Jordy Duijn

Jordy Duijn

Commercieel medewerker

Over mij

Mijn naam is Jordy Duijn en ik ben sinds maart 2021 werkzaam bij KRK als Commercieel medewerker in Heerhugowaard.

Als kleine jongen zei ik al dat ik later makelaar wilde worden. Tijdens mijn Bachelor Business Studies is dit helaas uit beeld geraakt. Na een aantal jaar als Accountmanager actief te zijn geweest, heb ik toch de switch gemaakt naar de makelaardij.

Ik doe elke dag mijn uiterste best om de klant zo goed mogelijk te begeleiden in een hele spannende periode, namelijk de verkoop en/of aankoop van een huis. Mijn doel is om de klant zo ontspannen mogelijk door het proces te laten gaan. Dit doe ik door de klant te ontzorgen en hen van alle ontwikkelingen op de hoogte te houden. Een open houding en eerlijkheid is hierin key.

Op dit moment ben ik druk bezig om mijn opleiding tot KRMT te behalen. Daarnaast voetbal ik op een redelijk niveau en tennis ik voor de gezelligheid in een vriendenteam.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie