Makelaar reviews. Meningen en beoordelingen.

Reviews

Wij zijn trots op de recensies die we van al onze klanten en relaties krijgen. Trots en blij omdat ze bevestigen dat we weten wat we doen en dat ook goed doen; namelijk hoogwaardige kwaliteit en service in onze dienstverlening leveren.

Lees hieronder wat klanten en relaties van ons vinden. Verkopers hebben aan Funda laten weten hoe zij hebben ervaren hoe wij voor hen een huis verkochten of aankochten. Maar ook zoekers, mensen die wij bij een bezichtiging van een woning hebben begeleid, of waarmee we een nieuwbouwgesprek hebben gevoerd vragen wij om hun mening daarover.

Wat onze klanten vinden

Klanttevredenheid
M. Slagter

9,0 10 1
Geschreven op
Maria Gonzalez

9,0 10 1
Geschreven op
Rustenburg 59

In december aangekondigd huis te willen verkopen. Sindsdien goed contact, begeleiding en altijd kon ik mijn vragen stellen. Nooit was er een probleem.Verkoop is snel gegaan, kortom ik heb niets anders dan lof over deze makelaar.

9,0 10 1
Geschreven op
Rianne Verwoerd

10 10 1
Geschreven op
F. van Kerkwijk

Rondleiding en informatie was prima. Vriendelijke makelaar met de nodige kennis van het huis. Flexibel in aanpassen van de bezoek tijden. Erg prettig.Heb alleen zelf wat moeite met het feit dat je moet bieden voor een huis.

9,0 10 1
Geschreven op
Jane Mensink

9,0 10 1
Geschreven op
Zuiderlicht 79

Het contact met onze makelaar van Kuijs Reinder Kakes verliep heel prettig. Als wij vragen of advies nodig hadden konden we snel bij hun terecht en werden we deskundig en snel geholpen. Onze makelaar presenteerde onze huis met veel enthousiasme en op een deskundige wijze, dit heeft zeker geholpen bij de snelle verkoop van ons huis!

9,0 10 1
Geschreven op
Matsyslaan 64

Zeer tevreden over de begeleiding van KRK bij de verkoop van onze woning. Deskundig, laagdrempelig en persoonlijk advies. Fijne gesprekspartners en altijd geduldig met onze vragen (en ons eigen ongeduld ;-) ). Zijn diepgeworteld in de regio, en dat betaalt zich zeker uit.

10 10 1
Geschreven op
Ursula

Keurige makelaar

10 10 1
Geschreven op
Piet

Grappig genoeg liep ik weg van deze bezichtiging en dacht ik; Joh, dit was een erg fijne bezichtiging, zou ik ze dit nog moeten laten weten? Nu ik het verzoek kreeg om een enquete in te vullen, greep ik die dan ook met beide handen aan!Het fijne aan de bezichtiging vond ik het feit dat ik het gevoel kreeg dat ik alle tijd en ruimte had om de woning te bekijken, terwijl Sven mij van alles vertelde, ook over dingen waar ik totaal niet aan gedacht had. Het eerlijke

10 10 1
Geschreven op
KRK Makelaars
8.6 10 1 2924

Wat is uw huis waard?

Contact

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie