Reviews

Wij zijn trots op de recensies die we van al onze klanten en relaties krijgen. Trots en blij omdat ze bevestigen dat we weten wat we doen en dat ook goed doen; namelijk hoogwaardige kwaliteit en service in onze dienstverlening leveren.

Lees hieronder wat klanten en relaties van ons vinden. Verkopers hebben aan Funda laten weten hoe zij hebben ervaren hoe wij voor hen een huis verkochten of aankochten. Maar ook zoekers, mensen die wij bij een bezichtiging van een woning hebben begeleid, of waarmee we een nieuwbouwgesprek hebben gevoerd vragen wij om hun mening daarover.

Wat onze klanten vinden

Klanttevredenheid
Jimmy Imambaks

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

9,0 10 1
Geschreven op
Melisa

Wij hadden geen mondkapje bij ons en onze begeleider was zo vriendelijk om voor ons een mondkapje uit zijn auto te geven. Heel vriendelijk en goede service

10 10 1
Geschreven op
Marijke Ruitenbeek

Ik ben tevreden, aanvullend op mijn antwoorden bij de meerkeuze vragen vond ik het fijn dat er voldoende tijd was om goed rond te kijken.Ondanks de prettige bezichtiging hebben we besloten om geen bod te doen op het appartement. We werden uiteindelijk te weinig enthousiast van het appartement, oa de (dag)lichtinval viel ons tegen.

8,0 10 1
Geschreven op
Darya Molawi

Zeer tevreden!

10 10 1
Geschreven op
Daniel Rimmer

Nathalie was very well informed and professional as well as charming and polite. It was a very enjoyable and informative viewing. Thank you.

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

9,0 10 1
Geschreven op
D.Leffers

We werden vriendelijk te woord gestaan en er was geen gevoel van haast. We vonden dit een erg prettige ervaring! Ook de dienstverlening met sms en account op move.nl vonden we top.

10 10 1
Geschreven op
Vd landen

Zeer goed

10 10 1
Geschreven op
Richard

Prima rondleiding, antwoord op nagenoeg alle vragen gehad. Sorry, geen verbeterpunten :-)

9,0 10 1
Geschreven op
KRK Makelaars
8.7 10 1 2853
Makelaar reviews. Meningen en beoordelingen.

Actief meten en verbeteren

Naast het gebruik van externe bronnen zoals Funda en Google om onze dienstverlening te laten beoordelen, werken wij ook met Insocial. Dit is een onafhankelijke reviewtool die ons in staat stelt actief te werken aan het altijd verbeteren van de kwaliteit van onze mensen.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op.

Contact

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie