Reviews

Wij zijn trots op de recensies die we van al onze klanten en relaties krijgen. Trots en blij omdat ze bevestigen dat we weten wat we doen en dat ook goed doen; namelijk hoogwaardige kwaliteit en service in onze dienstverlening leveren.

Lees hieronder wat klanten en relaties van ons vinden. Verkopers hebben aan Funda laten weten hoe zij hebben ervaren hoe wij voor hen een huis verkochten of aankochten. Maar ook zoekers, mensen die wij bij een bezichtiging van een woning hebben begeleid, of waarmee we een nieuwbouwgesprek hebben gevoerd vragen wij om hun mening daarover.

Wat onze klanten vinden

Klanttevredenheid
Kievit 55

Wij vinden Sander erg prettig in de omgang. Lekker nuchter en verstand van zaken. Heel blij dat wij hem als makelaar hebben. Vorig jaar ook het huis van onze dochter verkocht. Hij krijgt van ons een 10 met een griffel????

10 10 1
Geschreven op
Miranda Metzelaar

Vriendelijk ontvangst en goede uitleg over de woning.

9,0 10 1
Geschreven op
Monique Blok

Fijne rondleiding, alle tijd gekregen.

9,0 10 1
Geschreven op
Tan

8,0 10 1
Geschreven op
A. Appelman

10 10 1
Geschreven op
Erik Honing

Tot nu toe liep alles zeer soepel.Ook een verzoek om daags na de bezichtiging nog even kort wat te mogen opmeten ging zeer soepel en behulpzaam.Heel fijn en heel prettig.

10 10 1
Geschreven op
Magdalena Smolinska

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

9,0 10 1
Geschreven op
Ezra

9,0 10 1
Geschreven op
Leliestraat 76

Het contact met Makelaar Sven Heinsbroek is bijzonder prettig verlopen.Zijn kennis,omgaan met de situatie,sociale omgang werd zeer gewaardeerd.Bij toekomstige huizenverkoop komen wij zeker bij hem terug.

9,0 10 1
Geschreven op
KRK Makelaars
8.8 10 1 3959
Makelaar reviews. Meningen en beoordelingen.

Actief meten en verbeteren

Naast het gebruik van externe bronnen zoals Funda en Google om onze dienstverlening te laten beoordelen, werken wij met Insocial. Dit is een onafhankelijke reviewtool die ons in staat stelt actief te werken aan het altijd verbeteren van de kwaliteit van onze mensen.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op.

Contact

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie