Zakelijk verzekeren - Verkeer

Verzekeringen voor uw bedrijfswagens

Het wagenpark van uw onderneming is onmisbaar. Als een personenauto of vrachtwagen onverwacht uitvalt, kan dat vervelende gevolgen hebben. Goederen worden niet op tijd afgeleverd, een afspraak met een klant gaat niet door of u heeft bijvoorbeeld een taxi minder ter beschikking. Onderzoek van de Focwa toont aan dat jaarlijks één op de tien auto’s betrokken is bij een ongeval en schade heeft. Een goede autoverzekering voor uw bedrijfswagens is dus essentieel om in ieder geval de financiële schade aan uw wagenpark goed af te dekken.

Minstens zo belangrijk als een goede dekking van de risico’s die deelnemen aan het verkeer met zich meebrengt, is een snelle afwikkeling van schades en het snel kunnen overschakelen op vervangende auto’s. Als ondernemers weten wij welke dienstverlening ondernemers
verlangen. En dus regelen wij voor u zakelijke autoverzekeringen die passen bij uw bedrijf en uw wagenpark.

Eke voertuig met een kenteken heeft volgens de wet een verzekeringsplicht. Daarmee is de schade – materieel en persoonlijk – aan derden gedekt. U kunt deze verzekering zo uitbreiden dat ook de schade aan uw auto verzekerd is. U kunt kiezen voor een WA-verzekering, een WA Beperkt Casco-verzekering (brand, diefstal en ruitschade) of een volledige dekking voor Casco schades, de zogenaamde All-Risk dekking.

U kunt verschillende bedrijfswagens verzekeren met een zakelijke autoverzekering:

  • Personenauto’s (als u deze auto’s leaset, kan het financieel en qua dekking interessant zijn om de verzekering uit het leasecontract te halen en die zelf te sluiten)
  • Bestelwagens
  • Terreinwagens met grijskentekens
  • Lichte vrachtwagens (tot 3.500 kilo)
  • Vrachtwagens, inclusief aanhanger of oplegger

Alle verzekeringen voor zakelijke auto’s kunt u uitbreiden met een:

  • Rechtsbijstandsverzekering (verhaal of uitgebreide dekking)
  • Ongevallenverzekering voor inzittenden
  • Schadeverzekering voor inzittenden
  • Pechhulp
  • Nieuwwaarderegeling

Persoonlijk advies over uw wagenpark

Wat voor de bedrijfsauto’s van uw onderneming de beste verzekering is, hangt af van de soort wagens die voor u rijden en de omvang van uw wagenpark. Laat u ons adviseren, dan kunt u erop rekenen dat wij scherp zijn op een goede prijs-kwaliteitverhouding met een zo laag
mogelijke premie en een zo hoog mogelijke dekking.

Wilt u dat ook voor de autoverzekering van uw wagenpark? Maak dan een afspraak en u krijgt een persoonlijk advies.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie