Krommenie

Provincialeweg 1
1561 KK Krommenie
Bekijk route

Waar kunnen we u mee helpen?

Laat uw gegevens achter, dan nemen onze makelaars en adviseurs contact met u op. Natuurlijk kunt u ons ook bellen of mailen, of stap eens binnen bij onze vestiging in Krommenie! We staan u graag te woord.

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy Statement.

Krommenie

Woning verkopen in Krommenie

U overweegt om uw huis te verkopen in de regio Assendelft, Krommenie of Wormer? Dan bent u bij onze makelaars in Krommenie aan het juiste adres. Onze makelaars wonen, werken en leven in de regio en zijn op de hoogte van alles wat er speelt op de lokale woningmarkt. Wij onderscheiden ons als makelaar door de persoonlijke aandacht en betrokkenheid voor onze klanten. Bent u op zoek naar een betrouwbare en betrokken makelaar die u de optimale aandacht geeft? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking.

Krommenie

Nieuwbouwaanbod in Krommenie en omgeving

Bent u benieuwd naar het aanbod van nieuwbouw woningen in omgeving Krommenie? Naast ons aanbod van bestaande woningen hebben wij ook regelmatig nieuwbouwprojecten in de verkoop. Kuijs Reinder Kakes heeft zich ontwikkeld tot nieuwbouwspecialist. Ons nieuwbouwteam staat dan ook voor u klaar om u te begeleiden en te adviseren bij de stap naar een nieuwbouwwoning.

Krommenie

Aankoopbegeleiding in omgeving Krommenie

U heeft een huis op het oog maar is de vraagprijs wel reëel? Is alles bouwkundig in orde en zijn er geen juridische valkuilen? Of u heeft uw droomhuis nog steeds niet gevonden en de tijd begint te dringen? Door een professionele aankoopmakelaar in de arm te nemen staat u een stuk sterker. Door onze jarenlange ervaring en kennis voorzien onze professionele aankoopmakelaars u van het juiste advies. Neem vrijblijvend contact met ons wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Krommenie

Woningpresentatie en verkoopstyling

Een succesvolle verkoop begint met een ijzersterke woningpresentatie op internet. Door samen te werken met professionele woningfotografen en stylisten zetten wij uw woning optimaal in de spotlight. Met gerichte promotie via social media, advertenties en ons uitgebreide bereiken wij een grote groep potentiele kopers. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem contact op met onze makelaars.

Krommenie

Openingstijden

U bent op werkdagen van harte welkom op onze vestiging

Maandag

08:30 - 17:30

Dinsdag

08:30 - 17:30

Woensdag

08:30 - 17:30

Donderdag

08:30 - 17:30

Vrijdag

08:30 - 17:30

Wat is mijn huis waard?

Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? Gebruik onze online tool om alvast een idee te krijgen.

Vraag een gratis waardebepaling aan

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie