Huis verkopen in Amsterdam

Uw woning verkopen in Amsterdam

Uw woning verkopen in Amsterdam

Huis verkopen in Amsterdam

Huis verkopen Amsterdam

Uw woning verkopen in Amsterdam

U wilt graag uw appartement of huis verkopen in Amsterdam. Wonen in Amsterdam is razend populair. Door de enorme vraag en het beperkte aanbod lijkt het verkopen van uw woning een gemakkelijke opgave. Maar krijgt u wel de hoogste prijs? En hoe voorkomt u juridische valkuilen? Als ervaren verkoopmakelaar in Amsterdam helpen wij u met deze vragen graag op weg.


Kuijs Reinder Kakes makelaar en adviseurs in Amsterdam bestaat uit een ervaren en gedreven team van makelaars. Door onze uitgebreide kennis en ervaring van de lokale Amsterdamse huizenmarkt kunnen wij u optimaal adviseren en begeleiden bij de verkoop van uw huis.

Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam Centrum aan de Valkenburgerstraat 67 in Amsterdam. Maak kennis met ons team van NVM woningmarkt-, nieuwbouw- en bedrijfsmakelaars. Taxateurs en hypotheekadviseurs. Met vijf vestigingen in Noord-Holland en onderdeel van het landelijke Dynamis-netwerk zijn we een van de grootste spelers op het gebied van wonen.

Met onze jarenlange ervaring kennen wij de lokale woningmarkt als geen ander. Wij bieden u graag vrijblijvend en kosteloos een waardebepaling aan. Zo krijgt u inzicht in de actuele marktwaarde van uw woning, onze werkwijze en tarieven. Aangezien wij maatwerk leveren krijgt u van ons tarief op basis van uw situatie. Over het algemeen rekenen wij een makelaarscourtage tussen de 1% en 2%.

Via het onderstaande knop kunt u een afspraak maken voor een waardebepaling van uw huis. Ook voor overige vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer: 020 626 5361 of amsterdam@krk.nl.

Stappenplan: Het verkopen van uw woning

Huis verkopen Amsterdam

Wat is mijn huis waard?

Om een realistische vraagprijs vast te stellen is allereerst een nauwkeurige waardebepaling nodig.
Er zijn namelijk verschillende factoren van invloed op de waarde van uw appartement of woning.

Onder andere:

  • De locatie van uw appartement of huis
  • De huidige situatie van de markt
  • De afwerking en bouwkundige staat van uw appartement of huis
  • Grootte van uw appartement of woning
  • Bestemmingsplannen
Huis verkopen Amsterdam

Verkoopstrategie bepalen

We kijken naar unieke en onderscheidende eigenschappen van uw appartement of huis en stellen de doelgroep vast. Wij adviseren welke presentatiemiddelen nodig zijn om uw woning optimaal in de markt te zetten.

Huis verkopen Amsterdam

Presentatie van uw appartement of huis

De kwaliteit van de presentatie op Funda heeft invloed op het verkoopsucces van uw woning. Door samen te werken met professionele stylisten, woning- en interieur fotografen presenteren wij uw woning stijlvol, trendy en optimaal aan de markt. Wij maken hierbij gebruik van de laatste technologie op de markt zoals 3D woningvideo’s, interactieve plattegronden en digitale fotostyling. Via Funda, social media, Google advertenties en onze website brengen wij uw woning bij een relevante doelgroep onder de aandacht.

Huis verkopen Amsterdam

Communicatie en bezichtigingen

Voor bezichtigingen nemen wij uitgebreid de tijd. 24/7 bekijkt u de voortgang van de verkoop via ons digitale dashboard. Daarnaast houden u persoonlijk op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen. U kunt bij ons rekenen op maximale aandacht.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie