Benieuwd naar de waarde van uw woning?  -  42066

Benieuwd naar de waarde van uw woning?

Als u uw huis wilt gaan verkopen, dan wilt u natuurlijk weten hoeveel het ongeveer op gaat brengen. Dat is een goed moment om een makelaar van Kuijs Reinder Kakes uit te nodigen. Onze makelaars komen vrijblijvend bij u thuis langs om kennis te maken en uw wensen in kaart te brengen. Zij vertellen u meer vertellen over onze werkwijze en hetgeen Kuijs Reinder Kakes voor u kan betekenen.

Laat uw gegevens achter en één van onze makelaars komt bij u langs om de waardebepaling te bespreken.

Ja, ik wil een gratis waardebepaling!

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy Statement.

Gratis advies

U ontvangt gratis advies over de juiste verkoopprijs en verkoopstrategie.

Snel persoonlijke terugkoppeling

We bespreken ons advies graag spoedig met u. Zo kunnen we inspelen op de actualiteit.

Volledig vrijblijvend

De waardebepaling is geheel vrijblijvend.

Gratis waardebepaling

Waardebepaling of taxatie?

Een waardebepaling is een vrijblijvende indicatie van de verkoopbaarheid van uw huis. De officiële waardering van uw huis die schriftelijk wordt vastgelegd noemen we een taxatie. Een taxatierapport is bijvoorbeeld nodig bij het af- of oversluiten van een hypotheek of bij de verdeling in verband met scheiding.

Wat is mijn huis waard?

Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? Gebruik onze online tool om alvast een idee te krijgen.

Let op: dit waarderapport geeft een indicatie gebaseerd op historische data. Een nauwkeurige waarde-indicatie vraagt echter om meer dan alleen data, daarvoor is het getrainde oog en inzicht van de makelaar een belangrijke aanvulling. Bent u van plan uw woning te verkopen en wilt u een nauwkeurige inschatting van de waarde? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met u voor een persoonlijk en vrijblijvend verkoopadvies.

Gratis waarderapport aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie