De wereld van <br>exclusief wonen

De wereld van
exclusief wonen

Thuis in het betere huis

Exclusief wonen

Uw huis in excellente handen

Een bijzonder huis verkopen in het topsegment in Amsterdam of Noord-Holland vraagt om bijzondere deskundigheid, een bijzondere aanpak en om een bijzonder netwerk. KRK verstaat deze kunst.

Met een zeer persoonlijk plan van aanpak ontzorgen wij u volledig. Dat doen we met veel oog voor detail en een hoog serviceniveau, waarbij uw wensen altijd voorop staan. Door ons grote netwerk en de professionele onderhandelingen van onze ervaren makelaars in het topsegment, realiseren wij voor u de opbrengst die uw exclusieve woning verdiend.

Bent u juist op zoek naar een klassiek grachtenpand, statige villa, luxe penthouse of stijlvolle loft? Ook voor aankoopbegeleiding staan wij voor u klaar. Ons netwerk, uw voordeel.

Bijzonder landelijk netwerk
Dankzij ons grote landelijke netwerk met 50 kantoren beschikken we over een relatiebestand van een selecte groep kandidaten die specifiek op zoek is naar een woonboerderij, herenhuis, landhuis, villa of penthouse in de hogere prijsklasse.
Groot marktaandeel in luxe segment
Dynamis is de grootste regionale bedrijfsmakelaar van Nederland. Door onze gedegen en duurzame relatie met deze ondernemers en directieleden heeft Dynamis vanouds een groot marktaandeel in het segment exclusief wonen.
Uitgebreid pakket marketingtools
Om uw exclusieve woning onder aandacht van de juiste doelgroep te brengen maken wij gebruik van een uitgebreid pakket exclusieve marketingtools. Van professionele fotografie inclusief avondfoto’s tot een stijlvolle video, zeer verzorgde woningbrochures en op de juiste doelgroep gerichte social media campagnes.
Exclusief wonen

Kies voor bewezen expertise

KRK kent drie ervaren specialisten in het exclusieve segment. Hun bijzondere netwerk brengt vraag en aanbod feilloos samen. Zij voelen zich volledig thuis in het hoogste segment van de markt en zorgen op zeer persoonlijke wijze voor een succesvolle verkoop. Of u uw woning nu groots wilt presenteren of discreet wilt verkopen binnen ons netwerk, bij Sander, Branko en Jan is uw woning in excellente handen.

Ontmoet onze exclusief wonen makelaars

Branko ter Haak RM RT Branko ter Haak RM RT
Branko ter Haak RM RT Branko ter Haak RM RT

Registermakelaar/taxateur O.G.

ing. Sander Siegersma RM RT WMC ing. Sander Siegersma RM RT WMC
ing. Sander Siegersma RM RT WMC ing. Sander Siegersma RM RT WMC

Registermakelaar/taxateur o.g., Woningmarktconsultant, Partner

Jan de Jager RM RT Jan de Jager RM RT
Jan de Jager RM RT Jan de Jager RM RT

Registermakelaar/taxateur o.g.

"Pas als u een echte specialist aan het werkt ziet, ervaart u het verschil tussen goed en bijzonder."

Exclusief wonen

KRK is NMo-Monumentenmakelaar

KRK is door de Nationale Monumentenorganisatie geselecteerd als NMo-Monumentenmakelaar. Dat betekent dat wij over de kennis en kunde beschikken die nodig is om monumenten te kunnen verkopen en aankopen. Het huidige aanbod koop- en huurmonumenten vindt u op het monumentenportaal.