Amsterdam

Purperhoedenveem 7
1019 HE Amsterdam
Bekijk route
Amsterdam

Uw makelaar in Amsterdam

Amsterdam zit vol mogelijkheden. Zo ook binnen de huizenmarkt en de commercieel vastgoedmarkt. Het team aan makelaars in Amsterdam dat voor u klaar staat neemt alle tijd om u hiermee het beste te helpen. Dat vinden we niet meer dan normaal. Vertel ons uw wensen en eisen. Dat kan gaan over het verkopen van uw woning, het kopen van uw droomhuis of het vinden van goede huurders voor in uw bedrijfspand. Ons team neemt alle zorgen uit handen. Van foto’s en advertentieteksten tot scherpe onderhandelingen en de uiteindelijke deal.

Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,1 Op basis van 139 reviews

Wat kunnen we voor u betekenen in en rondom Amsterdam?

Heeft u vragen over het woning- of bedrijfsaanbod in Amsterdam of over het verkopen, verhuren of kopen van uw woning of bedrijfspand? Laat dan hier uw gegevens achter. Onze makelaars uit Amsterdam nemen contact met u op. Of stap gerust ons kantoor eens binnen voor een gesprek. KRK helpt u graag verder.

De beste match

Met onze jarenlange ervaring in de Amsterdamse huizenmarkt en commercieel vastgoedmarkt weten wij van de hoed en de randen anticiperen wij op eventuele veranderingen. En dat allemaal met veel passie en plezier, zodat u het beste wordt geholpen met deze belangrijke beslissingen in iemands leven. Ons team in Amsterdam zorgt voor de beste match.

  • Deskundig advies
  • Klant staat voorop
  • Breed netwerk
  • Professioneel

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie