9118

Marktonderzoek

Sprekende Cijfers

Binnen het samenwerkingsverband van Dynamis wordt veel aandacht besteed aan onderzoek. Onze publicatie Sprekende Cijfers geeft inzicht in de woningmarkt, kantorenmarkt, bedrijfsruimtenmarkt, logistieke markt, winkelmarkt en beleggingsmarkt. Beslissingen kunnen tenslotte niet alleen op basis van gevoel genomen worden. Wij richten ons specifiek op de omgevingen waar onze kantoren staan: Alkmaar, Amsterdam, Heerhugowaard, Krommenie en de Zaanstreek e.o..

Een cijfermatige onderbouwing zorgt voor een weloverwogen beslissing.

Woningmarkten

Het Woningmarkten rapport, onderdeel van de Sprekende Cijfers, wordt elk kwartaal uitgebracht door Dynamis. In de rapportage zal naast het Nederlandse marktbeeld ook uitgebreid aandacht worden gegeven aan de regionale woningmarktontwikkelingen in Noord-Holland. De cijfers zijn tot stand gekomen door de researchafdeling van alle Dynamis partners.

6362
6363

Sprekende Cijfers Database

Toch op zoek naar een andere uitgave? Raadpleeg onze database.

Database

Bedrijfs onroerend goed (BOG)

Onderzoek maakt een belangrijk deel uit van het samenwerkingsverband Dynamis. Beslissingen kunnen niet uitsluitend op basis van gevoel genomen worden. Een weloverwogen onroerendgoedbeslissing kan alleen gemaakt worden met een cijfermatige onderbouwing. Onze publicaties Sprekende Cijfers geeft inzicht in de marktcijfers van divers zakelijk vastgoed.

6365
6370

Sprekende Cijfers Database

Toch op zoek naar een andere uitgave? Raadpleeg onze database.

Database

De kracht van research en Dynamis

Dynamis Research onderzoekt met een eigen team de Nederlandse vastgoedmarkt en legt deze bevindingen vast in de rapportages Sprekende Cijfers. Door onze eigen data durven we de diverse markten goed onderbouwd en vaak eerder dan anderen te duiden. Daarnaast creëren we transparantie voor ons vakgebied. Onze publicatie Sprekende Cijfers geeft kennis en inzicht in de woningmarkt, kantorenmarkt, bedrijfsruimtenmarkt, logistieke markt, winkelmarkt en beleggingsmarkt. Daarnaast heeft Dynamis Research een adviserende rol bij haar opdrachtgevers. Jaarlijks organiseren wij een Sprekende Cijfers Symposium met actueel thema om van deze kennis te profiteren en te netwerken.

6379
Een videoimpressie Sprekende Cijfers Symposium 2017 Woningmarkten

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.