Hypotheek aanvragen in Amsterdam

HypotheekNet

HypotheekNet

Hypotheek aanvragen in Amsterdam

Hypotheek aanvragen in Amsterdam

U heeft uw droomhuis gevonden, nu de financiering nog. U ziet alleen door de bomen het bos niet meer. Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs in Amsterdam wijzen u graag de weg in het oerwoud van aanbieders. Onze hypotheekadviseurs maken een integraal onderdeel uit van HypotheekNet. Dit is een onafhankelijke, landelijk opererende organisatie van deskundige en gecertificeerde hypotheekadviseurs die u altijd de mogelijkheid bieden te kiezen voor een hypotheek met een scherp rentetarief tegen de beste voorwaarden. Onze hypotheek experts helpen u graag met het financieren van uw huis in Amsterdam.

Hypotheek aanvragen Amsterdam

Over hypotheken en meer financieel advies in Amsterdam

Een hypotheek afsluiten doet u niet iedere dag. Als het goed is gaat uw hypotheek jaren mee, misschien zelfs wel de rest van uw leven. Daarom gaat u bij de keuze voor een hypotheek niet over één nacht ijs. U laat zich uitgebreid adviseren over de mogelijkheden, waarbij uw persoonlijke situatie en uw toekomstplannen uw uitgangspunt zijn.

Neem vrijblijvend contact op met het serviceteam van HypotheekNet. Zij staan u graag te woord overhet financieren van uw (droom) huis in Amsterdam: bel: 020-6265361 of mail naar: amsterdam@krk.nl

Hypotheek aanvragen Amsterdam

De kracht van HypotheekNet

  • Goede referenties van klanten (gemiddelde score op Independer.nl een 8,2);
  • Samenwerking met grote gerenommeerde makelaars in Nederland;
  • Onafhankelijk, transparant en oplossingsgericht advies;
  • Optimale bediening, gemak en kwaliteit onder één dak;
  • Afspraak binnen 48 uur met een erkend financieel adviseur;
  • Altijd bij u in de buurt door uitgebreid netwerk van vestigingen.

Of het nu gaat om een nieuwe hypotheek of het oversluiten of verlengen, wij gaan op zoek naar de hypotheek die het beste bij u past, met maandlasten die voor u verantwoord zijn.

Een hypotheek in drie stappen

Vrijblijvend gesprek

Heeft u uw woning gevonden? Of heeft u iets op het oog? Dan is het handig om in kaart te brengen wat uw financiële mogelijkheden zijn. Dat doet u tijdens een vrijblijvend gesprek met een hypotheekadviseur. Voor aanvang van het gesprek ontvangt u een link om meer gegevens in te vullen. Zo kan de adviseur u gericht verder helpen.

Hypotheekadvies

Het bod op uw huis is geaccepteerd. Gefeliciteerd! Nu gaan we kijken welke hypotheek het gunstigst voor u is. Die zorg wordt uit handen genomen door de adviseur. We vergelijken verschillende geldverstrekkers die aansluiten bij uw wensen en bij wie u de beste voorwaarden heeft. Voor de uiteindelijke hypotheekaanvraag heeft u een taxatierapport nodig. Uw adviseur regelt een taxateur voor u.

Hypotheek afsluiten

Het renteaanbod is akkoord. We maken een afspraak om samen alles nog een keer door te nemen. Uw adviseur legt uit waarvoor u tekent en beantwoordt uw vragen. Wij sturen alle documenten naar de geldverstrekker. Is het document akkoord? Dan is uw nieuwe hypotheek geregeld. Met een gerust hart geniet u van uw huis.

Hypotheek aanvragen Amsterdam

Wilt u meer weten over HypotheekNet?

Neem contact op met onze hypotheekadviseurs in Zaandam.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie