel-Zuid  /  Haarlemmerbuurt  /  Helmersbuurt  /  Hoofddorppleinbuurt  /  Hoofdweg en omgeving  /  Houthavens /  IJburg West  /  IJburg Zuid  /  IJplein en Vogelbuurt  /  IJselbuurt  /  Indische Buurt Oost  /  Indische Buurt West  /  Jordaan  /  Kadoelen  /   Kinkerbuurt  /  Landlust  /  Lutkemeer en Ookmeer  /  Middelveldsche Akerpolder en Sloten  /  Middenmeer  /  Museumkwartier  /  Nieuwe Pijp  /  Nieuwendammerdijk en Buiksloterdijk   /  Nieuwendammerham  /  Nieuwendam-Noord  /  Nieuwmarkt en Lastage  /  Oostelijk Havengebied  /  Oostelijke Eilanden en Kadijken  /  Oosterparkbuurt  /  Oostzanerwerf  /  Osdorp-Midden  /  Osdorp- Oost  /  Oude Pijp  /  Overtoomse Sluis  /  Overtoomse Veld  /  Randwijck  /  Rijnbuurt  /  Scheldebuurt  /  Schinkelbuurt  /  Sloten- en Riekerpolder  /  Sloterdijk  /  Slotermeer-Noordoost  /  Slotermeer Zuidwest  /  Slotervaart  /  Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt  /  Spieringhorn  /  Staatsliedenbuurt  /  Stadionbuurt  /  Station-Zuid WTC en omgeving  /  Transvaalbuurt  /  Tuindorp Buiksloot  /  Tuindorp   /  Nieuwendam  /  Tuindorp Oostzaan  /  Van Galenbuurt  /  Van Lennepbuurt  /  Volewijck  /  Vondelbuurt  /  Watergang  /  Waterland  /  Weesperbuurt en Plantage  /  Weesperzijde  /  Westelijk  Havengebied  /  Westindische buurt  /  Westlandgracht  /  Willemspark  /  Zeeburgereiland en Nieuwe Diep

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.