Een woning huren via KRK Makelaars -  42367

Een woning huren via KRK Makelaars

Het kopen van een woning is niet voor iedereen van toepassing, bijvoorbeeld omdat u zich nog niet voor langere tijd aan een bepaalde plek wilt binden of omdat het op dit moment nog niet mogelijk is om voldoende financiering te krijgen. Een huis huren is dan een goede optie. Kuijs Reinder Kakes brengt geen kosten voor bemiddeling en administratie in rekening. Heeft u interesse in het huren van een huis? Neem dan contact met ons op.

Vind uw huurhuis met Kuijs Reinder Kakes

Voordelen

Weet u bijvoorbeeld nog niet of u ergens langer dan vijf jaar wilt wonen? Dan is huren een goede optie. Daarnaast is het door de toenemende vraag en stijgende prijzen in de randstad steeds moeilijker om een koophuis te vinden. Ook dan biedt een huurwoning uitkomst.

  • Zekerheid - u heeft wettelijke huurbescherming
  • Flexibel - u kunt gemakkelijk en snel weer verhuizen
  • Geen onverwachte kosten
  • Geen financieel risico
  • Minder verhuiskosten
Huis huren

Risico's

Als huurder kunt u na een jaar het huurcontract op ieder gewenst moment beëindigen. U loopt hierdoor een stuk minder financieel risico. U heeft een opzegtermijn van minimaal een maand en maximaal drie maanden. Dit geeft u de nodige zekerheid. Daarnaast mag de verhuurder het contract met u als huurder niet zomaar opzeggen. U bepaalt dus zelf wanneer u het huurcontract wilt opzeggen

Huis huren

Verantwoordelijkheid

De verhuurder is verantwoordelijk voor al het grote onderhoud aan uw woning. Bijvoorbeeld buitenschilderwerk, het verhelpen van een lekkage en onderhoud aan het dak. Indien u een woning huurt met inbouwapparatuur, dan is de verhuurder doorgaans verantwoordelijk voor de vervanging of reparatie bij een defect. Dat betekent dat u als huurder niet voor onverwachte hoge kosten kan komen te staan.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Laat hier uw gegevens achter, dan neemt één van onze makelaars of adviseurs contact met u op. Uiteraard kunt u zelf ook contact met ons opnemen.

Alkmaar: 072 555 55 50
Amsterdam: 020 626 53 61
Heerhugowaard: 072 555 55 00
Krommenie: 075 642 60 10
Zaandam: 075 612 64 00

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie