Reviews

Wij zijn trots op de recensies die we van al onze klanten en relaties krijgen. Trots en blij omdat ze bevestigen dat we weten wat we doen en dat ook goed doen; namelijk hoogwaardige kwaliteit en service in onze dienstverlening leveren.

Lees hieronder wat klanten en relaties van ons vinden. Verkopers hebben aan Funda laten weten hoe zij hebben ervaren hoe wij voor hen een huis verkochten of aankochten. Maar ook zoekers, mensen die wij bij een bezichtiging van een woning hebben begeleid, of waarmee we een nieuwbouwgesprek hebben gevoerd vragen wij om hun mening daarover.

Referenties

Wat onze klanten vinden

Potvis 26
Potvis 26
Potvis 26

Naar verwachting, duidelijk en concreetAfspraken werden netjes nagekomen. Vriendelijk en correcte benadering

Kaukasus 60
Kaukasus 60
Kaukasus 60

Contact was prima. Zijn continue io de hoogte gehouden mbt de ontwikkelingen. Ook de informatie via het Move account is goed geregeld.

Jan van Ginkel

Denise heeft ons goed begeleid en ook gewezen op een ruit die nog vervangen moet worden.Al met al prima met vriendelijke groet Netty en Jan van Ginkel.

De Groene Valk 13
De Groene Valk 13
De Groene Valk 13

Fantastisch, snel, kundig en service gericht en antwoord op al onze vragen op korte termijn. Kennis van zaken is groot en indien er vragen onbeantwoord waren was dit zeer spoedig wel duidelijk. Goed team met enthousiaste collega’s, ik zou zo weer met Krk in zee gaan.

Anoniem

Jeroen Raske

Jordy is een leuke gozer en contact was super simpel en vriendelijk! Snel geregeld en dezelfde dag een bod geaccepteerd! Top!

Willemsparkweg 31
Willemsparkweg 31
Willemsparkweg 31

Contacten goed. Afwegingen bij acties in goed overleg. Luisterend oor goed aanwezig.Proactiviteit was voldoende

Martijn van Steijn

Guus is een fijne man. Hij had een professionele houding en was goed geïnformeerd zonder dat de afspraak stijf overkwam!

Jagerakker 1
Jagerakker 1
Jagerakker 1

Super tevreden met onze makelaar Zeer vakkundig en erg prettig in de communicatie en omgangAlles liep zoals verwacht en beloofd

Jagerakker 1
Jagerakker 1
Jagerakker 1

Denice is een hele zorgvuldige, vriendelijke en betrouwbare makelaar. Bedankt voor alle goede zorgen!

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op.