Huis taxeren in Noord-Holland

Wonen

Huis taxeren in Noord-Holland

Huis taxeren in Noord-Holland

Waardering van onroerend goed vraagt om de juiste kennis.

U kunt uw huis om verschillende redenen laten taxeren. Bijvoorbeeld omdat u een nieuwe financiering nodig heeft, of omdat u een huis wilt kopen of verkopen. Maar er kunnen ook andere redenen zijn waarom u uw huis, in Noord-Holland, wilt laten taxeren. Bijvoorbeeld in verband met uw WOZ-beschikking. Elke taxatie vraagt een specifieke manier van waardebepaling. Onze taxateurs in Zaandam, Alkmaar, Amsterdam, Krommenie en Heerhugowaard helpen u graag verder.

Taxatierapport nodig van uw huis of appartement? Kies voor onafhankelijke taxateurs.

Heeft u een waardebepaling nodig van uw huis? Of een persoonlijke verkoopscan? Wat de reden ook is; Kuijs Reinder Kakes Makelaars en Adviseurs kan altijd voor een onafhankelijke, passende taxatie zorgen.

Taxaties Woningen

U heeft een taxatierapport nodig, bijvoorbeeld bij:

  • aankoop of verkoop van de woning;
  • het verkrijgen van een hypotheek;
  • echtscheiding;
  • belastingzaken, zoals onroerende zaakbelasting en overlijden.

Wij helpen u daar graag bij. Wij zijn zeer ervaren en worden ook ingeschakeld door gemeentes, banken, woningbouwverenigingen en particulieren. Wij staan garant voor een realistisch waardeoordeel, gebaseerd op objectiviteit en deskundigheid. De taxateurs houden rekening met alle factoren die van invloed zijn op het vaststellen van de waarde, zoals de actuele marktsituatie, bouwkundige constructie, onderhoud van de woning, inhoud en perceeloppervlak, ligging en bestemmingsplan.

Aan een taxatierapport worden strenge eisen gesteld. Wij hebben gecertificeerde taxateurs in dienst die zijn ingeschreven bij het NWWI en VastgoedCert en daardoor bevoegd om te taxeren voor alle banken en geldinstellingen in Nederland, ook voor een aanvraag voor NHG.


Gratis waardebepaling Noord-Holland

Niet altijd is een taxatierapport nodig, dan is een waardebepaling voldoende. Bijvoorbeeld om een indicatie te krijgen over wat verkopen van uw uw huis zou betekenen. Ook dan zijn de makelaars van Kuijs Reinder Kakes Makelaars en Adviseurs u graag vrijblijvend en gratis van dienst.

Kuijs Reinder Kakes Makelaars & Adviseurs geven een realistisch antwoord op uw vraag hoeveel uw huis nu waard is, in de huidige woningmarkt. Wij komen dagelijks vele kopers tegen en weten mede daardoor precies wat mensen zoeken én wat ze bereid zijn om te betalen voor een huis als het uwe in uw buurt. Of dat nou in Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Krommenie, Wormer, Assendelft of Heerhugowaard is. Onze taxateurs werken in geheel Noord-Holland.

Maak gerust vrijblijvend een afspraak en we komen ook uw woning taxeren!

Neem contact met ons op.

Vraag offerte aan.

Lees meer over het aanvragen van een gratis waardebepaling van uw huis.

Huis te koop zetten in Noord-Holland?

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.