Kenner in nieuwbouw voor ontwikkelaars

Kenner in nieuwbouw voor ontwikkelaars

Nieuwbouw voor ontwikkelaars

Zorgeloze begeleiding bij nieuwbouwprojecten

Het netwerk van de nieuwbouwmakelaars van KRK strekt zich uit over heel Noord-Holland. En met honderden opgeleverde nieuwbouwprojecten mag u rekenen op het beste advies van onze verkoopmakelaar voor uw nieuwbouwproject. Het doortimmerde marktadvies van ons researchteam geeft u onder andere inzicht in uw doelgroep, beste verkoopstrategie en plan van aanpak. Onze focus is om uw nieuwbouwproject optimaal op te leveren.

  • Beste marktadvies
  • Specialistisch nieuwbouwteam
  • Compleet advies en begeleiding

Onze aanpak

Stap 1: Marktonderzoek

Op basis van uw zoekopdracht stelt ons researchteam een plan op. Onze jarenlange kennis van deze markt nemen wij mee in ons advies. Wij presenteren u ons marktadvies, waar we direct mee aan de slag kunnen.

Stap 2: Marktadvies implementeren

Aan de hand van ons advies zetten wij uw project via de best mogelijke wegen in de markt. Uw project bereikt de doelgroep het best via social media. Of juist door een brochure. Zowel on- als offline zijn we druk bezig.

Stap 3: De perfecte deal

Het gehele verkoopproject wordt begeleid door de nieuwbouwmakelaar van KRK. En ook over het verkoopproces hoeft u zich geen zorgen te maken. Ons gespecialiseerde woningteam voert gesprekken met belangstellenden. Voor een compleet beeld sluit de hypotheekadviseur direct aan. De verkoop is rond.

Nieuwbouw voor ontwikkelaars

Brede marktkennis

De diepgaande marktkennis van de nieuwbouwmakelaars van KRK wordt versterkt door het woningmarktrapport. Ieder kwartaal worden de ontwikkelingen op de woningmarkt van de negen regio’s in Noord-Holland gerapporteerd.

Ga op kennismakingsgesprek

Vraag een gesprek aan met een nieuwbouwmakelaar om uw wensen duidelijk in kaart te brengen. Na het gesprek weet u beter wat u te wachten staat.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie