Reviews

Wij zijn trots op de recensies die we van al onze klanten en relaties krijgen. Trots en blij omdat ze bevestigen dat we weten wat we doen en dat ook goed doen; namelijk hoogwaardige kwaliteit en service in onze dienstverlening leveren.

Lees hieronder wat klanten en relaties van ons vinden. Verkopers hebben aan Funda laten weten hoe zij hebben ervaren hoe wij voor hen een huis verkochten of aankochten. Maar ook zoekers, mensen die wij bij een bezichtiging van een woning hebben begeleid, of waarmee we een nieuwbouwgesprek hebben gevoerd vragen wij om hun mening daarover.

Referenties

Wat onze klanten vinden

Wols van der Wel

Nicole Edelenbos

Dunja Antenbrink was aanwezig en niet de makelaar die ik heb aangeklikt. Het systeem gaat echter niet verder als niet een van de 3 mannen wordt aangeklikt. Dat heb ik dus maar gedaan….

Naomi Zwemmer

Jemuël Scholten

Myrna Melissa

Glennstraat 5
Glennstraat 5
Glennstraat 5

Prettig contact met makelaar Jan de Jager en zijn collega's.Het verkoopproces is vanaf begin tot eind vakkundig begeleid.

Yasin Kumru

Sommige dingen wat ik aantrof tijdens de bezichtiging, was niet op de foto op funda. Het zou beter zijn geweest als alles op de foto ook was. ( geen probleem)

Nguyen

Constance

NI Alderliefste

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie