Reviews

Wij zijn trots op de recensies die we van al onze klanten en relaties krijgen. Trots en blij omdat ze bevestigen dat we weten wat we doen en dat ook goed doen; namelijk hoogwaardige kwaliteit en service in onze dienstverlening leveren.

Lees hieronder wat klanten en relaties van ons vinden. Verkopers hebben aan Funda laten weten hoe zij hebben ervaren hoe wij voor hen een huis verkochten of aankochten. Maar ook zoekers, mensen die wij bij een bezichtiging van een woning hebben begeleid, of waarmee we een nieuwbouwgesprek hebben gevoerd vragen wij om hun mening daarover.

Wat onze klanten vinden

Klanttevredenheid
Arjan Bus

9,0 10 1
Geschreven op
Guido du Pree

10 10 1
Geschreven op
B. Rous

Geen op of aanmerkingen, alles was prima.

10 10 1
Geschreven op
Rob Kragten

Prima rondleiding en verhaal. Sander weet een huis goed te verkopen.

10 10 1
Geschreven op
Kathinka

Sander kan heel goed inschatten wat je wensen zijn en deze terugkoppelen aan het huis wat je bezichtigd hebt. Ook de + en - punten kan hij goed aangeven. Hij verwerkt hier ook weer een stukje humor in maar is verder wel serieus. Kortom een topper.Mvg Henk en Kathinka

10 10 1
Geschreven op
Kamvaren 8

Het contact met de makelaar was zeer goed. Ik werd vriendelijk geholpen en er werd goed uitgelegd wat er ging of moest gebeuren. Met vragen kon ik er altijd terecht, dat is altijd fijn om te weten.

8,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

8,0 10 1
Geschreven op
Dorpsstraat 90

Goed contact en een makelaar die met je meedenkt. We hebben veel aan de hulp voor het bieden gehad! Wij raden deze makelaar aan.

9,0 10 1
Geschreven op
Zeemansstraat 103

Vriendelijke mensen. Heel professioneel aangepakt. Goede feedback. Goed overleg!Al met al goed resultaat geleverd.

10 10 1
Geschreven op
C Huisman

Geen bijzonderheden. Alles verliep naar wens. Had graag op het aanbod van de woning willen gaan maar deze gaat mij teveel kosten helaas.

9,0 10 1
Geschreven op
KRK Makelaars
8.8 10 1 3714
Makelaar reviews. Meningen en beoordelingen.

Actief meten en verbeteren

Naast het gebruik van externe bronnen zoals Funda en Google om onze dienstverlening te laten beoordelen, werken wij met Insocial. Dit is een onafhankelijke reviewtool die ons in staat stelt actief te werken aan het altijd verbeteren van de kwaliteit van onze mensen.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op.

Contact

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie