Makelaar reviews. Meningen en beoordelingen.

Wat onze klanten zeggen

Wij zijn trots op de recensies die we van al onze klanten en relaties krijgen. Trots en blij omdat ze bevestigen dat we weten wat we doen en dat ook goed doen; namelijk hoogwaardige kwaliteit en service in onze dienstverlening leveren.

Lees hieronder wat klanten en relaties van ons vinden. Verkopers hebben aan Funda laten weten hoe zij hebben ervaren hoe wij voor hen een huis verkochten of aankochten. Maar ook zoekers, mensen die wij bij een bezichtiging van een woning hebben begeleid, of waarmee we een nieuwbouwgesprek hebben gevoerd vragen wij om hun mening daarover.

Klanttevredenheid
Hoge Horn 53

Het kantoor van Kuys Reinder Kakes was erg goed. Maar de begeleiding van Christiaan Demonie was geweldig. Deskundig, betrokken en een bijzonder prettig persoon.Beide zeker aan te raden.

9,8 10 1
Geschreven op
Nat King Colestraat 16

De info vooraf was uitstekend. De begeleiding eveneens: het contact voor en na was tevens uitstekend. Niets op aan te merken. Ze hebben uitstekend gewerkt.

10 10 1
Geschreven op
Blancefloorstraat 24 3

Perfecte samenwerking met een deskundigheid adviseurs leidt tot snelle verkoop. Echt tevreden met onze keuze van de makelaar.

10 10 1
Geschreven op
Goudastraat 13

Goed geholpen door mijn aankoopmakelaar Denice, heel secuur en neemt regelmatig contact op om te overleggen of te vragen naar onduidelijkheden. Ook Rene de hypotheekadviseur heeft ons goed begeleid bij het gehele proces en ervoor gezorgd dat wij ons droomhuis konden kopen. Ik zou Kuijs Reinder Kakes aan iedereen aanraden. We wonen nu in ons droomhuis!!

9,0 10 1
Geschreven op
Peter

8,5 10 1
Geschreven op
Dirk Molman

8,2 10 1
Geschreven op
Raadhuisstraat 29 a

We zijn zeer tevreden over de werkzaamheden van KRK. Aangenaam contact, goede begeleiding van mevrouw van Zijp, en flexibele medewerking op onze eigen ideeën. In tegenstelling tot het advies van enkele andere makelaars in de omgeving die met een veel lagere adviesprijs kwamen voor een snelle omzet, hadden we hier het gevoel dat ze echt het het maximale voor ons eruit wilden halen, binnen de redelijke marges. Ons huis was alsnog binnen een week verkocht!

9,0 10 1
Geschreven op
Lesley Geusebroek

8,2 10 1
Geschreven op
H Terpstra

wij hadden een goed gesprek en ruimschoots de tijd.

7,8 10 1
Geschreven op
Richard Verdegaal

8,2 10 1
Geschreven op
KRK Makelaars
8.5 10 1 2813

Wat is uw huis waard?

Contact

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie