Bedrijfspand kopen of huren -  41847

Bedrijfspand kopen of huren

Gaat u starten met een onderneming, groeit u hard of bent u simpelweg op zoek naar een nieuwe en frisse werkplek voor u en uw medewerkers? Vanuit onze vijf vestigingen in Noord-Holland heeft Kuijs Reinder Kakes een goed overzicht over de lokale en regionale markt. Als marktleider in ons werkgebied helpen we u bij het vinden van de juiste en inspirerende omgeving voor uw onderneming.

Natuurlijk kunnen wij u volledig ontzorgen. Heeft u die begeleiding niet nodig, maar heeft u wel een geschikte ruimte gezien in ons aanbod? Neem dan contact met ons op voor een bezichtiging.

Teruggebeld worden? Laat uw gegevens achter

Bedrijfspand kopen of huren

Dit mag u verwachten

Bij de bemiddeling van het kopen of huren van onroerend goed stellen wij een programma van eisen op, waarna we het aanbod in de regio voor u inventariseren. De geschiktes ruimtes tonen we uiteraard aan u. Gezamenlijk zetten we vervolgens een aantal bezichtigingen op, zodat u met eigen oog kunt zien of de ruimte past bij de wensen van u en de toekomt van uw onderneming.

Ook beoordelen (taxeren) we de objecten waarin u geïnteresseerd bent, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. De volgende stap: onderhandelen en het controleren van de koopakte of huurovereenkomst. Natuurlijk zien wij er ook op toe dat uw nieuwe bedrijfspand wordt opgeleverd op het niveau zoals overeengekomen.

Full-service

De bedrijfsmakelaars van KRK begeleiden u tijdens het gehele traject van aankoop of aanhuur van een voor u geschikt pand.

Regionale kennis & landelijke dekking

U doet zaken met een makelaar die kennis heeft van de lokale markt, verkregen door jarenlange ervaring en uitgebreid onderzoek van de researchafdeling van Dynamis.

Specialisten in diverse sectoren

Of het gaat om een winkel-, kantoor-, of bedrijfsruimte, een perceel grond of een grote ontwikkeling, onze adviseurs kunnen u bij al uw vastgoedvraagstukken begeleiden.

Regio's

Lees meer over wat onze specialisten in de verschillende regio's voor u kunnen betekenen op het gebied van bedrijfsonroerengoed.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u een vastgoedvraag? Neem gerust contact met ons op. Onze commercieel vastgoed specialisten staan u graag te woord.

E-mail: bog@krk.nl
Telefoonnummer Alkmaar: 072 - 555 55 55
Telefoonnummer Amsterdam: 020 - 44 000 44
Telefoonnummer Zaandam: 075 - 555 55 55

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie