Taxeer uw zakelijk vastgoed deskundig en snel -  42458

Taxeer uw zakelijk vastgoed deskundig en snel

Staat u op het punt te investeren in commercieel vastgoed? Of is het tijd om de waarde van uw zakelijk vastgoed vast te stellen? Laat uw commercieel vastgoed taxeren door het team register taxateurs van Kuijs Reinder Kakes.

U vertelt de taxateur van KRK waarom u het bedrijfspand laat taxeren, bijvoorbeeld voor de jaarrekening of aankoop van een nieuw pand. Zo weet onze taxateur waar de focus ligt.

Laat KRK uw zakelijk vastgoed beheren

Uitgebreide rapportage

Altijd een complete rapportage met een duidelijke onderbouwing.

Uniforme wijze van taxeren

Taxatie format voldoet aan verschillende nationale en internationale richtlijnen.

Conform alle eisen

Onze taxaties voldoen aan de strengste kwaliteitseisen.

Commercieel vastgoed taxeren

Compleet beeld van uw vastgoed

De professionele taxateurs van KRK kijken niet alleen naar de bouwkundige staat van uw pand. Maar ook naar het bestemmingsplan, huidige huurcontract en staat van onderhoud. Na de taxatie van uw zakelijk vastgoed weet u precies of u met deze aspecten u aan de slag kan. Besteedt u dat liever uit? KRK heeft een afdeling vastgoedbeheer die nauw samenwerkt met onze taxateurs.

Kwaliteitsstandaarden

De taxateurs van Kuijs Reinder Kakes taxeren volgens de uniforme taxatiemethodiek van de Dynamis partners. Deze methodiek bezit de kwalificaties om iedere opdrachtgever binnen financiële instellingen, overheden, advocaten en accountants te voorzien van een solide en betrouwbare taxatie. Afhankelijk van de opdracht en de opdrachtgever worden taxatierichtlijnen in acht genomen als:

  • Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS)
  • International Valuation Standards (IVS)
  • Alternative Investment Fund Manager Directive (AIFMD)
  • International Financial Report Standards (IFRS)
  • VastgoedCert
  • European Valuation Standards (EVS)
  • ROZ-IPD Vastgoedindexrichtlijnen
  • Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed (TCV/TMI)
Commercieel vastgoed taxeren

Taxaties landelijke vastgoedportefeuilles

Om onze opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn op het gebied van taxaties is Dynamis Taxaties Nederland B.V. (DTN) opgericht voor het initiëren, coördineren en uitvoeren van landelijke taxaties. Door bundeling van de krachten van de Dynamis partners kan elke partner bovendien gebruik maken van de expertise en de netwerken van alle partners gezamenlijk. Kuijs Reinder Kakes is daarmee ook uw aanspreekpunt voor het taxeren van landelijke vastgoedportefeuilles met regionale kennis, landelijke dekking en uniforme werkwijze.

Commercieel vastgoed taxeren

Dynamis Taxaties en duurzaamheid

Duurzaamheid is steeds belangrijker in de waardebepaling van (zakelijk) vastgoed. Onze taxateurs laten duurzaamheid daarom standaard meewegen als ze de waarde van een object vaststellen in het taxatierapport. En vrijwel uniek in de markt: wij vertalen duurzaamheid ook naar marktwaarde. Zo weet u wat u investeert en waarom u dat doet. Voor duurzaam taxeren van vastgoed hebben wij de juiste kennis in Noord-Holland en geheel Nederland.

Contact met onze taxateurs

Bent u op zoek naar een bedrijfstaxatie of een ander soort taxatie? Laat dan uw gegevens achter of neem contact op met onze specialiseerde taxateurs via 075-612 64 20 of taxaties@krk.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie