Branko ter Haak RM RT

Branko ter Haak RM RT

Registermakelaar/taxateur O.G.

Over mij

Mijn naam is Branko ter Haak en ik ben sinds 2005 actief in de makelaardij, waarvan alweer ruim 10 jaar in onze mooie hoofdstad.

Na al eerder een periode bij KRK te hebben gewerkt, ben ik sinds januari 2019 weer terug gekeerd op "het oude nest". Ik ben werkzaam als teamleider en als register makelaar taxateur op onze vestiging aan de Valkenburgerstraat in hartje Amsterdam. Een gezellig, dynamisch en gepassioneerd team, die elke dag er weer voor meer dan 100% voor gaan om onze klanten terzijde te staan!!

Ze zeggen wel eens bij ons beroep "geen dag is hetzelfde" en ik kan niks ander zeggen dat deze cliché meer dan waar is. Zeker door de grote diversiteit van de verschillende type woningen die er in Amsterdam zijn, alsmede de verschillende type klanten die wij ontmoeten (van de geboren Amsterdammer tot de expat die zich hier wil gaan vestigen)  is het keer op keer weer anders en maakt dit meteen het werk zo veelzijdig en leuk. Geweldig vind ik het dat als ik klanten met mijn ervaring, deskundigheid, enthousiasme en zeker mijn eigen werkwijze naar volle tevredenheid heb kunnen helpen met de aankoop of verkoop van hun huis. Een belangrijke, emotionele beslissing in iemands leven.   

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie