9125

Bedrijfsmakelaar voor Amsterdam.

Kuijs Reinder Kakes is de bedrijfsmakelaar voor Amsterdam en omstreken.

Kuijs Reinder Kakes is de bedrijfsmakelaar voor Amsterdam. Met 5 bedrijfs-makelaardij vestigingen in Amsterdam, Zaandam, Alkmaar, Heerhugowaard en Krommenie zijn we markt leider in het zakelijk vastgoed in de regio Noord-Holland. Als onderdeel van Dynamis hebben we als bedrijfsmakelaar Amsterdam ook een landelijk netwerk met verstand van commercieel vastgoed en bedrijfspanden in Amsterdam-Centrum, Amsterdam-Noord, Amsterdam-West, Amsterdam-Zuid, Amsterdam-IJburg en Amsterdam Zuidoost en Amsterdam Zuidas.

Landelijk netwerk, regionale focus in Amsterdam.

Wij hebben als bedrijfsmakelaar sinds 1922 kennis van bedrijfsonroerendgoed in de Amsterdam regio en Noord-Holland. Ons team van specialisten is onderdeel van de Dynamis Makelaarsgroep verdeeld over 40 kantoren door heel Nederland. Kuijs Reinder Kakes is officieel NVM makelaar en zijn aangesloten bij de RICS en NRVT (met een vergunning van de AFM).

Wij combineren een landelijk netwerk met onze lokale kennis om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij zijn actief voor zakelijke en particuliere beleggers, gemeenten, overheden en vastgoed ontwikkelaars.

Bedrijfstaxatie in Amsterdam en omstreken.

Wilt u weten wat uw commercieel vastgoed of uw beleggingsobject in Amsterdam waard is? Dan geeft een taxatie hier antwoord op. Onze Kuijs Reinder Kakes NVM taxateurs uit Amsterdam staan als erkend taxateur klaar voor elke taxatie in de Amsterdam regio.

6494

Bedrijfsverzekeringen nodig?

Regelen wij ook voor u!

Bedrijfsaanbod in Amsterdam:

Ons bedrijfsaanbod van Amsterdam en de rest van Noord-Holland is te vinden op de Funda in business site en onze eigen geoptimaliseerde website. Daarnaast gebruiken wij de meest effectieve online marketing tools en meest gebruikte social media kanalen om de juiste doelgroepen in de vastgoedmarkt te bereiken. Hiermee verzekeren wij u een snelle verkoop van uw bedrijfspand. Wat ons als bedrijfsmakelaars ook uniek maakt, is dat wij over een hoogwaardige en beveiligde online dataroom beschikken, waardoor u als klant continu op de hoogte blijft van de ontwikkelingen in uw vastgoedportefeuille.

Bedrijfs onroerend goed in Amsterdam.

Met commercieel vastgoed wordt de aankoop en verkoop van bedrijfsobjecten, woonhuizen en andere gebouwen verstaan zonder eigen gebruik als einddoel. Het commerciële vastgoed wordt verhuurd of doorverkocht. Grote bedrijven, winkelketens en beleggers weten ons te vinden als het gaat om bedrijfsonroerend goed.

Wij helpen u graag met alle bedrijfsonroerend goed gerelateerde zaken en staan voor u klaar! Naast bedrijfsmakelaar zijn wij ook woningmakelaar in Amsterdam.

Onze vestigingen

en Dynamis partners

dynamis_fakkel

Wij zijn trots partners in Dynamis

Dynamis heeft in Nederland het grootste netwerk voor het MKB en de particuliere sector met meer dan 400 medewerkers en 40 vestigingen. Dynamis staat bekend om haar lokale kennis, landelijke netwerk en de schaalgrootte. Ook hebben Dynamis en haar partners een eigen research afdeling, waardoor er, ten opzichte van de concurrentie, meer kennis van de vastgoedmarkt is.

Meer over Dynamis en alle partners

Werkgebied bedrijfsmakelaar Amsterdam

De Kuijs Reinder Kakes bedrijfsmakelaars vinden de beste vestigingslocatie voor u en zijn actief in zowel Amsterdam als geheel Noord-Holland. Wij kennen de Amsterdamse commerciële vastgoed markt (en de woningmarkt) als geen ander en werken in de gehele Amsterdam regio (o.a. Diemen, IJburg, Amsterdam Noord, Amsterdam Centrum, Amsterdam Zuid, Amsterdam West, Oudekerk aan de Amstel, Abcoude, Amsterdam Zuid-Oost).

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.