Over mij

06-33 66 81 88

Al meer dan 25 jaar werk ik bij KRK. Ik werd aangenomen als commercieel medewerkster binnendienst en ben eigenlijk binnen enkele weken al in de buitendienst aan de slag gegaan. Inmiddels heb ik, met enorm veel plezier, heel wat opdrachtgevers bij de aan- en/of verkoop van hun (t)huis mogen begeleiden. Doordat ik op meerdere vestigingen heb gewerkt, heb ik bovendien ontzettend leuk contact met veel collega’s binnen ons bedrijf.

 

Wat dit werk zo aantrekkelijk maakt? Dat ik echt iets kan betekenen voor iemand anders.  Als makelaar moet je zakelijk en deskundig maar zeker ook sociaal betrokken zijn. Als een opdrachtgever met een super positief gevoel terug kan kijken op de aan- of verkoop van zijn of haar (t)huis dan heb ik mijn werk goed gedaan. Dat geeft enorm veel werkplezier!

 

Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met mijn gezin, familie en vriend(inn)en. Ik ben dol op skiën,  uitgaan (theater, feestje, restaurant),  houd van bos en strand en ga graag op vakantie.

Mijn laatste berichten

Verkoop bij inschrijving. Hoe werkt dat?
Wonen
Verkoop bij inschrijving. Hoe werkt dat? In de huidige overspannen huizenmarkt is de vraag vaak groter dan het aanbod. Vooral gewilde huizen in Amsterdam en omstreken kunnen op veel belangstelling rekenen. Dat kan betekenen dat...
Bekijk meer berichten