Groot netwerk, veel nieuwbouwprojecten

Kuijs Reinder Kakes Makelaardij, Hypotheken & Verzekeringen

Kuijs Reinder Kakes Makelaardij, Hypotheken & Verzekeringen

Groot netwerk, veel nieuwbouwprojecten

Specialisten in nieuwbouw

Een compleet nieuwe woning kopen. Dat is heel leuk en tegelijkertijd ook héél spannend. Koopt u een reeds bestaande woning, dan beeld u zich tijdens de bezichtiging in hoe u daar op de bank zit of door de keuken loopt. Bij nieuwbouw moet deze verbeelding ontstaan na het zien van tekeningen en impressies. Het voordeel is natuurlijk dat de woning straks volledig naar uw wensen wordt opgeleverd. De nieuwbouwadviseurs van Kuijs Reinder Kakes begeleiden u graag bij dit spannende proces. Wat voor u nieuw is, hebben wij gelukkig al veel vaker gedaan.

KRK Nieuwbouwmakelaars

Financieren van nieuwbouw

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Zo is een nieuwbouwwoning vrij op naam, waardoor u als koper geen overdrachtsbelasting betaald. Dat is snel verdiend! Ook heeft u de eerste jaren nauwelijks onderhoudskosten. Uw woning is tenslotte gloednieuw. Het financieren van nieuwbouw verloopt ook anders. Onze nieuwbouwmakelaars en de hypotheekadviseurs van HypotheekNet vertellen u hier graag alles over.

Wat is uw huis waard?

Overweegt u om uw huis te verkopen, is uw droomhuis net op de markt gekomen of wilt u uw hypotheek oversluiten? Het begint allemaal bij weten hoeveel uw huidige woning waard is.

Gratis waardebepaling aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie