Hypotheek aanvragen in Amsterdam

HypotheekNet

HypotheekNet

Hypotheek aanvragen in Amsterdam

Hypotheek aanvragen in Amsterdam

U heeft uw droomhuis gevonden, nu de financiering nog. U ziet alleen door de bomen het bos niet meer. Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs in Amsterdam wijzen u graag de weg in het oerwoud van aanbieders. Onze hypotheekadviseurs maken een integraal onderdeel uit van HypotheekNet. Dit is een onafhankelijke, landelijk opererende organisatie van deskundige en gecertificeerde hypotheekadviseurs die u altijd de mogelijkheid bieden te kiezen voor een hypotheek met een scherp rentetarief tegen de beste voorwaarden. Onze hypotheek experts helpen u graag met het financieren van uw huis in Amsterdam.

Onafhankelijk

Wij zijn niet verbonden aan banken dus wij kunnen altijd onafhankelijk advies geven.

Goed op de hoogte

Onze professionele adviseurs worden voortdurend bijgeschoold zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwe mogelijkheden.

De beste deal

Wij selecteren de hypotheek met de gunstigste voorwaarden. Zowel voor particulieren als voor ondernemers.

Hypotheek aanvragen Amsterdam

Over hypotheken en meer financieel advies in Amsterdam

Een hypotheek afsluiten doet u niet iedere dag. Als het goed is gaat uw hypotheek jaren mee, misschien zelfs wel de rest van uw leven. Daarom gaat u bij de keuze voor een hypotheek niet over één nacht ijs. U laat zich uitgebreid adviseren over de mogelijkheden, waarbij uw persoonlijke situatie en uw toekomstplannen uw uitgangspunt zijn.

Neem vrijblijvend contact op met het serviceteam van HypotheekNet. Zij staan u graag te woord overhet financieren van uw (droom) huis in Amsterdam: bel: 020-6265361 of mail naar: amsterdam@krk.nl

Hypotheek aanvragen Amsterdam

De kracht van HypotheekNet

  • Goede referenties van klanten (gemiddelde score op Independer.nl een 8,2);
  • Samenwerking met grote gerenommeerde makelaars in Nederland;
  • Onafhankelijk, transparant en oplossingsgericht advies;
  • Optimale bediening, gemak en kwaliteit onder één dak;
  • Afspraak binnen 48 uur met een erkend financieel adviseur;
  • Altijd bij u in de buurt door uitgebreid netwerk van vestigingen.

Of het nu gaat om een nieuwe hypotheek of het oversluiten of verlengen, wij gaan op zoek naar de hypotheek die het beste bij u past, met maandlasten die voor u verantwoord zijn.

In drie stappen een hypotheek

Kennismaken

Bent u op zoek naar een woning? Maak dan een vrijblijvende afspraak met de hypotheekadviseurs van HypotheekNet. Zij maken graag kennis om uw verhaal te horen; hoe is uw huidige situatie en wat zijn uw toekomstplannen. Aan de hand van uw gegevens wordt gekeken naar uw financiële mogelijkheden. Maar is wat financieel passend is, ook wat u zelf wilt of wilt u meer ruimte voor andere dingen? Zo kunt u samen met de hypotheekadviseur bepalen wat in uw situatie past en in welke prijsklasse u op zoek kunt gaan. U kunt natuurlijk ook bij ons terecht om uw hypotheek over te sluiten.

Hypotheekadvies

Is uw bod geaccepteerd? Gefeliciteerd! Nu begint een leuke tijd met plannen maken voor het huis maar ook een tijd van veel regelen. Onze hypotheekadviseur neemt dit grotendeels uit handen. Wij weten welke geldverstrekker het beste aansluit bij uw wensen en wat de beste voorwaarden en rentetarieven zijn. Zodra u een beslissing heeft gemaakt over de best passende hypotheekvorm, dan wordt het renteaanbod aangevraagd. Voor de hypotheekaanvraag is een taxatierapport nodig en desgewenst kunnen wij u in contact brengen met een taxateur.

Hypoheek afsluiten

Is het renteaanbod akkoord, dan maken we een afspraak om alles door te nemen. De hypotheekadviseur kan in begrijpelijke taal uitleggen waar u voor tekent. Als alle benodigde documenten compleet zijn, dan sturen wij dit naar de geldverstrekker. Zodra de geldverstrekker uw dossier positief heeft beoordeeld, dan is uw nieuwe hypotheek geregeld en wensen wij u veel plezier met uw nieuwe huis!

Hypotheek aanvragen Amsterdam

Wilt u meer weten over HypotheekNet?

Neem contact op met onze hypotheekadviseurs in Zaandam.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie