Branko ter Haak RM RT

Branko ter Haak RM RT

Registermakelaar/taxateur O.G.

Over mij

Mijn naam is Branko ter Haak en ik ben sinds 2005 werkzaam in de makelaardij, waarvan ondertussen alweer 15 jaar in onze mooie hoofdstad.

Na al eerder een periode bij KRK te hebben gewerkt, ben ik sinds 2019 weer teruggekeerd op ''het oude nest''. In ons kantoor aan de Purperhoedenveem ben ik werkzaam als teamleider en als register makelaar taxateur en houd ik mij voornamelijk bezig met het aankopen en verkopen van woningen en het maken van taxatierapporten van een woonhuis of appartement. Daarnaast begeleid ik ons team in Amsterdam. Een gezellig, dynamisch en gepassioneerd team, die elke dag er weer voor meer dan 100% voor gaan om onze klanten te helpen met vaak hun belangrijkste beslissing in hun leven.

Ze zeggen wel eens bij ons beroep ''dat geen dag hetzelfde is'' en ik kan niks anders zeggen dat deze cliché meer dan waar is. Zeker door de grote diversiteit van de verschillende type woningen die er in Amsterdam zijn, alsmede de verschillende type klanten die wij ontmoeten (van de geboren Amsterdammer tot de expat die zich hier wil gaan vestigen) is het keer op keer anders en maakt dit meteenhet werk zo veelzijdig en leuk. Geweldig vind ik het dat als ik klanten met mijn ervaring, deskundigheid, enthousiasme en zeker mijn eigen werkwijze naar volle tevredenheid heb kunnen helpen met de aankoop of verkoop van hun huis en zij terug kijken op een zorgeloos traject.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie