Bedrijfspand verkopen of verhuren -  42375

Bedrijfspand verkopen of verhuren

U wilt rendement behalen op uw bedrijfspand in Noord-Holland. Dus gaat u het verkopen of verhuren. Of u verhuist naar een grotere ruimte omdat uw bedrijf uit zijn jas is gegroeid. De bedrijfsmakelaars van KRK luisteren naar uw redenen om te verkopen of -huren en stellen daarna een plan op. Maatwerk speciaal voor u.

Schakel een ervaren vastgoedadviseur in

Bedrijfspand verkopen of verhuren in Noord-Holland

Persoonlijk advies

Geen enkele verkoop of verhuur van commercieel vastgoed in Noord-Holland is hetzelfde. Dat heeft onze jarenlange ervaring ons wel geleerd. Daarom maken we eerst kennis. We bespreken uw doelen en wat u van ons kunt verwachten. Heeft u haast bij de verkoop van uw bedrijfspand? Of wilt u de tijd nemen om de best passende huurder te vinden? Geen zorgen, wij stropen voor u de mouwen op.

  • Ervaren bedrijfsmakelaars
  • Groot inzetbaar netwerk
  • Specialistische kennis in commercieel onroerend goed
Bedrijfspand verkopen of verhuren in Noord-Holland

Alles bij één bedrijfsmakelaar

Zodra uw verkoop- of verhuurvraag bij KRK ligt, hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken. Het complete traject wordt door onze ervaren makelaars opgepakt. Continu wordt u op de hoogte gehouden van de vorderingen en adviseren wij u over de beste stappen.

Gewortelde regionale kennis

Landelijk netwerk

Inzetbaar voor ieder vastgoedvraagstuk

Plan een vrijblijvende afspraak

Heeft u een vastgoedvraag? Neem gerust contact met ons op. Onze commercieel vastgoed specialisten staan u graag te woord.

E-mail: bog@krk.nl
Telefoonnummer Alkmaar: 072 - 555 55 55
Telefoonnummer Amsterdam: 020 - 44 000 44
Telefoonnummer Zaandam: 075 - 555 55 55

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie