Fullservice ondersteuning met een KRK bedrijfsmakelaar -  41847

Fullservice ondersteuning met een KRK bedrijfsmakelaar

U bent op zoek naar een nieuw bedrijfspand in Noord-Holland. Omdat uw onderneming groeit of omdat u naar een betere locatie zoekt. De bedrijfsmakelaars van KRK begeleiden u het gehele koop- of huurtraject om het beste zakelijke pand voor u te vinden.

Dankzij ons brede netwerk weten wij wie er op zoek zijn naar nieuwe kopers en huurders. Soms zelfs voordat een pand op de markt komt. Zo kunnen wij het kooptraject versnellen en u een ruim aanbod laten zien.

Teruggebeld worden? Laat uw gegevens achter

Bedrijfspand kopen of huren in Noord-Holland

Zakelijk vastgoed kopen of huren met KRK

Het inschakelen van een bedrijfsmakelaar helpt u verder in het koop- of huurproces van zakelijk vastgoed. Dankzij ons brede netwerk en kennis van de lokale, regionale en landelijke netwerk weten wij veel mensen te bereiken en een scherpe prijs af te dwingen.

  • Persoonlijke aanpak
  • Kijken naar het volledige plaatje
  • Scherpe prijs
  • Marktkennis

Dit mag u van ons verwachten

Uw eisen

In een goed gesprek komt uw bedrijfsmakelaar erachter wat u precies zoekt voor uw bedrijfspand. Wilt u bijvoorbeeld een locatie dichtbij voor uw medewerkers. Of juist voor uw leverancier. De bedrijfsmakelaar stelt een lijst van eisen op om het beste pand te vinden. En zijn netwerk wordt geraadpleegd. Op een efficiënte manier wordt het beste pand gevonden.

Bezichtigen en taxeren

In overleg maken we afspraken voor bezichtigingen. Terwijl u met eigen ogen kan zien of het bedrijfspand wat voor u is, bekijkt de aankoopmakelaar ook de praktische zaken. Vastgoed waar u geïnteresseerd in bent, wordt voor u getaxeerd. Zo kan het aankooptraject na uw beslissing direct van start.

Onderhandelen en afronden

Is het perfecte bedrijfspand gevonden? Dan zorgt uw makelaar voor de scherpste prijs. De koopakte of huurovereenkomst controleren wij vervolgens. En bij iedere stap brengt de makelaar u op de hoogte, zodat u met een gerust hart uw handtekening zet.

Onze regio

Iedere regio vraagt om een andere aanpak. In Amsterdam ziet de markt er anders uit dan in Krommenie. De makelaars van KRK zijn gespecialiseerd in hun streek. Lees wat ze voor u kunnen betekenen.

Neem contact op over commercieel vastgoed

Heeft u een vastgoedvraag? Neem gerust contact met ons op. Onze commercieel vastgoed specialisten staan u graag te woord.

E-mail: bog@krk.nl
Telefoonnummer Alkmaar: 072 - 555 55 55
Telefoonnummer Amsterdam: 020 - 44 000 44
Telefoonnummer Zaandam: 075 - 555 55 55

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie