1920xauto_9e37cba7-5f6a-4d88-870f-3f8d15d2fa15

Huis verkopen Amsterdam

Huis verkopen Amsterdam

Uw woning verkopen in AmsterdamU wilt graag uw appartement of huis verkopen in Amsterdam. Wonen in Amsterdam is razend populair. Door de enorme vraag en het beperkte aanbod lijkt het verkopen van uw woning een gemakkelijke opgave. Maar krijgt u wel de hoogste prijs? En hoe voorkomt u juridische valkuilen? Als ervaren verkoopmakelaar in Amsterdam helpen wij u met deze vragen graag op weg.

Kuijs Reinder Kakes makelaar en adviseurs in Amsterdam bestaat uit een ervaren en gedreven team van makelaars. Door onze uitgebreide kennis en ervaring van de lokale Amsterdamse huizenmarkt kunnen wij u optimaal adviseren en begeleiden bij de verkoop van uw huis.

Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam Centrum aan de Valkenburgerstraat 67 in Amsterdam. Maak kennis met ons team van NVM woningmarkt-, nieuwbouw- en bedrijfsmakelaars. Taxateurs en hypotheekadviseurs. Met vijf vestigingen in Noord-Holland en onderdeel van het landelijke Dynamis-netwerk zijn we een van de grootste spelers op het gebied van wonen.

Met onze jarenlange ervaring kennen wij de lokale woningmarkt als geen ander. Wij bieden u graag vrijblijvend en kosteloos een waardebepaling aan. Zo krijgt u inzicht in de actuele marktwaarde van uw woning, onze werkwijze en tarieven. Aangezien wij maatwerk leveren krijgt u van ons tarief op basis van uw situatie. Over het algemeen rekenen wij een makelaarscourtage tussen de 1% en 2%.

Via het onderstaande formulier maakt u een afspraak voor een waardebepaling van uw huis.
Ook voor overige vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer: 020 626 5361 of amsterdam@krk.nl. Stel uw vraag of plan een terugbelverzoek via het onderstaande formulier.


Stappenplan, verkopen van uw woning.

1. Wat is mijn huis waard?

Om een realistische vraagprijs vast te stellen is allereerst een nauwkeurige waardebepaling nodig.
Er zijn namelijk verschillende factoren van invloed op de waarde van uw appartement of woning.

Onder andere:

De locatie van uw appartement of huis
De huidige situatie van de markt
De afwerking en bouwkundige staat van uw appartement of huis
Grootte van uw appartement of woning
Bestemmingsplannen


2. Verkoopstrategie bepalen

We kijken naar unieke en onderscheidende eigenschappen van uw appartement of huis en stellen de doelgroep vast. Wij adviseren welke presentatiemiddelen nodig zijn om uw woning optimaal in de markt te zetten.

3. Presentatie van uw appartement of huis

De kwaliteit van de presentatie op Funda heeft invloed op het verkoopsucces van uw woning. Door samen te werken met professionele stylisten, woning- en interieur fotografen presenteren wij uw woning stijlvol, trendy en optimaal aan de markt. Wij maken hierbij gebruik van de laatste technologie op de markt zoals 3D woningvideo’s, interactieve plattegronden en digitale fotostyling. Via Funda, social media, Google advertenties en onze website brengen wij uw woning bij een relevante doelgroep onder de aandacht.


Bekijk de onderstaande woningvideo van een huis dat via onze makelaars in Amsterdam is verkocht.4. Communicatie en bezichtigingen

Voor bezichtigingen nemen wij uitgebreid de tijd. 24/7 bekijkt u de voortgang van de verkoop via ons digitale dashboard. Daarnaast houden u persoonlijk op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen. U kunt bij ons rekenen op maximale aandacht.


Wil u meer weten over onze mogelijkheden of een vrijblijvende waardebepaling van huis of appartement ontvangen? Gebruik het onderstaande formulier om contact met onze makelaars in Amsterdam op te nemen.


Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.