9108

Makelaar in Heerhugowaard

Kuijs Reinder Kakes makelaars in Heerhugowaard

U bent op zoek naar een betrouwbare NVM makelaar in Heerhugowaard? Een makelaar met echte kennis van de lokale woningmarkt? Dan bent u bij Kuijs Reinder Kakes aan het juiste adres. Kuijs Reinder Kakes staat al bijna 100 jaar sterk op het gebied van vastgoed. Vanuit ons kantoor aan de Middenwaard staan wij voor u klaar voor al uw vragen op het gebied van het verkopen en aankopen van woningen, taxaties en hypotheken. Maak geheel vrijblijvend aan afspraak.

Onze makelaars in Heerhugowaard streven altijd naar het beste resultaat. Wij vinden uw mening en waardering dan ook erg belangrijk. Wij zijn trots op de feedback die wij ontvangen. U leest de onderstaande beoordelingen die onze klanten achterlaten op Funda.

9.8 10 1
Heel goeie service
9.5 10 1
Leuke & vriendelijke makelaar! Voelde ons erg op ons gemak. Duidelijke en snelle communicatie!
9 10 1
Het contact was prima en direct. Service en begeleiding uitstekend. Eigenlijk ging het allemaal wat…
9.5 10 1
Prettige manier van doen, goed op de hoogte van alles en nam ruim de tijd voor ons.
8.8 10 1
Sander heeft kennis van zaken tav de woning die wij bezichtigde. Denkt mee in mogelijkheden voor…
9.8 10 1
Sander is een vakbekwame makelaar. Luistert goed naar de wensen en vragen van de klant. Denkt mee…
10 10 1
We zijn ontzettend goed begeleid door Sander en collega's. Geen vraag was teveel en het contact…
8.2 10 1
Netjes alles verteld
8.5 10 1
Fijne makelaar, laagdrempelig contact. Heeft ons huis snel en tegen een mooie prijs verkocht! Zeker…
9.8 10 1
Goede rondleiding gehad, niet te zakelijk maar we kregen een erg welkom gevoel. Kregen de…
8.5 10 1
Was allemaal prima.
10 10 1
Sander is een topper! Duidelijke en rustige uitleg wanneer nodig! Extra ogen tijdens…
KRK Makelaars
8.6 10 1 1539

Huis verkopen

Overweegt u om uw huis te verkopen in Heerhugowaard? U wilt graag een vlotte verkoop, de beste prijs en een mooie en professionele presentatie van uw woning op Funda? Dan bent u bij Kuijs Reinder Kakes aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring kennen onze makelaars de lokale huizenmarkt als geen ander. Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan met een van onze makelaars.

Ons woningaanbod in Heerhugowaard?

Bent u op zoek naar een hoekhuis, appartement, vrijstaande woning of een bungalow? Bekijk ons aanbod van bestaande huizen en nieuwbouw in de regio Heerhugowaard. Zit uw gedroomde woning er niet tussen? Neem contact op met een van onze makelaars in Heerhugowaard.

  • Kopen
  • Huren
+
-

Gratis en direct een waarderapport van uw huis ontvangen

Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? Via Kuijs Reinder Kakes is het nu mogelijk om gratis en direct een indicatie van de verkoopprijs van uw woning te ontvangen. Binnen enkele stappen ontvangt u gratis waarderapport. In de video legt Denice van Zijp uit hoe het werkt.

6648
Bent u nieuwschierig naar de waarde van uw woning?
6649

Woningpresentatie en verkoopstyling

Om maximaal bereik voor uw woning te realiseren zetten wij in op een professionele en fraaie presentatie op internet. Zo onderscheid u zich op positieve wijze van het overige aanbod. Zo werken wij intensief samen met onder andere professionele woningfotografen en verkoopstylisten. Zo krijgt u bezoek van een styliste die uw tips geeft om uw woning beter te presenteren tijdens de fotosessie en bezichtigingen. Dit zijn tips die u veelal gewoon zelf kan uitvoeren en een wereld van verschil maken. Laat u begeleiden door een professionele en ervaren verkoopstylist en zorg voor een optimale presentatie van uw woning. In de video geeft makelaar Corno Pronk u twee gouden tips voor de verkoop van uw woning.

6669
U kunt een heleboel zelf
6670

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.