Robert de Joode RM RT WMC

Algemeen directeur, Registermakelaar/taxateur o.g., Woningmarktconsultant, Partner

Over mij

Op 15 augustus 1994 ben ik begonnen bij toen nog Reinder Kakes en Co als assistent makelaar en junior hypotheekadviseur op onze vestiging in Zaandam. Vanuit deze rol heb ik verschillende studies gevolgd op het gebied van makelaardij, hypotheken en verzekeringen en uiteindelijk ben ik 1999 beëdigd als makelaar. Tevens ben ik sinds 1 juli 2000 vennoot.

Binnen KRK houd ik me bezig met het beleid en de strategie van de woningmakelaardij en onderhoud en adviseer ik ons netwerk met onze grote opdrachtgevers op het gebied van wonen in Noord-Holland.

 

Naast mijn werkzaamheden ben ik algemeen directeur bij KRK. Daarnaast ben ik de voormalig voorzitter van het Dynamis bestuur, een makelaarsnetwerk waar KRK bij is aangesloten en mag ik de voorzittershamer hanteren van het Zaanse Bouwplatform.  Als vrijwilliger ben ik bestuurder bij voetbalclub Sporting Krommenie.

Ik vind het elke dag weer fantastisch om betrokken te mogen zijn bij het creëren van een fijne woonomgeving voor onze kopers en huurders. Daarnaast vind ik het prachtig om te werken aan een nog betekenisvoller KRK en alle uitdagingen die daarbij komen kijken. Steve Jobs zei ooit op zijn toespraak op Stanford University, Stay hungry, Stay foolish. Een motto waar ik me zeer mee kan identificeren.

Mijn laatste berichten

KRK Makelaars: transactieprijzen Noord-Hollandse woningen afgelopen jaar fors gedaald
Sprekende Cijfers
KRK Makelaars: transactieprijzen Noord-Hollandse woningen afgelopen jaar fors gedaald Na jaren van oplopende vraagprijzen, steeds kortere doorlooptijden en weinig aanbod laat de woningmarkt in Noord-Holland in Q3 van 2023 ons iets anders zien. De verkoopaantallen liepen licht op...
Groeikans voor young professionals én ons bedrijf: traineeships bij KRK
Sprekende Medewerkers
Groeikans voor young professionals én ons bedrijf: traineeships bij KRK De krapte op de arbeidsmarkt is overal voelbaar. Zo ook in onze branche. Binnen de verschillende onderdelen van ons bedrijf is het soms best lastig om goede medewerkers te werven. Of het nu om...
Zijn data dé oplossing voor woningmarktproblemen?
Businessblog Expert Team Wonen Nieuwbouw
Zijn data dé oplossing voor woningmarktproblemen? Ontzettend veel mensen zijn op zoek naar een woning. En aan verkopers geen gebrek. Daarnaast zijn sommige mensen zich bewust van de mogelijkheid om te verhuizen, hoewel zij de knoop (nog) niet...
Bekijk meer berichten

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie