Bedrijfspand verkopen of verhuren -  42375

Bedrijfspand verkopen of verhuren

U bent eigenaar van een bedrijfspand en wilt dit verkopen of verhuren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Volgens onafhankelijk vastgoedblad PropertyNL is Kuijs Reinder Kaks al jaren de grootste speler in commercieel vastgoed in haar werkgebied. Daar heeft u wat aan, want door onze grootte en diversiteit aan projecten kunnen wij u als verkoop- of verhuurmakelaar uitstekend adviseren. Daarnaast heeft u bij ons de grootste kans op een snelle en gunstige verkoop of verhuur. Ons kruispunt van vraag en aanbod is tenslotte het grootst!

Teruggebeld worden? Laat uw gegevens achter

Full-service

De bedrjfsmakelaars van KRK begeleiden u tijdens het gehele traject van verkoop of verhuur van uw pand.

Regionale kennis & landelijke dekking

U doet zaken met een makelaar die kennis heeft van de lokale markt, verkregen door jarenlange ervaring en uitgebreid onderzoek van de researchafdeling van Dynamis.

Specialisten in diverse sectoren

Of het gaat om een winkel-, kantoor-, of bedrijfsruimte, een perceel grond of een grote ontwikkeling, onze adviseurs kunnen u bij al uw vastgoedvraagstukken begeleiden.

Pand verkopen of verhuren in Noord-Holland

Dit mag u verwachten

Al bijna 100 jaar hebben wij ervaring met de verkoop of verhuur van kantoorpanden, bedrijfshallen, windelpanden en ander bedrijfsmatig onroerend goed zoals bouwgrond. U als opdrachtgever kunt rekenen op een duidelijke en gestructureerde aanpak. Als marktleider in ons werkgebied is ons netwerk breed en sterk.

Wij vertegenwoordigen uw belangen bij bezichtigingen en de uiteindelijke onderhandelingen over de voorwaarden en de koop- of huurcondities. Wij stellen de overeenkomst voor u op of controleren deze. De transactie is voor ons pas afgerond als de sleutels zijn overgedragen. Wij zijn er voor u tot aan de correcte oplevering.

Kuijs Reinder Kakes treedt op voor opdrachtgevers zoals bedrijven, instellingen, particulieren, corporaties en (semi-)overheden. U kunt ook op projectbasis voor de verhuur van woningen bij ons terecht. Neem hiervoor contact op met de afdeling Vastgoedbeheer.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u een vastgoedvraag? Neem gerust contact met ons op. Onze commercieel vastgoed specialisten staan u graag te woord.

E-mail: bog@krk.nl
Telefoonnummer Alkmaar: 072 - 555 55 55
Telefoonnummer Amsterdam: 020 - 44 000 44
Telefoonnummer Zaandam: 075 - 555 55 55

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie