Nieuwbouw voor ontwikkelaars

Kuijs Reinder Kakes Makelaardij, Hypotheken & Verzekeringen

Kuijs Reinder Kakes Makelaardij, Hypotheken & Verzekeringen

Nieuwbouw voor ontwikkelaars

Uw zakelijke partner voor nieuwbouw

De nieuwbouwmakelaars van KRK richten zich op nieuwbouwprojecten in heel Noord-Holland. Door ons grote netwerk en ervaring met diverse projectontwikkelaars en goede samenwerkingen met andere makelaars bieden wij onze klanten het meest complete aanbod nieuwbouwhuizen. Kuijs Reinder Kakes heeft de afgelopen jaren nieuwbouw en vernieuwbouw verkocht voor ontwikkelaars als AM, BAM, BPD, Thunnisen, HSB, Bouwbedrijf Tervoort, Bouwcombinatie, Henselmans Bouwbedrijf en Vaste Steen BV.

Specialistisch nieuwbouwteam

Jarenlange ervaring in heel Noord-Holland

Advisering en begeleiding van begin tot eind

Nieuwbouw voor ontwikkelaars

Advisering gebieds- en nieuwbouwontwikkeling

Onze nieuwbouwmakelaars en woningmarktconsultants adviseren u graag over herontwikkeling, renovatie en nieuwbouw van woonwijken in Noord-Holland. Wij doen uitgebreid onderzoek naar ontwikkelingen op de woningmarkt en adviseren onder andere projectontwikkelaars, beleggers, gemeenten en corporaties op het gebied van stedelijke vernieuwing en nieuwbouw.

Daarnaast adviseert Kuijs Reinder Kakes grote marktpartijen over de verkoop en marketing van grote woningprojecten en de uitponding van huurwoningen. Wij kennen de lopende en toekomstige nieuwbouwprojecten in de Zaanstreek, regio Amsterdam en omgeving Alkmaar en zijn nauw betrokken bij elk stadium van een nieuwbouwtraject.

Nieuwbouw voor ontwikkelaars

Woningmarktonderzoek

Heeft u een nieuwbouwplan, wilt u voormalige huurwoningen verkopen of zit u met een ander complex onroerend goed vraagstuk? Dan is het belangrijk om te starten met een grondig onderzoek. Een voorbeeld: een project van 100 woningen kan goed in de markt passen, maar is hier wel voldoende belangstelling voor? Als omzetting naar huurwoningen niet wenselijk of mogelijk is, moeten ook de laatste 40 woningen verkocht worden. Onze woningmarktconsultants onderzoeken de mogelijkheden binnen zulke ontwikkelingsvraagstukken en verkoopopdrachten voor u.

Meer weten? Neem contact met Robert de Joode of Sander Siegersma.

Nieuwbouw voor ontwikkelaars

Sprekende Cijfers

Onder de titel Sprekende Cijfers rapporteren de woningmarktconsultants van Kuijs Reinder Kakes eens per kwartaal over de ontwikkelingen op de woningmarkt in de negen regio's van Noord-Holland. Op basis van verschillende kenmerken ontstaat zodoende een duidelijk beeld van veranderingen en overeenkomsten van de lokale woningmarkt. Op verzoek kunnen wij ook per dorp, stad, stadsdeel en/of op wijkniveau een woningmarktanalyse uitbrengen.

Neem direct contact op met onze nieuwbouwspecialisten

Maak een vrijblijvende afspraak

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie