Van kavel naar uw droomhuis met de KRK nieuwbouwmakelaar

Kuijs Reinder Kakes Makelaardij, Hypotheken & Verzekeringen

Kuijs Reinder Kakes Makelaardij, Hypotheken & Verzekeringen

Van kavel naar uw droomhuis met de KRK nieuwbouwmakelaar

Nieuwbouwwoning kopen in Noord-Holland

Welke tegels gaan we kiezen voor de keuken? In welke stijl willen we onze badkamer hebben? Bij het kopen van een nieuwbouwwoning laat u uw fantasie de vrije loop. Het gevoel van thuis ligt helemaal in uw handen. En wordt tot leven gebracht door illustraties en impressies van de ontwikkelaar. Dat maakt het kopen van een nieuwbouwwoning extra spannend.

De nieuwbouwmakelaars van KRK helpen u deze droom te verwezenlijken en begeleiden u gedurende het proces. We hebben diverse nieuwbouwprojecten in ons portfolio met elk hun eigen stijl, prijsklasse en locatie. Met een nieuwbouwwoning wordt uw droom werkelijkheid.

KRK Nieuwbouwmakelaars

Financiële voordelen met een nieuwbouwwoning

Koopt u een nieuwbouwwoning dan zitten daar veel financiële voordelen aan. Na het eerste gesprek met uw makelaar plannen we daarom ook een afspraak met een financieel adviseur. Zo komt u te weten dat een nieuwbouwwoning vrij op naam is en u dus geen overdrachtsbelasting betaalt. Daarnaast bespaart u geld met uw hypotheek, omdat u in de eerste jaren geen onderhoudskosten heeft. Onze experts van HypotheekNet vertellen u er meer over.

Vraag een vrijblijvend gesprek

Wij vormen een hecht team met bijna 80 medewerkers, hebben een uitgebreid netwerk en we zijn te vinden op 5 makelaarskantoren in Noord-Holland. Voor uw vraag en wensen zoeken wij de medewerker die u het best kan helpen. De specialist die als geen ander kennis heeft van de woning, de markt en de omgeving. Maak een afspraak

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie