Ons woningaanbod in Amsterdam

Bekijk ons woningaanbod van bestaande en nieuwbouwwoningen in Amsterdam en omgeving. Door de jaren heen hebben wij als makelaar in Amsterdam een groot netwerk opgebouwd van ontwikkelaars, corporaties, beleggers en bouwers. Wacht niet langer en zet vandaag nog de eerste stap naar uw droomwoning.

  • Kopen
  • Huren
+
-

Onze beoordelingen

Bent u op zoek naar een betrouwbare NVM makelaar in Amsterdam met kennis van de lokale woningmarkt? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij streven altijd naar het beste resultaat. Wij hechten dan ook veel waarde aan de mening en feedback van onze klanten en zijn trots op onze goede recensies die wij ontvangen als makelaar in Amsterdam! Zo leest u de beoordelingen die onze klanten, onder andere, achterlaten op Funda.

7.5 10 1
Rondleiding was professioneel, vriendelijk en behulpzaam. Reactie na biedingontvangst was…
9.8 10 1
Graag laat ik u weten dat ik heel plezierig door Karin rondgeleid ben! Zij nam rustig de tijd voor…
7.2 10 1
I sent through a list of questions which could no be answered immediately by the adviser during the…
9.5 10 1
een zeer hartelijke en persoonlijke bezichtiging. er was koffie en koekjes, de haard was aan.…
8.2 10 1
We hadden een paar vragen , waar hij niet echt uit kon komen , en bleef maar door gaan over een…
8.8 10 1
Niets aan te meeken. Kunsig beleefd en efficient
8.5 10 1
Het contact met de makelaar verliep steeds fijn, goed bereikbaar en vragen werden snel beantwoord.…
9.5 10 1
Zeer tevreden. De woning werd op een zeer complete en mooie manier gepresenteerd wat een zeer…
8.8 10 1
Heel fijn contact, makkelijk bereikbaar en heldere communicatie. Wij hebben het als zeer prettig…
3.5 10 1
Erg moeilijk om een afspraak te maken. Uiteindelijk is er geen bezichtiging geweest.
9.5 10 1
Ontzettend duidelijke en heldere dame met kennis van zaken.
7.2 10 1
Weinig actieve info verstrekking door makelaar. Niet op hoogte van geconstateerde lekkage plekken.…
KRK Makelaars
8.5 10 1 1367

Huis verkopen in Amsterdam

Uw woning of appartement verkopen in Amsterdam is door de enorme vraag doorgaans geen moeilijke opgave. Maar krijgt u wel de hoogste prijs? En hoe zorgt u voor een zorgeloze afhandeling. Met onze verkoopstrategie realiseren wij optimaal resultaat voor onze klanten.

Fraaie woningpresentatie

Een belangrijke voorwaarde voor een vlotte én succesvolle verkoop is de kwaliteit van de woningpresentatie. Onze professionele woningfotografen, stylisten en videomakers besteden dan ook veel aandacht aan de totaalbeleving van uw woning. Zo bent u verzekerd van een fraaie en onderscheidende woningpresentatie op Funda, onze website en social media. Ons in-house marketingteam brengt u woning via een effectieve online strategie bij de juiste doelgroep onder de aandacht. Een op maat online marketingstrategie behoort ook tot de mogelijkheden.

6694
6695
Een fraaie video versterkt de totaalbeleving van uw woning

Appartement of huis kopen met aankoopmakelaar

Steeds meer kopers nemen een aankoopmakelaar in de arm bij de aankoop van een woning in Amsterdam. Zo staat u een stuk sterker. Onze deskundige en betrokken aankoopmakelaars hebben een jarenlange ervaring in het aankopen van woningen en appartementen in Amsterdam. Zo bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod. Benieuwd naar onze mogelijkheden?

6696
Sta een stuk sterker met een aankoopmakelaar
6697

Benieuwd naar uw woningwaarde?

Wat is mijn huis of appartement op dit moment waard? Een vraag die vele woningbezitters zich in Amsterdam stellen. Via het woninwgaarderapport krijgt u direct een indicatie. Binnen enkele stappen ontvangt u die direct per e-mail.

6698
Direct een indicatie van mijn woningwaarde ontvangen
6699

Werkgebied

Kuijs Reinder Kakes is uw makelaar in Amsterdam. We zijn trots om te mogen werken en leven in deze schitterende stad. Door in de afgelopen jaren talloze panden en woningen te hebben aan- en verkocht kennen wij de stad als geen ander. Zo brengen wij u graag in contact met ons uitgebreide netwerk van kopers, verkopers en specialisten. Wij zijn u graag van dienst. Van Molenwijk, Purmerend tot aan Amstelveen. En van Slotervaart tot aan Weesp.

6686
Trots op ons werk
6687

No Cure No Pay

Ons gezamenlijke doel: superieure dienstverlening en optimaal resultaat voor onze klanten. Geen verkoop, of uw droomwoning niet gevonden? Of gewoon niet tevreden over onze service? Dat betekent dat wij geen makelaarskosten in rekening brengen. U betaald alleen achteraf bij resultaat. Het inschakelen van onze NVM verkoop- en aankoopmakelaars is een investering die zichzelf terugverdient. Door onze diepgaande en actuele kennis van de Amsterdamse woningmarkt garanderen wij ook het beste resultaat en advies voor onze klanten.

Hypotheek en verzekeringen

U wilt graag een woning kopen? Dan wilt u natuurlijk weten hoeveel u kunt lenen. Maar ook welke hypotheek het beste bij uw situatie past, wat uw maandlasten worden en hoe uw overwaarde gebruikt kan worden. Onze financieel adviseurs in Amsterdam helpen u graag op weg. U kunt bij ons terecht voor onafhankelijk en passend hypotheekadvies. Wij selecteren voor u de beste deal met de meest gunstige voorwaarden. Maak een geheel vrijblijvende afspraak of loop bij ons binnen voor meer informatie.

Onno Molenaar - hypotheekadviseur

Valkenburgerstraat 67 A/B
1011 MG Amsterdam
onnomolenaar@krk.nl
020-6265361

6710

Bedrijfsmakelaar in Amsterdam

Bekijk ons complete en gevarieerde aanbod van bedrijfshuisvesting in de regio Amsterdam. Als bedrijfsmakelaar en adviseur zijn wij onder andere gespecialiseerd in de aan—en verkoop, huur en verhuur van bedrijfspanden en locaties. Wij bieden de unieke combinatie van uitgebreide lokale kennis met een landelijk netwerk van 40 kantoren in Nederland.

Regionale focus, landelijke dekking

Contactinformatie

Langskomen bij KRK Makelaars Amsterdam? U bent op werkdagen van harte welkom op onze vestiging.

Maandag

08:30 - 17:30

Dinsdag

08:30 - 17:30

Woensdag

08:30 - 17:30

Donderdag

08:30 - 17:30

Vrijdag

08:30 - 17:30

Contactgegevens

Bezoekadres
Valkenburgerstraat 67 A/B
1011 MG Amsterdam
amsterdam@krk.nl


Contact opnemen
Woningmakelaardij: 020 626 53 61
Bedrijfsmakelaardij: 020 44 000 44

6611

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.