KRK-Makelaar-Amsterdam-makelaardij

Makelaar in Amsterdam

Bent u op zoek naar een NVM makelaar in Amsterdam?

KRK, Kuijs Reinder Kakes Makelaars & Adviseurs, is uw NVM Makelaar voor Amsterdam. U natuurlijk niet zomaar een makelaar in Amsterdam, maar een Amsterdamse makelaar die echt kennis van makelaardij heeft en van de lokale vastgoed markt in Amsterdam Centrum, Amsterdam-Noord, Amsterdam-West, Amsterdam-Zuid, Amsterdam-Oost of IJburg. Een makelaar die net dat huis vindt waar u al zolang naar op zoek bent. Of die samen met u een uitgekiende marketingstrategie bedenkt voordat uw huis op de markt in Amsterdam wordt aangeboden. Hoe wij uw vraag omzetten tot een succesverhaal? Dat leggen we graag uit in een vrijblijvend persoonlijk gesprek.

Op zoek naar een makelaar voor de zakelijke markt in Amsterdam? Ook daar helpen wij u graag bij.

 

Wat kunt u van ons verwachten?

  • U staat altijd op nummer 1; of het nu ‘s ochtends vroeg of ‘s avonds laat is. Wij zijn altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren.
  • We houden van open en snelle communicatie; u krijgt altijd vlot een reactie op uw vraag.
  • Ieder mens is uniek en dat maakt ons vak juist zo leuk. Door goed te luisteren naar uw wensen maken wij een persoonlijk plan dat perfect aansluit op de realisatie van uw droom.
  • Alleen de beste makelaars staan voor u klaar; al onze makelaars zijn opgeleid volgens de NVM regels, wonen zelf in Amsterdam en kennen de markt van binnen en buiten.
  • Naast dat we aangesloten zijn bij NVM Makelaars voeren wij ook onze eigen woningmarktonderzoeken uit. Hierdoor hebben wij een zeer actuele en diepgaande kennis van de Amsterdamse woningmarkt en het juiste inzicht over de verkoopmaximalisatie.
9 10 1

Vriendelijke mensen en huis ook door hun goed op waarde geschat. kosten zijn zeer duidelijk geen…

9.5 10 1

Danielle was heel vriendelijk en had volledige kennis van zaken:)

10 10 1

Dat we Kuijs Reinder Kakes hebben gekozen is zuiver door zijn naamsbekendheid, ervaringen van…

10 10 1

Nathalie was heel hartelijk, geduldig en behulpzaam. Haar kennis van het project was heel…

9.3 10 1

Na een eerste bezichtiging zonder makelaar of zoekopdracht wilden we een tweede bezichtiging…

9.5 10 1

Erg vriendelijk en zeer behulpzaam!!

10 10 1

Erg fijn en duidelijk gesprek gehad, alle vragen werden rustig behandeld. Wij zijn zeer tevreden!…

9.3 10 1

Direct vanaf de eerste kennismaking was het gevoel bij Kuijs Reinder Kakes in de persoon van Sander…

9.5 10 1

Denise was zeer vriendelijk en had kennis wist vrij veel van het huis is ons zeer goed bevallen

10 10 1

Is goed op de hoogte van het project. Geeft goede info en beantwoordt kundig de gestelde vragen.…

9.5 10 1

Top makelaar!

10 10 1

Nathalie geeft op heldere , rustige en met kennis van zaken uitleg over de aankoop over onze nieuwe…

Kuijs Reinder Kakes Makelaars & Adviseurs
8.5 10 1 1104

Onze makelaarsdiensten

Of u nu uw huis wilt verkopen of juist op zoek bent naar een nieuwe droomwoning. Samen bepalen we de strategie die leidt tot het succes waar we allebei gelukkig van worden. Maar ook voor het taxeren van uw woning, het aanvragen van de hypotheek, het verzekeren of het huren van een huis kunt u bij ons aankloppen.

 

Ervaringen KRK Makelaar Amsterdam

Nog niet helemaal overtuigd? Lees dan de ervaringen van klanten die u voorgingen. Wij streven altijd naar het beste resultaat. Wij hechten dan ook veel waarde aan de mening en feedback van onze klanten en zijn trots op onze goede recensies die wij ontvangen als makelaar in Amsterdam!

Bestaande- en nieuwbouwwoningen in Amsterdam

Zoekt u een bestaand huis in Amsterdam of in een andere woonplaats in Noord-Holland? Bekijk ons aanbod op de huizenmarkt.

Bent u liever de toekomstige eigenaar van een nieuwbouwwoning? Dan staat ons gespecialiseerde nieuwbouwteam voor u klaar. Door de jaren heen hebben wij, naast jarenlange ervaring, een groot netwerk opgebouwd van ontwikkelaars, corporaties, beleggers en bouwers. Wacht niet langer en zet vandaag nog de eerste stap naar uw droomwoning.

Eerst verkopen of eerst kopen?

Twijfelt u of u eerst moet verkopen of eerst moet kopen? Moet verhuizen of verbouwen? Of vraagt u zich af of u nog even moet wachten met de verkoop in deze stijgende markt? Doe dan onze gratis verkoopscan. Zo weet u precies welke stap u het beste als eerst kunt nemen.

amsterdam-makelaar-luuk-hensel-krk
De voordelen van een makelaar.

Wonen in Amsterdam.

De bruisende stad Amsterdam leeft! daar is iedereen het over eens. Maar hoe is het eigenlijk om daar te wonen? Amsterdam is verrassend groen met veel stadsparken en heeft diverse soorten woningen in haar stad. Van jong tot oud. Van alleenstaand tot gezin. Elke dag is er wat nieuws te beleven in deze wereldstad en elk stadsdeel heeft een eigen karakter en historie. Onze ervaren makelaars kennen Amsterdam van binnen en buiten en delen graag deze kennis met u.

 
wonen-in-amsterdam
Geef mij maar Amsterdam!

Verzekeringen nodig?

Meer weten
hypotheeknet-groen

Hypotheek advies nodig?

Meer weten

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.