Gegevens

Adres Middenwaard 2 C 1703 SE Heerhugowaard
oval
Telefoon 072 555 55 00
Email heerhugowaard@krk.nl

Uw makelaar van KRK in Heerhugowaard

De warmte die het toegankelijke kantoor van KRK in Heerhugowaard uitstraalt, stoppen wij ook in de verkoop van uw huis. Enthousiast zorgen onze makelaars niet alleen voor de presentatie van uw woning, maar creëren ze een sfeer waar een potentiële koper zich goed bij voelt. En u als klant staat natuurlijk voorop. Stap daarom op ieder moment van de dag bij ons kantoor binnen. Onze collega’s staan altijd voor u klaar, sparren graag met elkaar voor de beste uitkomst en beantwoorden uw antwoorden vlot.

  Waar kunnen we u mee helpen?

  Laat uw gegevens achter, dan nemen onze makelaars en adviseurs contact met u op. Natuurlijk kunt u ons ook bellen of mailen, of stap eens binnen bij onze vestiging in Heerhugowaard! We staan u graag te woord.

  Heerhugowaard

  Aankoop en financieel advies onder één dak

  Met een snel veranderende huizenmarkt is de vraag naar een aankoopmakelaar niet meer dan logisch. Praat gezellig met de makelaars van KRK Heerhugowaard over uw wensen, uw toekomstplannen en waar u zichzelf oud ziet worden. Met onze kennis van de markt vinden wij uw droomwoning. Met onze hypotheekadviseur onder hetzelfde dak wordt u bovendien nog gemakkelijker geholpen.

  Ons team in Heerhugowaard

  Jennifer Aalberse Jennifer Aalberse
  Jennifer Aalberse Jennifer Aalberse

  Hypotheekondersteuner

  Marielle Gerretschen Marielle Gerretschen
  Marielle Gerretschen Marielle Gerretschen

  NVM Register Makelaar / NVM Register Taxateur

  Chrisje Rood Chrisje Rood
  Chrisje Rood Chrisje Rood

  Commercieel medewerker

  Thomas Borgart Thomas Borgart
  Thomas Borgart Thomas Borgart

  Hypotheekadviseur

  Heerhugowaard

  Woningpresentatie en verkoopstyling

  Om maximaal bereik voor uw woning te realiseren zetten wij in op een professionele en fraaie presentatie op internet. Zo onderscheid u zich op positieve wijze van het overige aanbod. Zo werken wij intensief samen met onder andere professionele woningfotografen en verkoopstylisten. Zo krijgt u bezoek van een styliste die uw tips geeft om uw woning beter te presenteren tijdens de fotosessie en bezichtigingen. Dit zijn tips die u veelal gewoon zelf kan uitvoeren en een wereld van verschil maken. Laat u begeleiden door een professionele en ervaren verkoopstylist en zorg voor een optimale presentatie van uw woning.