Makelaar reviews. Meningen en beoordelingen.

Wat onze klanten zeggen

Wij zijn trots op de recensies die we van al onze klanten en relaties krijgen. Trots en blij omdat ze bevestigen dat we weten wat we doen en dat ook goed doen; namelijk hoogwaardige kwaliteit en service in onze dienstverlening leveren.

Lees hieronder wat klanten en relaties van ons vinden. Verkopers hebben aan Funda laten weten hoe zij hebben ervaren hoe wij voor hen een huis verkochten of aankochten. Maar ook zoekers, mensen die wij bij een bezichtiging van een woning hebben begeleid, of waarmee we een nieuwbouwgesprek hebben gevoerd vragen wij om hun mening daarover.

Klanttevredenheid
Paul Scheerman

Prima ontvangen en rondgeleid door Nathalie, ze gunde je alle tijd om rustig rond te kijken en vragen te stellen over de woning(en).

9,5 10 1
Geschreven op
poland

mijn schoonouders zijn zeer blij met de manier waarop ze worden voorgelicht en benaderd

10 10 1
Geschreven op
Jeroen schmitz

Prettige rondleiding met kennis van zaken over woning en buurt.

8,5 10 1
Geschreven op
Van Harenlaan 11 - Anoniem

Het begon met een goede presentatie van de woning op funda. Het fijne was dat we goed op de hoogte werden gehouden bij de snelle ontwikkelingen in spannende tijden.

7,8 10 1
Geschreven op
Maurice van den Berg

Zeer vriendelijke dame die ons goed heeft rond geleid in de woning

7,8 10 1
Geschreven op
Geestersingel 19 - Anoniem

Kuijs Reinder Kakes heeft in de persoon van Mevrouw van Assema een uitstekende en ervaren medewerkster op ons object gezet. Prima presentatie en omschrijving gemaakt, goede inschatting van de markt, goede begeleiding in het verkoopproces. Goede ondersteuning vanuit de binnendienst en collega tijdens korte afwezigheid vanwege vacantie van mevrouw Assema. Snelle afhandeling. Voor goede kwaliteit moet betaald worden. Al met al een dikke 9+ verdiend!!

9,3 10 1
Geschreven op
Kanaalkade 4 a - Anoniem

Wij hadden nadat we een gesprek hebben gehad bij Kuijs Reinder Kakes meteen een goed gevoel. De mensen die er werken zijn zeer proffesioneel, erg vriendelijk en toegankelijk. Ze hebben erg hun best gedaan om onze woning te verkopen en namen ons daarbij alles uit handen.

8,8 10 1
Geschreven op
Paul Ranzijn

Zeer plezierig ontvangst, goede setting en Sylvia had verstand van zaken.

9,0 10 1
Geschreven op
Anouk Kok

Werd goed tijd voor je genomen. En zijn erg duidelijk geweest en eerlijk over alles.

8,2 10 1
Geschreven op
Zocherstraat 24 - Anoniem

goeie makelaar met veel geduld, de meeste zaken zijn goed bespreekbaar. zeer flexibel. binnendienst reageert zeer snel. de taxatie van de nieuwe woning ook hier laten doen. gewoon perfect.. een aanrader.

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

8,7 Op basis van 656 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,5 Op basis van 2362 reviews
KRK Makelaars
8.5 10 1 3018

Wat is jouw huis waard?

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et

Contact

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie