Een objectief waardeoordeel van uw woning -  42458

Een objectief waardeoordeel van uw woning

Gaat u verbouwen of verhuizen of heeft u een nieuwe financiering nodig? U kunt uw woning om verschillende redenen laten taxeren. Door een taxatie heeft uw huidige of nieuwe woning geen geheimen meer. U kent de waarde en alle prettige of minder prettige bijzonderen.

De erkende taxateurs van Kuijs Reinder Kakes taxeren snel, onafhankelijk, deskundig en volgens de strengste eisen. Laat uw gegevens achter en wij vertellen u graag meer.

Ja, ik wil mijn woning laten taxeren

Erkende taxateurs

Deskundige kennis

Betrouwbaar maatwerk

Huis taxeren in Noord-Holland

Wanneer heeft u een taxatierapport nodig?

U heeft een taxatierapport nodig bij bijvoorbeeld de aan- of verkoop van een woning, het verkrijgen van een hypotheek, een echtscheiding of belastingzaken zoals onroerende zaakbelasting en overlijden.

De adviseurs van Kuijs Reinder Kakes helpen u daar graag bij. Wij zijn zeer ervaren en worden ook ingeschakeld door gemeentes, banken, woningbouwverenigingen. Wij staan garant voor een realistisch waardeoordeel, gebaseerd op objectiviteit en deskundigheid. Onze taxateurs houden rekening met alle factoren die van invloed zijn op het vaststellen van de waarde, zoals de actuele marktsituatie, bouwkundige constructie, onderhoud van de woning, inhoud en perceeloppervlak, ligging en het bestemmingsplan.

Huis taxeren in Noord-Holland

Taxaties volgens de strengste eisen

Aan een taxatierapport worden strenge eisen gesteld. Wij hebben gecertificeerde taxateurs in dienst die zijn ingeschreven bij het NWWI, Taxateursunie en VastgoedCert en daardoor bevoegd om te taxeren voor alle banken en geldinstellingen in Nederland, ook voor een Nationale Hypotheek Garantie (NHG) aanvraag.

Taxatierapport nodig?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Alkmaar: 072 555 55 50
Amsterdam: 020 626 53 61
Heerhugowaard: 072 555 55 00
Krommenie: 075 642 60 10
Zaandam: 075 612 64 00

Interessante links

Graag attenderen we u op een aantal interessante links.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie