Reviews

Wij zijn trots op de recensies die we van al onze klanten en relaties krijgen. Trots en blij omdat ze bevestigen dat we weten wat we doen en dat ook goed doen; namelijk hoogwaardige kwaliteit en service in onze dienstverlening leveren.

Lees hieronder wat klanten en relaties van ons vinden. Verkopers hebben aan Funda laten weten hoe zij hebben ervaren hoe wij voor hen een huis verkochten of aankochten. Maar ook zoekers, mensen die wij bij een bezichtiging van een woning hebben begeleid, of waarmee we een nieuwbouwgesprek hebben gevoerd vragen wij om hun mening daarover.

Wat onze klanten vinden

Klanttevredenheid
Anoniem

9,0 10 1
Geschreven op
Van der Wijst

Duidelijke informatie waardoor wij een afweging konden maken wat voor ons haalbaar en wenselijk was.Nam de tijd (geen 5 minuten rondleiding) zodat we nu een afspraak gaan maken voor een gesprek

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Informatie van de VvE liet lang op zich wachten. Dat lag in eerste instantie aan de VvE, maar de makelaar had doortastender kunnen zijn.

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Het was een duidelijk verhaal.

8,0 10 1
Geschreven op
Pieter Langendijkstraat 53

deskundig; vriendelijk, vertrouwelijk ; soms was de behandelend makelaar zelf lastig te bereiken, maar verder alles okay

9,0 10 1
Geschreven op
Prince Banahene

Ik hoop dat alles zal gaan zoals we allemaal willen

9,0 10 1
Geschreven op
Jim Kervezee

Het koop traject was kort maar krachtig. Op de meeste vragen had Guus direct of na overleg een afdoende antwoord.Wij zijn meer dan tevreden tot op heden.

9,0 10 1
Geschreven op
Cees van Sante

Goede uitleg over de staat van het pand, eventuele verbeterpunten, wat kan en wat niet kan in de toekomst. René Struik was ook op hetzelfde moment aanwezig waardoor ik wat financiële bijkomstigheden direct kan vragen. Al met al nuttig en plezierig ervaren.

9,0 10 1
Geschreven op
E.W.Netel

Goed!

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9 Op basis van 797 reviews
KRK Makelaars
8.8 10 1 2378

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op.

Contact

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie