Meer kans met een aankoopmakelaar

Uw slag slaan op de Amsterdamse huizenmarkt? Dat moet u van goeden huize komen. Voordat u het weet bent u te laat en is uw droomhuis voor uw neus weg.

Grijp niet naast het net

Hoe zorgt u er voor dat u wel op tijd bent en dat u niet teveel biedt? Steeds meer kopers op de huizenmarkt signaleren dit probleem en nemen een aankoopmakelaar in de arm.

Een goede keuze! Wanneer onze aankoopmakelaars voor u aan de slag gaan weet u precies uw positie is. Wat zijn uw nieuwe woonwensen, wat is de maximale hypotheek die u kunt krijgen en neemt u bijvoorbeeld overwaarde mee? Dat zijn allemaal zaken die wij voor u uitzoeken. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u snel uw slag slaan!

Vrijblijvend kennismaken?

Aankoopmakelaar Amsterdam

Aankoopmakelaar in Amsterdam

Een huis kopen in Amsterdam is geen gemakkelijke opgave. Er is meer vraag dan aanbod. Het tekort aan woningen heeft geleid tot enorme prijsstijgingen. Overbieden op de vraagprijs van een woning is eerder een regel dan uitzondering. Daarnaast komen er veel complexe zaken op u af. Bijvoorbeeld op bouwkundig, financieel en juridisch gebied.

Wat is de reële prijs en welk bod maakt een goede kans?


Steeds meer kopers signaleren deze problemen en nemen een aankoopmakelaar in de arm. Onze aankoopmakelaars in Amsterdam hebben een jarenlange ervaring in het begeleiden en adviseren van woningzoekenden bij de aankoop van vastgoed. Als NVM aankoopmakelaars bieden wij een full-service aankoopbegeleiding. Dit houdt in dat wij u in het gehele proces kunnen begeleiden. Van het selecteren van woningen die aan uw eisen voldoen tot aan de daadwerkelijke sleuteloverdracht.

Aankoopmakelaar Amsterdam

Hoe gaan wij te werk?

  • Vrijblijvende intake: invenatriseren van uw woonwensen
  • Vrijblijvend hypotheek adviesgesprek: wat zijn uw financiële mogelijkheden?
  • U ontvangt van ons nieuwe woningen: passend bij uw situatie
  • Hulp bij bezichtigingen, bouwkundige details en verborgen gebreken
  • Taxeren van woning
  • Hulp bij plaatsen juiste bod
Aankoopmakelaar Amsterdam

Waarom Kuijs Reinder Kakes inschakelen als aankoopmakelaar?

  • Door ons grote netwerk, als onderdeel van Dynamis, bent u als eerste op de hoogte van woningen die op de markt verschijnen
  • Wij handelen uitsluitend in uw belang. Wij vinden uw droomhuis voor de best mogelijke voorwaarden.
  • Al vele woningen in Amsterdam succesvol aangekocht
  • Van onze vestiging in Amsterdam-Centrum begeleiden wij u in elk stadsdeel van de stad.
Aankoopmakelaar Amsterdam

Contact

Het begint bij een vrijblijvende kennismaking. Hier maakt u kennis met onze werkwijze en bespreken wij uw woonwensen. Als u besluit om Kuijs Reinder Kakes als aankoopmakelaar in te schakelen gaan wij voor u op zoek naar een geschikte woning. De aankoop van een woning is maatwerk. Onze dienstverlening is daarom volledig toegespitst op uw wensen. U geeft zelf aan welke werkzaamheden wij als aankoopmakelaar voor u kunnen verrichten of waar u in het traject advies nodig heeft.

Laat ons weten wat uw woonwensen zijn. Plan een vrijblijvende kennismaking met een van onze aankoopmakelaars in Amsterdam.
Neem contact met ons op via 020 626 5361 / amsterdam@krk.nl of het bovenstaande formulier.