Kuijs Reinder Kakes is de bedrijfsmakelaar voor Amsterdam en omstreken.

Bedrijfsmakelaar Amsterdam

Bedrijfsmakelaar Amsterdam

Kuijs Reinder Kakes is de bedrijfsmakelaar voor Amsterdam en omstreken.

Kuijs Reinder Kakes is dé bedrijfsmakelaar voor Amsterdam.

Met 5 bedrijfs-makelaardij vestigingen in Amsterdam, Zaandam, Alkmaar, Heerhugowaard en Krommenie zijn we markt leider in het zakelijk vastgoed in de regio Noord-Holland. Als onderdeel van Dynamis hebben we als bedrijfsmakelaar Amsterdam ook een landelijk netwerk met verstand van commercieel vastgoed en bedrijfspanden in Amsterdam-Centrum, Amsterdam-Noord, Amsterdam-West, Amsterdam-Zuid, Amsterdam-IJburg en Amsterdam Zuidoost en Amsterdam Zuidas.

Bedrijfsmakelaar Amsterdam

Landelijk netwerk, regionale focus in Amsterdam

Wij hebben als bedrijfsmakelaar sinds 1922 kennis van bedrijfsonroerendgoed in de Amsterdam regio en Noord-Holland. Ons team van specialisten is onderdeel van de Dynamis Makelaarsgroep verdeeld over 40 kantoren door heel Nederland. Kuijs Reinder Kakes is officieel NVM makelaar en zijn aangesloten bij de RICS en NRVT (met een vergunning van de AFM).

Wij combineren een landelijk netwerk met onze lokale kennis om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij zijn actief voor zakelijke en particuliere beleggers, gemeenten, overheden en vastgoed ontwikkelaars.

Bedrijfstaxatie in Amsterdam en omstreken

Wilt u weten wat uw commercieel vastgoed of uw beleggingsobject in Amsterdam waard is? Dan geeft een taxatie hier antwoord op. Onze Kuijs Reinder Kakes NVM taxateurs uit Amsterdam staan als erkend taxateur klaar voor elke taxatie in de Amsterdam regio.

Bedrijfsaanbod in Amsterdam

Ons bedrijfsaanbod van Amsterdam en de rest van Noord-Holland is te vinden op de Funda in business site en onze eigen geoptimaliseerde website. Daarnaast gebruiken wij de meest effectieve online marketing tools en meest gebruikte social media kanalen om de juiste doelgroepen in de vastgoedmarkt te bereiken. Hiermee verzekeren wij u een snelle verkoop van uw bedrijfspand. Wat ons als bedrijfsmakelaars ook uniek maakt, is dat wij over een hoogwaardige en beveiligde online dataroom beschikken, waardoor u als klant continu op de hoogte blijft van de ontwikkelingen in uw vastgoedportefeuille.

KRK Bedrijfsmakelaars staan voor u klaar

Wij helpen u graag met alle commercieel vastgoed gerelateerde zaken en staan voor u klaar!

Bedrijfsmakelaar Amsterdam
Piet Heinkade 55
020 44 000 44
amsterdam@krk.nl

Vestiging Amsterdam

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie