Wij zijn er voor u. Ook nu.

Wij worden veel gebeld met vragen over de mogelijke gevolgen van het Coronavirus. Gaat mijn woningverkoop nog wel door? Zijn er gevolgen voor de rente bij het afsluiten van mijn hypotheek? Is het wellicht verstandiger om nu alvast te taxeren? Wij kunnen ons goed voorstellen dat u die vragen ook heeft. Daarom staan we bij Kuijs Reinder Kakes en HypotheekNet altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en mogelijke zorgen weg te nemen.

Verzeker uw belangrijkste risico's

KRK Verzekeren

KRK Verzekeren

Verzeker uw belangrijkste risico's

Financiële dienstverlening sinds 1965

Een verzekeringspakket moet passen als een maatpak. Dat vraagt om een persoonlijke risico inventarisatie en een advies op maat. Dan pas bent u zorgeloos verzekerd. Zit het toch een keer tegen? Dan zorgen wij dat u 24/7 geholpen wordt. Verzekerd zijn is niet alleen een kwestie van de laagste premie, het is ook duidelijkheid over de kleine lettertjes. Wij houden van duidelijkheid en zoeken samen met u naar de beste balans.

Naast makelaardij richt Kuijs Reinder Kakes zich sinds 1965 op financiële dienstverlening. De basis voor KRK Verzekeren en HypotheekNet, onze onafhankelijke afdeling voor hypotheken, wordt dat jaar gelegd door de heer Kuijs senior met een relatiebestand van meer dan 5000 klanten.

100% onafhankelijk

Onze grote kracht is onze onafhankelijkheid. Dat betekent dat we zaken kunnen doen met bijna alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland en zelfs daarbuiten. Hierdoor zijn wij in staat u altijd het beste en/of voordeligste pakket te bieden.

Advies op maat

Onze adviseurs informeren u helder over de juiste producten en diensten waar uw situatie om vraagt. Particuliere verzekeringen, zakelijke verzekeringen en pensioenen: KRK Verzekeren adviseert u op maat.

Ervaring

KRK Verzekeren is actief sinds 1965 en verzorgt inmiddels de assurantiebelangen van ruim 10.000 particuliere en zakelijke relaties. Met 5 vestigingen in Noord-Holland zijn wij altijd bereikbaar en dichtbij.

Kennismaken?

KRK Verzekeren staat graag bekend als laagdrempelig verzekeringskantoor. U bent altijd welkom voor een vrijblijvende kennismaking. De koffie staat klaar!

Direct één van onze specialisten aan de telefoon? Bel met 088 - 497 63 50.

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy Statement.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie