De wereld van <br>exclusief wonen

Thuis in het betere huis

Thuis in het betere huis

De wereld van
exclusief wonen

Exclusief wonen

Uw huis in excellente handen

Een bijzonder huis verkopen in het topsegment in Amsterdam of Noord-Holland vraagt om bijzondere deskundigheid, een bijzondere aanpak en om een bijzonder netwerk. KRK verstaat deze kunst.

Met een zeer persoonlijk plan van aanpak ontzorgen wij u volledig. Dat doen we met veel oog voor detail en een hoog serviceniveau, waarbij uw wensen altijd voorop staan. Door ons grote netwerk en de professionele onderhandelingen van onze ervaren makelaars in het topsegment, realiseren wij voor u de opbrengst die uw exclusieve woning verdiend.

Bent u juist op zoek naar een klassiek grachtenpand, statige villa, luxe penthouse of stijlvolle loft? Ook voor aankoopbegeleiding staan wij voor u klaar. Ons netwerk, uw voordeel.

Bijzonder landelijk netwerk

Dankzij ons grote landelijke netwerk met 50 kantoren beschikken we over een relatiebestand van een selecte groep kandidaten die specifiek op zoek is naar een woonboerderij, herenhuis, landhuis, villa of penthouse in de hogere prijsklasse.

Groot marktaandeel in luxe segment

Dynamis is de grootste regionale bedrijfsmakelaar van Nederland. Door onze gedegen en duurzame relatie met deze ondernemers en directieleden heeft Dynamis vanouds een groot marktaandeel in het segment exclusief wonen.

Uitgebreid pakket marketingtools

Om uw exclusieve woning onder aandacht van de juiste doelgroep te brengen maken wij gebruik van een uitgebreid pakket exclusieve marketingtools. Van professionele fotografie inclusief avondfoto’s tot een stijlvolle video, zeer verzorgde woningbrochures en op de juiste doelgroep gerichte social media campagnes.

Exclusief wonen

Maak kennis met onze exclusief wonen makelaar

Sander Siegersma is partner bij KRK en onze ervaren specialist in het exclusieve segment. Zijn bijzondere netwerk brengt vraag en aanbod feilloos samen. Hij voelt zich volledig thuis in het hoogste segment van de markt en zorgt op zeer persoonlijke wijze voor een succesvolle verkoop. Of u uw woning nu groots wilt presenteren of discreet wilt verkopen binnen ons netwerk, bij Sander is uw woning in excellente handen.

"Pas als u een echte specialist aan het werkt ziet, ervaart u het verschil tussen goed en bijzonder."

Lees meer over Dynamis Exclusief
Exclusief wonen

KRK is NMo-Monumentenmakelaar

KRK is door de Nationale Monumentenorganisatie geselecteerd als NMo-Monumentenmakelaar. Dat betekent dat wij over de kennis en kunde beschikken die nodig is om monumenten te kunnen verkopen en aankopen. Het huidige aanbod koop- en huurmonumenten vindt u op het monumentenportaal.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie