9108

Makelaar in Heerhugowaard

Kuijs Reinder Kakes makelaars in Heerhugowaard

U bent op zoek naar een betrouwbare NVM makelaar in Heerhugowaard? Een makelaar met echte kennis van de lokale woningmarkt? Dan bent u bij Kuijs Reinder Kakes aan het juiste adres. Kuijs Reinder Kakes staat al bijna 100 jaar sterk op het gebied van vastgoed. Vanuit ons kantoor aan de Middenwaard staan wij voor u klaar voor al uw vragen op het gebied van het verkopen en aankopen van woningen, taxaties en hypotheken. Maak geheel vrijblijvend aan afspraak.

Onze makelaars in Heerhugowaard streven altijd naar het beste resultaat. Wij vinden uw mening en waardering dan ook erg belangrijk. Wij zijn trots op de feedback die wij ontvangen. U leest de onderstaande beoordelingen die onze klanten achterlaten op Funda.

5.3 10 1
Helaas een teleurstellende ervaring. Vooraf dachten we een prima partij gevonden te hebben die meer…
9 10 1
Contact verliep vlot en duidelijk. Goed bereikbaar kantoor wat met je meedenkt bij het verkopen van…
8.5 10 1
Het was onze eerste keer, dus wat konden we verwachten? We werden goed ingelicht en geholpen door…
9 10 1
Goed en deskundige mensen met goed advies en raadzaam geholpen staan open voor de vragen die ik…
9.5 10 1
We werden rondgeleid door erg prettige makelaar. Weinig om aan te merken
9.5 10 1
Zeer nette en uitgebreide ontvangst niets op aan te merken.
8.5 10 1
Tevreden !
9.2 10 1
Prima
9.2 10 1
Zeer tevreden over de bezichtiging en de uitleg over de woning.
8.8 10 1
Het contact was goed en duidelijk, informeel benaderd en toch goed zakelijk. Zelfs tijdens…
10 10 1
Het was een snel proces, het huis was ontzettend snel verkocht, voor een goede prijs. Fijne…
8.8 10 1
Hij was erg begripvol. En geïnteresseerd. Erg leuk ik zou hem altijd wel willen als makelaar.
KRK Makelaars
8.6 10 1 1493

Huis verkopen

Overweegt u om uw huis te verkopen in Heerhugowaard? U wilt graag een vlotte verkoop, de beste prijs en een mooie en professionele presentatie van uw woning op Funda? Dan bent u bij Kuijs Reinder Kakes aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring kennen onze makelaars de lokale huizenmarkt als geen ander. Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan met een van onze makelaars.

Ons woningaanbod in Heerhugowaard?

Bent u op zoek naar een hoekhuis, appartement, vrijstaande woning of een bungalow? Bekijk ons aanbod van bestaande huizen en nieuwbouw in de regio Heerhugowaard. Zit uw gedroomde woning er niet tussen? Neem contact op met een van onze makelaars in Heerhugowaard.

  • Kopen
  • Huren
+
-

Gratis en direct een waarderapport van uw huis ontvangen

Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? Via Kuijs Reinder Kakes is het nu mogelijk om gratis en direct een indicatie van de verkoopprijs van uw woning te ontvangen. Binnen enkele stappen ontvangt u gratis waarderapport. In de video legt Denice van Zijp uit hoe het werkt.

6648
Bent u nieuwschierig naar de waarde van uw woning?
6649

Woningpresentatie en verkoopstyling

Om maximaal bereik voor uw woning te realiseren zetten wij in op een professionele en fraaie presentatie op internet. Zo onderscheid u zich op positieve wijze van het overige aanbod. Zo werken wij intensief samen met onder andere professionele woningfotografen en verkoopstylisten. Zo krijgt u bezoek van een styliste die uw tips geeft om uw woning beter te presenteren tijdens de fotosessie en bezichtigingen. Dit zijn tips die u veelal gewoon zelf kan uitvoeren en een wereld van verschil maken. Laat u begeleiden door een professionele en ervaren verkoopstylist en zorg voor een optimale presentatie van uw woning. In de video geeft makelaar Corno Pronk u twee gouden tips voor de verkoop van uw woning.

6669
U kunt een heleboel zelf
6670

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.