9077

Nieuwbouw

Groter netwerk,
meer nieuwbouwprojecten.

Als nieuwbouwteam richten wij ons vanuit vijf vestigingen op nieuwbouwkoop en nieuwbouwhuur projecten in Amsterdam en het gebied boven het Noordzeekanaal. Als specialisten in nieuwbouw adviseren en begeleiden wij niet alleen woningzoekers maar ook woningbouwers, -ontwikkelaars, beleggers en woningbouwverenigingen. Door ons grote netwerk kunnen wij u het meest complete aanbod in nieuwbouwhuizen bieden. Bij ons vindt u ook nieuwbouw voor starters en senioren.

Wij hebben jarenlange ervaring met verschillende projectontwikkelaars. Prachtige nieuwbouwprojecten in Noord-Holland zijn al gerealiseerd.
Bekijk hier het overzicht nieuwbouwprojecten in Noord-Holland.

Compleet en actueel in nieuwbouwwoningen.

Door ons grote netwerk zijn wij vaak al in een vroeg stadium betrokken bij de eerste plannen voor nieuwbouwprojecten. Daarom kunnen wij zoekers naar een nieuwbouwwoning eerder en beter informeren over alle actuele nieuwbouwprojecten. Ook voor het financieren van uw nieuwbouwwoning hebben wij alle kennis in huis.

 • Door groot netwerk meer betrokken bij meer nieuwbouwprojecten.
 • Compleet en actueel overzicht van nieuwbouwprojecten.
 • Begeleiding en advies van financiering tot aankoop.
 • Jarenlange ervaring en kennis van nieuwbouwprojecten in Noord-Holland.
 • Kopen
 • Huren
+
-

Nieuwbouw vandaag.

In nieuwbouw vandaag presenteren wij het meest actuele nieuws en aanbod in uw regio. U vindt hier nieuw te bouwen starterswoningen, appartementen, tussenwoningen, vrijstaande woningen en seniorenwoningen. Het aanbod van nieuw te bouwen koop- en huurwoningen wordt dagelijks bijgewerkt.

 • Actueel aanbod nieuwbouwwoningen.
 • Nieuwe woningen, ook voor starters en senioren.
 • Nieuwbouw te koop en te huur.
6222
Bekijk onze video over de nieuwe ontwikkelingen in de nieuwbouwwijk Schelphoek in Alkmaar.

KRK maakt uw nieuwbouwwoning betaalbaar.

Als hypotheekadviseurs werken wij onder de naam HypotheekNet. Dit is een onafhankelijke landelijke organisatie die door haar omvang de beste voorwaarden en tarieven kan bedingen bij hypotheekverstrekkers. Daardoor bent u altijd verzekerd van een objectief en onafhankelijk hypotheekadvies. Met KRK en HypotheekNet wordt een nieuwbouwwoning ook voor u betaalbaar, wij nemen u graag alle zorgen uit handen.

6131
Alles werd haarfijn uitgelegd, waardoor er geen verrassingen waren. Maar het allerbelangrijkste een eerlijk advies zonder franjes!

Hypotheek berekenen

De hoogte van uw maximale hypotheek kunt u op vele manieren zelf berekenen. Maar bij een hypotheekberekening voor een nieuwbouwwoning komt vaak meer kijken. Maak daarom eerst een vrijblijvende afspraak met een van onze onafhankelijke hypotheekadviseurs.

6149

Onze financieel adviseurs

Hypotheken, pensioen
 • en verzekeringen
 • 088 - 497 63 50
Maak nu een afspraak

Uw nieuwbouwhypotheek en de NHG Garantie.

Omdat uw woning nog in aanbouw is zijn de voorwaarden van een hypotheekverstrekking anders. U kunt kiezen uit verschillende hypotheekvormen en wellicht komt u in aanmerking voor een financiering met een Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Dan bent u zeker van een verantwoorde en betaalbare hypotheek en beperkt u uw financiële risico’s. Uw hypotheek voldoet namelijk aan de normen voor verantwoord lenen van het Nibud. Een NHG hypotheek biedt u daarom ook zekerheid in onzekere tijden.

Als u een nieuwbouwwoning koopt betaalt u geen overdrachtsbelasting. Dit geeft uw besteedbare hypotheeksom soms wel meer armslag. Maar let op. Vaak is in de koopsom van een nieuwbouwwoning maar een klein bedrag opgenomen voor een keuken en/of badkamer. En in sommige gevallen moet ook de tuin nog aangelegd worden. Allemaal zaken waar u in uw financiering rekening mee moet houden.

100.000

In 2016 sloten meer dan honderdduizend huizenkopers een hypotheek af met Nationale Hypotheek Garantie.

ZZP'er?

Een verantwoorde en betaalbare hypotheek met NHG na 12 maanden, in plaats van 3 jaar, zelfstandigheid al mogelijk.

In de buurt

Op zoek naar een HypotheekNet adviseur bij u in de buurt? Bekijk onze vestigingspagina en maak vandaag nog een afspraak. U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek.

Onze landelijke vestigingen
6179
Uw belang staat centraal.

Een nieuwe woning, gefeliciteerd! Hoe zit dat met verzekeringen?

Er breken spannende maar vooral drukke tijden aan. Het nieuwbouwhuis wat zo zorgvuldig is uitgekozen wilt u natuurlijk goed verzekeren. KRK Verzekeren zorgt ervoor dat de verzekeringen in ieder geval goed geregeld worden. Door het persoonlijke contact komen onze onafhankelijke verzekeringsadviseurs tot een op maat gemaakt advies waarbij overbodige en dubbele verzekeringen voorkomen worden. Natuurlijk profiteert u ook van pakketkorting bij het afsluiten van meerdere verzekeringen en onze opzegservice. Door onze schadebevoegdheid bij diverse verzekeringsmaatschappijen zorgen wij voor een snelle schade afhandeling.

Neem vandaag nog contact op met onze verzekeringsadviseurs voor al het gemak onder een dak.

6237
Het kopen van uw droomhuis begint bij een goede oriëntatie.
6573

Gemak onder een dak

Kies voor KRK Verzekeren

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.