Met kwaliteit en snelheid uw commercieel vastgoed taxeren -  42458

Met kwaliteit en snelheid uw commercieel vastgoed taxeren

Zoekt u naar betrouwbare en marktconforme informatie over de waarde van uw commercieel vastgoed? De erkende taxateurs van Kuijs Reinder Kakes maken dit inzichtelijk door middel van taxaties voor een breed scala aan opdrachtgevers bestaande uit ondermeer banken, overheden, beleggingsinstellingen, ondernemers, woningcorporaties en particulieren. Uiteraard met inachtneming van strikte normen op het gebied van ethiek en integriteit.

Ja, ik wil mijn commercieel vastgoed laten taxeren

Uitgebreide rapportage

Altijd een complete rapportage met een duidelijke onderbouwing.

Uniforme wijze van taxeren

Taxatie format voldoet aan verschillende nationale en internationale richtlijnen.

Conform alle eisen

Onze taxaties voldoen aan de strengste kwaliteitseisen.

Commercieel vastgoed taxeren

Groeiende vraag

De vastgoedmarkt in continu in beweging. Als eigenaar of financier houdt u zich, middels een frequente en gedegen waardebepaling, steeds meer bezig met risicobeheersing van uw vastgoed. Tegelijkertijd is, als gevolg van het dalende aantal transacties, minder referentiedata beschikbaar. Het gevolg is een groeiende vraag naar taxaties, in combinatie met een toenemende complexiteit van de waardebepaling. Als regionaal opererend kantoor zijn we als geen ander bekend met regionale en lokale (markt) ontwikkelingen. Vanzelfsprekend zijn we daarnaast uitstekend ingevoerd in de (inter)nationale ontwikkelingen binnen de diverse vastgoedmarkten.

Kwaliteitsstandaarden

De taxateurs van Kuijs Reinder Kakes taxeren volgens de uniforme taxatiemethodiek van de Dynamis partners. Deze methodiek bezit de kwalificaties om iedere opdrachtgever binnen financiële instellingen, overheden, advocaten en accountants te voorzien van een solide en betrouwbare taxatie. Afhankelijk van de opdracht en de opdrachtgever worden taxatierichtlijnen in acht genomen als:

  • Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS)
  • International Valuation Standards (IVS)
  • Alternative Investment Fund Manager Directive (AIFMD)
  • International Financial Report Standards (IFRS)
  • VastgoedCert
  • European Valuation Standards (EVS)
  • ROZ-IPD Vastgoedindexrichtlijnen
  • Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed (TCV/TMI)
Commercieel vastgoed taxeren

Taxaties landelijke vastgoedportefeuilles

Om onze opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn op het gebied van taxaties is Dynamis Taxaties Nederland B.V. (DTN) opgericht voor het initiëren, coördineren en uitvoeren van landelijke taxaties. Door bundeling van de krachten van de Dynamis partners kan elke partner bovendien gebruik maken van de expertise en de netwerken van alle partners gezamenlijk. Kuijs Reinder Kakes is daarmee ook uw aanspreekpunt voor het taxeren van landelijke vastgoedportefeuilles met regionale kennis, landelijke dekking en uniforme werkwijze.

Commercieel vastgoed taxeren

Dynamis Taxaties en duurzaamheid

Duurzaamheid is steeds belangrijker in de waardebepaling van (zakelijk) vastgoed. Onze taxateurs laten duurzaamheid daarom standaard meewegen als ze de waarde van een object vaststellen in het taxatierapport. En vrijwel uniek in de markt: wij vertalen duurzaamheid ook naar marktwaarde. Zo weet u wat u investeert en waarom u dat doet. Voor duurzaam taxeren van vastgoed hebben wij de juiste kennis in Noord-Holland en geheel Nederland.

Contact met onze taxateurs

Bent u op zoek naar een bedrijfstaxatie of een ander soort taxatie? Laat dan uw gegevens achter of neem contact op met onze specialiseerde taxateurs via 075-612 64 20 of taxaties@krk.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie