krk-makelaars-adviseurs-diensten-wonen-huis-huren

NVM Makelaar in Krommenie

Bent u op zoek naar een makelaar in Krommenie, Assendelft of Wormer?

Op een mooi centraal punt op de grens van Krommenie en Assendelft zijn de makelaars en adviseurs van Kuijs Reinder Kakes u graag van dienst wanneer u een huis wilt kopen of verkopen of advies wilt over hypotheken of verzekeringen. Dit deel van Zaanstad is sterk in ontwikkeling op gebied van nieuwbouw. Op zoek naar een NVM makelaar in Krommenie en omgeving? Wij helpen u graag verder.

Altijd nieuwe nieuwbouwprojecten.

Kuijs Reinder Kakes is reeds jarenlang een belangrijke speler in de nieuwbouwmarkt in haar regio's. Wij hebben een groot netwerk van bouwers, (bouwende) ontwikkelaars, beleggers en corporaties. Vanzelfsprekend verkopen wij nieuwbouwwoningen en daarnaast adviseren wij onze opdrachtgevers bij het tot stand brengen van een woningbouw ontwikkeling.

  • Kopen
  • Huren
+
-

Reviews kantoor Krommenie.

Bekijk hier de reviews die onze vestiging in Krommenie heeft ontvangen via onder andere Funda. Naast deze reacties van onze klanten kunt u hier ook de feedback lezen van onze kantoren in Zaandam, Alkmaar, Amsterdam en Heerhguowaard.

7.8

Ik had als eerste een afspraak voor bezichtiging van dit appartement , soms moest e.e.a. opgezocht…

'Dame op leeftijd'.
9

Het was een goed en duidelijk gesprek. Denk dat het een goed idee is om kopers vantevoren de…

Anoniem
9.2

De beste makelaar die ik tot nu toe heb meegemaakt. Voelde me zeer serieus genomen. Het is dat ik…

Annemieke Van Vliet
8.2

Wij hebben de bezichtiging als prettig ervaren in een vriendelijke sfeer.

Anna

Acties en nieuws uit Krommenie en de Zaanstreek.

Kuijs Reinder Kakes Makelaars & Adviseurs Krommenie benaderen de markt actief. Wij zijn volop in beweging en dan ook goed op de hoogte van wat er speelt in de woningmarkt in onze regio. Daarnaast doen wij samen met Dynamis uitgebreid onderzoek naar de markt in Noord-Holland en heel Nederland. Ook zitten we zelf niet stil qua leuke acties, geven graag tips en hebben regelmatig nieuws.

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.