Verzeker met KRK Verzekeren

Verzeker met KRK Verzekeren

Bel ons op 088-497 63 50

Passend verzekeren

De verzekering die u afsluit, moet perfect bij u aansluiten. Of dit nu betrekking heeft op uw aansprakelijkheid, woonsituatie of pensioen. U bevindt zich immers in een andere levensfase dan de buurman op de hoek. En u heeft ook andere wensen en toekomstplannen. Dat snappen we bij KRK. Daarom ontvangt u advies op maat.

De expert van KRK bewandelt samen met u de route door het onoverzichtelijke of uitgebreide verzekeringslandschap en begeleidt u richting de eindbestemming. Dit alles in begrijpelijke taal en met goed inzicht van de kleine lettertjes, zodat u precies weet wat u afsluit. Samen kiezen we het beste pakket.

100% onafhankelijk
Onze grote kracht is onze onafhankelijkheid. Dat betekent dat we zaken kunnen doen met bijna alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland en zelfs daarbuiten. Hierdoor zijn wij in staat u altijd het beste en/of voordeligste pakket te bieden.
Advies op maat
Onze adviseurs informeren u helder over de juiste producten en diensten waar uw situatie om vraagt. Particuliere verzekeringen, zakelijke verzekeringen en pensioenen: KRK Verzekeren adviseert u op maat.
Ervaring
KRK Verzekeren is actief sinds 1965 en verzorgt inmiddels de assurantiebelangen van ruim 10.000 particuliere en zakelijke relaties. Met 5 vestigingen in Noord-Holland zijn wij altijd bereikbaar en dichtbij.
KRK Verzekeren

Onafhankelijke kennis

Het verzekeringsteam van KRK doet zaken met bijna alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland, maar werkt onafhankelijk. U wordt persoonlijk geholpen en uw adviseur kent uw dossier tot in de vezels. U bent altijd welkom voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor, bij u thuis of digitaal.

  • Advies op maat
  • Altijd bereikbaar
  • Laagdrempelige informatievoorziening
KRK Verzekeren

Digitaal advies

Digitaal is ons advies net zo scherp en duidelijk. Wanneer u dat graag wilt, spreken we net zo gemakkelijk online af. Bijvoorbeeld door te videobellen. Of online te chatten over uw vragen. U wordt altijd het beste geholpen.

Onze specialisten

Daniëlle Bosma Daniëlle Bosma
Daniëlle Bosma Daniëlle Bosma

Verzekeringsadviseur binnendienst

John de Smit John de Smit
John de Smit John de Smit

Verzekeringsadviseur

Tirza Elswijk Tirza Elswijk
Tirza Elswijk Tirza Elswijk

Verzekeringsadviseur binnendienst

Tom Dekker Tom Dekker
Tom Dekker Tom Dekker

Verzekeringsadviseur

Ga op gesprek

Uw verzekering hoort perfect aan te sluiten bij uw persoonlijke wensen en omstandigheden. Maak een afspraak voor een adviesgesprek op maat. Of laat uw gegevens achter en ons team neemt contact met u op.

Neemt u liever contact met ons op? Bel ons op 088-497 63 50 of stuur een e-mail naar info@krkverzekeren.nl.

Verzekeringsnieuws

Huis verhuren aan toeristen? Meld het aan de verzekeraar!
Verzekeren
Huis verhuren aan toeristen? Meld het aan de verzekeraar! Heb je al eens toeristen over de vloer gehad? Het is tegenwoordig razend populair om een huis te verhuren aan vakantiegangers. Je verdient een extra zakcentje door jouw huis op internet aan te...
Stormschade: wat is wel en niet verzekerd?
Financieel
Stormschade: wat is wel en niet verzekerd? Op woensdag 5 juli 2023 raasde de zwaarste zomerstorm ooit door ons land. Tijdens de zeer zware windstoten vielen bomen om, werden snelwegen afgesloten, vielen er dakpannen van de daken...
Maak je een verre of lange reis? Pas je annuleringsverzekering tijdig aan!
Verzekeren
Maak je een verre of lange reis? Pas je annuleringsverzekering tijdig aan! Onlangs is een van onze vennoten druk bezig geweest met het plannen van een reis van circa een maand. De bestemming: Afrika. Geen doorsnee vakantie — en daarom zijn de kosten dusdanig hoog...
Ontdek meer nieuws