Sprekende Cijfers

Sprekende Cijfers

KRK MAKELAARS | TAXATEURS | HYPOTHEKEN | VERZEKERINGEN

Sprekende Cijfers

Woningmarkten

Het Woningmarkten rapport, onderdeel van de Sprekende Cijfers, wordt elk kwartaal uitgebracht door onze landelijke partner Dynamis. In de rapportage wordt naast het Nederlandse marktbeeld ook uitgebreid aandacht gegeven aan de regionale woningmarktontwikkelingen in Noord-Holland. De cijfers komen tot stand gekomen door onderzoek van KRK en de andere Dynamis partners.

Sprekende Cijfers

Zakelijke markten

Beslissingen kunnen niet uitsluitend op basis van gevoel genomen worden. Daarom maakt onderzoek een belangrijk deel uit van ons samenwerkingsverband met Dynamis. Een weloverwogen onroerendgoedbeslissing kan alleen gemaakt worden met een cijfermatige onderbouwing. Onze publicaties Sprekende Cijfers geeft inzicht in de marktcijfers van divers zakelijk vastgoed.

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen over één van de rapportages of zoekt u naar meer informatie over een bepaald onderzoek? Neem contact op met onze adviseurs via 075 - 612 64 00 of laat uw gegevens achter in het formulier hiernaast.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie