Vastgoedmanagement KRK: uw partner voor zakelijk vastgoed

Vastgoedmanagement KRK: uw partner voor zakelijk vastgoed

Laat uw vastgoed beheren door ons vastgoedmanagementteam

Als professioneel of particulier belegger heeft u andere zaken aan uw hoofd dan het beheren van uw vastgoed. U wilt het liefst zorgeloos renderen. Het team vastgoedmanagement van KRK is erop gebrand u te ontzorgen. Dat betekent dat het technische, financiële en commerciële beheer uit handen wordt genomen. Zo helpen wij u winst te behalen en tijd te besparen.

 • Expertise en kennis van de vastgoedmarkt
 • Landelijk netwerk dankzij Dynamis
 • Laagdrempelig contact
 • 24 per dag bereikbaar voor u en huurder
 • Vastgoedmakelaar en financiële adviseurs schakelen moeiteloos
  Wij nemen u het werk uit handen
  Goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt
  24/7 bereikbaar voor u en uw huurders
  Vastgoedmanagement

  Strategisch meedenken over uw vastgoed

  De vastgoedmarkt is constant in beweging en verandert snel. Voor onze specialisten is het signaleren van deze veranderingen prioriteit en een dagelijkse bezigheid. Zo zorgen zij continu voor maximaal rendement met een minimaal risico. Laat ons daarom strategisch meedenken over uw vastgoed. Onze commercieel beheerder adviseert over aspecten als het aanhouden van huurders, het verhogen van de huur en het doen van slimme investeringen. Is die ene duurzame investering bijvoorbeeld een verstandige zet is, kijkend naar uw doelen?

  Vastgoedmanagement

  Persoonlijk contact

  Tevreden huurders zijn bepalend voor uw vastgoedsucces. Daarom doen wij er alles aan om hen gelukkig te houden. KRK staat iedere dag voor uw huurders klaar. Wij luisteren naar hun wensen, lossen problemen als lekkages op en zorgen dat u de vruchten plukt van ons laagdrempelige, persoonlijke contact. Dat kan zijn voor een portefeuille van vier panden. Of een woningcomplex van vijftig appartementen.

  Vastgoedmanagement

  Zakelijke financiering en verzekering

  Bij een belegging in één of meerdere panden is er vaak een zakelijke financiering nodig. Focus u op uw corebusiness terwijl onze financiële adviseur gesprekken met banken en alternatieve investeerders aangaat. Om zo het meest gunstige voor uw situatie te kiezen. Is de financiering geregeld? Dan pakken we meteen door met de juiste zakelijke verzekering. Onze adviseurs schakelen moeiteloos met elkaar en uw vastgoedmakelaar.

  Laat uw zakelijk vastgoed door KRK beheren

  Zaken worden vanzelf voor u opgelost bij KRK. Beheer uw zakelijk vastgoed bij ons en laat ons de zorg dragen. Laat uw gegevens achter of maak zelf een afspraak. Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen 08.30-10.00 uur op 075 - 6126 419 of mail naar:

  Technisch beheer: vgm-techniek@krk.nl
  Financieel beheer: vgm-facturen@krk.nl
  Commercieel/contractbeheer: vgm-am@krk.nl

  Voor calamiteiten kunt u ons altijd bereiken. Belt u buiten bovengenoemde tijden, dan krijgt u via de snelkeuze de mogelijkheid gebruik te maken van onze noodlijn. Het gesprek wordt dan direct doorgeschakeld naar het nummer van de alarmcentrale.

  Ook interessant

  Graag attenderen we u op een aantal interessante links.

  Deze website maakt gebruik van cookies

  We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

   

  Meer informatie