Vind uw huurhuis in <br>Amsterdam en <br>Noord-Holland

Vind uw huurhuis in
Amsterdam en
Noord-Holland

Huis huren met verhuurmakelaar
KRK Makelaardij

Wilt u niet gebonden zijn aan een plek voor langere tijd? Of is uw nieuwe koophuis nog niet af en uw oude huis al verkocht? Huur dan een huis. De verhuurmakelaars van KRK zoeken de perfecte match voor uw wensen. Zonder bemiddelings- en administratiekosten. Dat vinden we bij KRK vanzelfsprekend.

Let op: heeft u interesse in een woning die door woningcorporatie de Alliantie wordt aangeboden? Dan geldt een ander proces dan hieronder staat beschreven. U ziet dit in de eerste regel van de woning waarop u reageert. Op www.ik-zoek-de-alliantie.nl vindt u het actuele aanbod en leest u hoe u voor een dergelijke woning in aanmerking komt.

Vind in drie stappen uw huurwoning

Huis huren
Volgende: Account compleet maken
Huis huren
Huis huren
Volgende: Reageer, match en huur!
Huis huren
Huis huren
Volgende: Huurwoning zoeken
Huis huren

Huurwoning zoeken

Maak hier een persoonlijk IDD account om te reageren op ons huidige aanbod van huurwoningen in Noord-Holland. Ziet u op het eerste gezicht geen passende woning? Maak binnen uw IDD account een gratis zoekprofiel. Zodra er aanbod beschikbaar komt dat matcht met uw woonwensen krijgt u van ons automatisch een e-mail. U vindt de voor u geschike woningen ook in uw IDD onder ZOEKER en vervolgens 'mijn aanbod'.

Volgende: Huurwoning zoeken

Account compleet maken

Zorg er voor dat u naast uw zoekprofiel ook de gevraagde documenten upload in uw IDD. Zo maakt u uw account compleet en up-to-date. Dat helpt de KRK-makelaar te controleren of u voldoet aan de juiste huurvoorwaarden. Is uw dossier compleet en komen uw gegevens overeen met de eisen die aan een nieuwe huurder worden gesteld, dan bestaat de kans dat u een uitnodiging krijgt voor een bezichtiging.

Voldoen aan de eisen is helaas géén garantie voor zo'n uitnodiging, er is namelijk veel meer vraag naar huurwoningen dan aanbod. We kunnen jammer genoeg slechts een selectie van kandidaten uitnodigen.Om kans te maken is een compleet dossier wel crusiaal.

  Volgende: Huurwoning zoeken

  Reageer, match en huur!

  Wilt u een woning bezichtigen? Reageer op de e-mail die u van ons ontvangt met daarin het aanbod. De woning verschijnt nu in uw IDD account onder HUURDER in 'mijn selectie'. KRK verwerkt uw belangstelling op de woning en selecteert kandidaten voor een bezichtiging.

  Na de bezichtiging wordt er een keuze gemaakt uit de geschikte kandidaten die interesse hebben in de woning. Wordt de woning aan u toegewezen, dan rond u samen met KRK alles netjes af. Zo huurt u zonder zorgen een fijn huis.

  Volgende: Huurwoning zoeken
  Huis huren

  Onbezorgd genieten van uw nieuwe huurwoning

  De verhuisdozen staan opgestapeld in uw nieuwe woonkamer. U bent verhuisd. Helaas betekent dat nog niet het einde van uw verhuizing. Wist u namelijk dat u vanaf de eerste dag dat u de sleutel heeft van uw nieuwe woning verantwoordelijk bent voor eventuele schade die u zelf of een andere huurder aan het perceel toebrengt? Van het overlopen tot van de wasmachine tot aan lekkage en andere ongemakken, een passende verzekering is noodzakelijk.

  Niet gevonden wat uw zocht?

  Is uw IDD dossier compleet en up-to-date? Dan nemen wij uw gegevens in behandeling. U hoeft niets te doen en maakt automatisch kans om uitgenodigd te worden voor het bezichtigen van de woning(en) waarop u heeft gereageerd.

  Heeft u vragen? Dan staan wij u graag te woord. Telefonisch kunt u ons uitsluitend op werkdagen bereiken tussen 08.30 - 10.00 uur op telefoonnummer 088-497 63 33. Vragen of opmerkingen buiten deze tijd mag u sturen naar:

  verhuur@krk.nl

  Huis huren

  Lage risico's

  Als huurder kunt u na een jaar het huurcontract op ieder gewenst moment beëindigen. U loopt hierdoor een stuk minder financieel risico. U heeft een opzegtermijn van minimaal een maand en maximaal drie maanden. Dit geeft u de nodige zekerheid. Daarnaast mag de verhuurder het contract met u als huurder niet zomaar opzeggen. U bepaalt dus zelf wanneer u het huurcontract wilt opzeggen

  Uw voordelen bij het huren van een woning

  Als gespecialiseerde verhuurmakelaar in Noord-Holland weten we dat kopen in de Randstad steeds moeilijker wordt. Of je wilt niet gebonden zijn. Huren is een goede optie. Daarnaast heeft een huurhuis ook andere voordelen.

  • Flexibiliteit met verhuizing
  • Wettelijke huurbescherming
  • Geen financieel risico door makkelijk opzegbaar contract
  • Groot onderhoud voor rekening verhuurder
  • Geen onverwachte kosten aan de woning