Fullservice ondersteuning met een KRK bedrijfsmakelaar - 41847

Fullservice ondersteuning met een KRK bedrijfsmakelaar

U bent op zoek naar een nieuw bedrijfspand in Noord-Holland. Omdat uw onderneming groeit of omdat u naar een betere locatie zoekt. De bedrijfsmakelaars van KRK begeleiden u het gehele koop- of huurtraject om het beste zakelijke pand voor u te vinden.

Dankzij ons brede netwerk weten wij wie er op zoek zijn naar nieuwe kopers en huurders. Soms zelfs voordat een pand op de markt komt. Zo kunnen wij het kooptraject versnellen en u een ruim aanbod laten zien.

Teruggebeld worden? Laat uw gegevens achter

Bedrijfspand kopen of huren in Noord-Holland

Zakelijk vastgoed kopen of huren met KRK

Het inschakelen van een bedrijfsmakelaar helpt u verder in het koop- of huurproces van zakelijk vastgoed. Dankzij ons brede netwerk en kennis van de lokale, regionale en landelijke netwerk weten wij veel mensen te bereiken en een scherpe prijs af te dwingen.

 • Persoonlijke aanpak
 • Kijken naar het volledige plaatje
 • Scherpe prijs
 • Marktkennis

Dit mag u van ons verwachten

Volgende: Bezichtigen en taxeren
Volgende: Onderhandelen en afronden
Volgende: Uw eisen

Uw eisen

In een goed gesprek komt uw bedrijfsmakelaar erachter wat u precies zoekt voor uw bedrijfspand. Wilt u bijvoorbeeld een locatie dichtbij voor uw medewerkers. Of juist voor uw leverancier. De bedrijfsmakelaar stelt een lijst van eisen op om het beste pand te vinden. En zijn netwerk wordt geraadpleegd. Op een efficiënte manier wordt het beste pand gevonden.

Volgende: Uw eisen

Bezichtigen en taxeren

In overleg maken we afspraken voor bezichtigingen. Terwijl u met eigen ogen kan zien of het bedrijfspand wat voor u is, bekijkt de aankoopmakelaar ook de praktische zaken. Vastgoed waar u geïnteresseerd in bent, wordt voor u getaxeerd. Zo kan het aankooptraject na uw beslissing direct van start.

Volgende: Uw eisen

Onderhandelen en afronden

Is het perfecte bedrijfspand gevonden? Dan zorgt uw makelaar voor de scherpste prijs. De koopakte of huurovereenkomst controleren wij vervolgens. En bij iedere stap brengt de makelaar u op de hoogte, zodat u met een gerust hart uw handtekening zet.

Volgende: Uw eisen

Onze regio

Iedere regio vraagt om een andere aanpak. In Amsterdam ziet de markt er anders uit dan in Krommenie. De makelaars van KRK zijn gespecialiseerd in hun streek. Lees wat ze voor u kunnen betekenen.

Actueel aanbod

Laat 213, 1811 EH, Alkmaar
Laat 213, 1811 EH, Alkmaar
Laat 213, 1811 EH, Alkmaar
Nieuw
Laat 213
1811 EH, Alkmaar
  € 565.000 k.k.
  Eikenplein 1 - 5, 1092 CC, Amsterdam
  Eikenplein 1 - 5, 1092 CC, Amsterdam
  Eikenplein 1 - 5, 1092 CC, Amsterdam
  Nieuw
  Eikenplein 1 - 5
  1092 CC, Amsterdam
   € 7.500.000 k.k.
   Albert Cuypstraat 202, 1073 BM, Amsterdam
   Albert Cuypstraat 202, 1073 BM, Amsterdam
   Albert Cuypstraat 202, 1073 BM, Amsterdam
   Albert Cuypstraat 202
   1073 BM, Amsterdam
   • 68 m²
   • In units vanaf 68 m²
   € 1.500 p.m.

   Neem contact op over commercieel vastgoed

   Heeft u een vastgoedvraag? Neem gerust contact met ons op. Onze commercieel vastgoed specialisten staan u graag te woord.

   E-mail: bog@krk.nl
   Telefoonnummer Alkmaar: 072 - 555 55 55
   Telefoonnummer Amsterdam: 020 - 44 000 44
   Telefoonnummer Zaandam: 075 - 555 55 55

   Deze website maakt gebruik van cookies

   We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

    

   Meer informatie