Laat de waarde van uw woning bepalen -  52408

Laat de waarde van uw woning bepalen

De knoop is doorgehakt. U gaat uw huis verkopen. Voordat u dit spannende traject instapt, wilt u weten wat uw huis waard is. De makelaars van KRK schatten gratis de waarde van uw woonhuis in. Zodra de cijfers in kaart zijn gebracht, helpen wij u verder met de verkoop van uw huis.

Laat uw gegevens achter en een van onze deskundige makelaars komt bij u thuis langs om te bespreken hoe uw ideale verkoop eruit ziet. De makelaar vertelt wat KRK voor u kan betekenen en adviseert vrijblijvend over de verdere verloop van het verkooptraject.

Ja, ik wil een gratis gesprek over de waarde van mijn huis

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy Statement.

40276

Maatwerk

KRK snapt dat het verkopen van uw huis een spannende stap is. Onze makelaars ondersteunen u daarom in iedere fase van het proces. Om u zo goed mogelijk bij te staan, beantwoordt u voor het kennismakingsgesprek enkele vragen over uw woonsituatie. De makelaar baseert daarop zijn persoonlijke aanpak voor uw verkooptraject.

  • Vrijblijvend advies
  • Persoonlijke verkoopstrategie
  • Ervaren makelaars
Gratis waardebepaling

Waardebepaling of taxatie?

De gratis waardebepaling van uw woonhuis is een vrijblijvende indicatie over de verkoopprijs van uw huis. Wilt u de officiële waardering van uw huis vastgelegd in een rapport? Dan wordt uw woning getaxeerd. Dat is bijvoorbeeld nodig bij het afsluiten van een hypotheek. Een speciaal team taxateurs van KRK staan dan voor u klaar.

Hoeveel is uw woning waard?

Wilt u vandaag al een eerste idee van de waarde van uw woning? Krijg inzicht met onze slimme tool in samenwerking met de NVM. De kenmerken van uw woning worden vergeleken met de demografische en transactionele gegevens uit de landelijke database. Zo krijgt u een actueel, accuraat en transparate indicatie van de waarde.