Huis huren met verhuurmakelaar Kuijs Reinder Kakes Makelaardij -  42367

Huis huren met verhuurmakelaar Kuijs Reinder Kakes Makelaardij

Wilt u niet gebonden zijn aan een plek voor langere tijd? Of is uw nieuwe koophuis nog niet af en uw oude huis al verkocht? Huur dan een huis. De verhuurmakelaars van KRK zoeken de perfecte match voor uw wensen. Zonder bemiddelings- en administratiekosten. Dat vinden we bij KRK vanzelfsprekend.

Laat uw gegevens achter voor een kennismakingsgesprek

Vind in drie stappen uw huurwoning

Huis huren

Zoeken

Bekijk ons aanbod van huurwoningen in Noord-Holland en match uw wensen met het perfecte huurhuis. Ziet u op het eerste gezicht geen passende woning? Vul dan onze gratis zoekopdracht in. Zodra er iets beschikbaar komt dat voldoet aan uw wensen krijgt u mail.

Huis huren

Bezichtiging

De KRK-makelaar controleert of u voldoet aan de juiste huurvoorwaarden. Is dat het geval dan kunt u de woning bezoeken. Plan een bezoek in door te bellen naar een van onze vestigingen.

Huis huren

Huis huren in Noord-Holland

Zijn beide partijen tevreden, dan kunt u de woning huren. Samen met KRK rondt u alles netjes af. Zo huurt u zonder zorgen een fijn huis.

Uw voordelen bij het huren van een woning

Als gespecialiseerde verhuurmakelaar in Noord-Holland weten we dat kopen in de Randstad steeds moeilijker wordt. Huren is een goede optie. Daarnaast heeft een huurhuis ook andere voordelen.

  • Flexibiliteit met verhuizing
  • Wettelijke huurbescherming
  • Geen financieel risico door makkelijk opzegbaar contract
  • Geen onverwachte kosten aan de woning
Huis huren

Risico's

Als huurder kunt u na een jaar het huurcontract op ieder gewenst moment beëindigen. U loopt hierdoor een stuk minder financieel risico. U heeft een opzegtermijn van minimaal een maand en maximaal drie maanden. Dit geeft u de nodige zekerheid. Daarnaast mag de verhuurder het contract met u als huurder niet zomaar opzeggen. U bepaalt dus zelf wanneer u het huurcontract wilt opzeggen

Vragen over huurwoning

Wilt u meer weten over het huren van een huis in de regio Noord-Holland? Neem contact met ons en wij geven u graag vrijblijvend meer informatie.

Alkmaar: 072 555 55 50
Amsterdam: 020 626 53 61
Heerhugowaard: 072 555 55 00
Krommenie: 075 642 60 10
Zaandam: 075 612 64 00

Huis huren

Verantwoordelijkheid

De verhuurder is verantwoordelijk voor al het grote onderhoud aan uw woning. Bijvoorbeeld buitenschilderwerk, het verhelpen van een lekkage en onderhoud aan het dak. Indien u een woning huurt met inbouwapparatuur, dan is de verhuurder doorgaans verantwoordelijk voor de vervanging of reparatie bij een defect. Dat betekent dat u als huurder niet voor onverwachte hoge kosten kan komen te staan.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie