Gevalideerd taxatierapport van een gecertificeerde taxateur
Meer dan 100 jaar ervaring
Betrouwbare en snelle taxatie
Woning taxeren in Zaandam

Taxatie nodig? Kies voor een gecertificeerde taxateur in Zaandam met regio- en vakkennis

Taxatierapport: noodzakelijk als u een hypotheek gaat aanvragen

Hebt u uw droomwoning in Zaandam gevonden? En hebt u nu een betrouwbare, nauwkeurige taxatie nodig omdat u een hypotheek wilt aanvragen? Dan hebt u waarschijnlijk gegoogeld op termen als 'woning taxeren Zaandam', 'onafhankelijke taxateur in Zaandam' of 'taxatie in Zaandam laten uitvoeren'. De terminologie vloog u al gauw om de oren. Van 'Nationale Hypotheek Garantie' tot 'WOZ-waarde': alles lijkt even relevant te zijn.

Daarom zoekt u een degelijke taxateur die van de hoed en de rand weet. Een expert die niet alleen vakinhoudelijke kennis heeft, maar ook héél goed bekend is met de regio Zaandam. Omdat hier zoveel verschillende woningtypen en wijken zijn, is het immers cruciaal dat een taxateur weet welke aandachtspunten bij úw woning spelen.

Onafhankelijke taxatie en gevalideerd taxatierapport nodig? KRK voldoet aan strenge kwaliteitseisen en handelt snel!

Hebt u een taxatie nodig om de financiering voor uw woning rond te krijgen? Dan wilt u werken met een deskundige partij die gevalideerde taxatierapporten opstelt. Uw taxateur dient dus bij de juiste instanties te zijn aangesloten.

Bij KRK bent u aan het goede adres. Onze gekwalificeerde taxateurs zijn allemaal gecertificeerd bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Ook zijn zij aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Zij houden zich aan strenge kwaliteitseisen. Omdat KRK bekendstaat als een betrouwbare expert, accepteren ontvangende partijen onze taxaties over het algemeen direct!

Woning taxeren in Zaandam

Wat nemen goede taxateurs in Zaandam mee in een rapport?

Bij het uitvoeren van een taxatie nemen onze taxateurs veel zaken mee. Afhankelijk van het soort woning besteden we extra aandacht aan de fundering. In bepaalde wijken en bij bepaalde woningtypen in Zaandam kan deze namelijk problematisch zijn. Als regio-experts zijn wij uitstekend op de hoogte en kunnen wij eventuele funderingsproblemen meenemen in het vaststellen van de woningwaarde. Wilt u de fundering meefinancieren? Dan schatten wij nauwkeurig in wat de woning voor én na de verbouwing waard is.

Uiteraard beoordelen we de volledige bouwkundige constructie én het gebruikte materiaal. Ook kijken we naar de indeling, de staat van onderhoud, het bestemmingsplan en de omgevingsfactoren. Bij erfpacht nemen we alle relevante verplichtingen en rechten mee.

Daarnaast besteden we aandacht aan duurzaamheid. Een nieuwbouwwoning is over het algemeen bijvoorbeeld een stuk energiezuiniger dan een bestaand huis. Dit vermeerdert de waarde en daarom moet het tot uiting komen in de taxatie.

Onze specialisten

Shasa Brouwer Shasa Brouwer
Shasa Brouwer Shasa Brouwer

Kandidaat Taxateur

Sjoerd van Tiel RT Sjoerd van Tiel RT
Sjoerd van Tiel RT Sjoerd van Tiel RT

Register Taxateur RT

mr Sander Heidinga MRICS REV RM RT mr Sander Heidinga MRICS REV RM RT
mr Sander Heidinga MRICS REV RM RT mr Sander Heidinga MRICS REV RM RT

Registermakelaar/taxateur o.g., Partner

Daphne Groen-Krom Daphne Groen-Krom
Daphne Groen-Krom Daphne Groen-Krom

Commercieel binnendienst medewerker

Renée Groenland RT Renée Groenland RT
Renée Groenland RT Renée Groenland RT

Taxateur RT

Woning taxeren in Zaandam

Woning laten taxeren in Zaandam: waarom werken met KRK?

KRK bestaat al meer dan 100 jaar en opereert in meerdere regio's. Maar onze wortels liggen in de Zaanstreek. Veel van onze mensen komen hier zelf ook vandaan. En wij hebben diepgaande kennis van de regio. Geen straat of woningtype is ons onbekend!

Omdat KRK naast taxaties ook verkopen, aankopen en andere diensten in Zaandam verzorgt, weten wij op welke bijzonderheden we moeten letten. Aangezien we meerdere expertises onder één dak hebben, kunnen we bovendien snel schakelen. Dat komt onder andere goed van pas wanneer we moeten overleggen.

Wij hebben voldoende capaciteit om snel een taxatierapport aan te leveren. Tegelijkertijd staat kwaliteit hoog in het vaandel. Eén taxateur vijf taxaties op een dag laten uitvoeren? Dat doen wij niet. Want wij geloven dat dit ten koste gaat van de nauwkeurigheid. En daar hechten wij grote waarde aan.

Woning taxeren in Zaandam

Goede én snelle taxatie laten uitvoeren?

Klopt u bij KRK aan voor een taxatie? Dan bespreekt u eerst met onze binnendienst wat het doel is. Dit kan bijvoorbeeld een aankoop zijn waarvoor u een hypotheekaanvraag wilt krijgen. Maar ook een waardevaststelling voor een scheiding.

Wanneer we weten waarom u een taxatie nodig hebt, maken we een afspraak. Wij vragen u om diverse stukken klaar te leggen. Vervolgens komt de taxateur langs!

Wilt u weten hoe wij ú kunnen helpen met een gevalideerd taxatierapport? Neem gerust contact met ons op.