Heerhugowaard

Middenwaard 2 C
1703 SE Heerhugowaard
Bekijk route
Heerhugowaard

Openingstijden

U bent op werkdagen van harte welkom op onze vestiging

Maandag

08:30 - 17:30

Dinsdag

08:30 - 17:30

Woensdag

08:30 - 17:30

Donderdag

08:30 - 17:30

Vrijdag

08:30 - 17:30

Waar kunnen we u mee helpen?

Laat uw gegevens achter, dan nemen onze makelaars en adviseurs contact met u op. Natuurlijk kunt u ons ook bellen of mailen, of stap eens binnen bij onze vestiging in Heerhugowaard! We staan u graag te woord.

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy Statement.

Uw makelaar van Kuijs Reinder Kakes in Heerhugowaard

De warmte die het toegankelijke kantoor van Kuijs Reinder Kakes in Heerhugowaard uitstraalt, stoppen wij ook in de verkoop van uw huis. Enthousiast zorgen onze makelaars niet alleen voor de presentatie van uw woning, maar creëren ze een sfeer waar een potentiële koper zich goed bij voelt. En u als klant staat natuurlijk voorop. Stap daarom op ieder moment van de dag bij ons kantoor binnen. Onze collega’s staan altijd voor u klaar, sparren graag met elkaar voor de beste uitkomst en beantwoorden uw antwoorden vlot.

  Met een snel veranderende huizenmarkt is de vraag naar een aankoopmakelaar niet meer dan logisch. Praat gezellig met de makelaars van Kuijs Reinder Kakes Heerhugowaard over uw wensen, uw toekomstplannen en waar u zichzelf oud ziet worden. Met onze kennis van de markt vinden wij uw droomwoning. Met onze hypotheekadviseur onder hetzelfde dak wordt u bovendien nog gemakkelijker geholpen.

   Heerhugowaard

   Woningpresentatie en verkoopstyling

   Om maximaal bereik voor uw woning te realiseren zetten wij in op een professionele en fraaie presentatie op internet. Zo onderscheid u zich op positieve wijze van het overige aanbod. Zo werken wij intensief samen met onder andere professionele woningfotografen en verkoopstylisten. Zo krijgt u bezoek van een styliste die uw tips geeft om uw woning beter te presenteren tijdens de fotosessie en bezichtigingen. Dit zijn tips die u veelal gewoon zelf kan uitvoeren en een wereld van verschil maken. Laat u begeleiden door een professionele en ervaren verkoopstylist en zorg voor een optimale presentatie van uw woning.

   Deze website maakt gebruik van cookies

   Voor welke cookies geef je akkoord?

   Meer informatie