placeholder_500_500_86d3128c

Huis taxeren in Zaandam

Huis taxeren in Zaandam

Taxatie in Zaandam

Een getailleerd en gevalideerd taxatierapport van uw appartement of woning is vaak onontbeerlijk om bepaalde zaken voor elkaar te krijgen. Kuijs Reinder Kakes is uw onafhankelijke taxateur in Zaandam voor een snelle en foutloze taxatie van uw huis. Uiteraard tegen een uiterst scherp tarief.

De kennis om uw onroerend goed in Zaandam juist te taxeren

Wij hanteren zeer strenge kwaliteitseisen waar onze taxateurs aan voldoen. Daardoor zijn we altijd objectief, nauwkeurig en betrouwbaar als het gaat om de taxatie van uw woning.

Er zijn verschillende redenen te bedenken om uw appartement of woning te laten taxeren. De meest voor de hand liggende is als u een hypotheek gaat aanvragen. De maximale hypotheek die u kunt krijgen ligt aan uw inkomen en de waarde van de woning.

Maar u kunt ook een taxatie laten uitvoeren om de WOZ-waarde van uw appartement of woning vast te stellen en zo te toetsen of de vastgestelde WOZ-waarde klopt. < > Waardebepaling is geen exacte wetenschap. Elke woning is anders dus elke taxatie ook. De taxateurs van Kuijs Reinder Kakes makelaars en Adviseurs luisteren naar uw wensen en helpen u vanaf dat beginpunt graag verder.

Bij ons kunt u rekenen op een onafhankelijke taxatie op maat. < > Alle taxateurs van Kuijs Reinder Kakes zijn gecertificeerd bij NRVT en aangesloten bij het NWWI. Bovendien zijn ze bevoegd om te taxateren voor alle banken en geldinstellingen in Nederland, ook voor de aanvraag van een NHG.

Het taxatierapport is nodig bij

-Aankoop of verkoop van een woning

-Aanvraag van een hypotheek

-Bij een echtscheiding

-Belastingzaken: onroerende zaakbelasting en overlijden

-Aanvraag tweede hypotheek

-Oversluiten hypotheek

Zaken die de taxatie beïnvloeden:

-Situatie van de woningmarkt in Zaandam

-Bouwkundige constructie

-Staat van onderhoud

-Constructie en materiaal

-isolatiemaatregelen

-Indeling van de woning

-Voorzieningen in en om het huis

-Vloer en grondoppervlak

-Ligging en directe omgeving

-Bestemmingsplan

-Bodemverontreiniging of asbest

-Verplichtingen en rechten: erfpacht en overpad

Wat kost een taxatie?

U wilt uiteraard van tevoren weten waar u financieel aan toe bent als u een taxatie laat uitvoeren van uw woning of appartement. Daarin zijn wij volledig transparant. Neem voor een vrijblijvend gesprek contact op met Kuijs Reinder Kakes makelaars en adviseurs in Zaandam via het onderstaande formulier.

Krijg inzicht in marktwaarde van uw appartement of woning met een taxatierapport door Kuijs Reinder Kakes. Uitgevoerd door een onafhankelijke, gespecialiseerde en gecertificeerde taxateur.

Heeft u vragen of wilt u een taxatie uitvoeren?

Voor vragen of een aanvraag om een onafhankelijke en betrouwbare taxatie van uw woning of appartement laten uitvoeren neemt u contact op met onze makelaars in Zaandam. Dat kan door te bellen met 075 612 64000, een mail te sturen naar zaandam@krk.nl of het onderstaande formulier in te vullen en op te sturen.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.