Robert de Joode RM RT WMC

Robert de Joode RM RT WMC

Registermakelaar/taxateur o.g., Woningmarktconsultant, Partner

Over mij

Op 15 augustus 1994 ben ik begonnen bij toen nog Reinder Kakes en Co als assistent makelaar en junior hypotheekadviseur op onze vestiging in Zaandam. Vanuit deze rol heb ik verschillende studies gevolgd op het gebied van makelaardij, hypotheken en verzekeringen en uiteindelijk ben ik 1999 beëdigd als makelaar. Tevens ben ik sinds 1 juli 2000 vennoot.

Binnen Kuijs Reinder Kakes houd ik me bezig met het beleid en de strategie van de woningmakelaardij en onderhoud en adviseer ik ons netwerk met onze grote opdrachtgevers op het gebied van wonen in Noord-Holland.

Naast mijn werkzaamheden binnen Kuijs Reinder Kakes ben ik voorzitter van het Dynamis bestuur, een makelaarsnetwerk waar Kuijs Reinder Kakes bij is aangesloten, en mag ik de voorzittershamer hanteren van het Zaans Bouwplatform. Als vrijwilliger ben ik actief bij voetbalclub Sporting Krommenie als bestuurder.

Ik vind het elke dag weer fantastisch om betrokken te mogen zijn bij het creëren van een fijne woonomgeving voor onze kopers en huurders. Daarnaast vind ik het prachtig om te werken aan een nog betekenisvoller Kuijs Reinder Kakes en alle uitdagingen die daarbij komen kijken. Steve Jobs zei ooit op zijn toespraak op Stanford University, Stay hungrey, Stay foolish. Een motto waar ik me zeer mee kan identificeren.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie