Edwin Doets MRICS RM RT

Edwin Doets MRICS RM RT

Registermakelaar/taxateur o.g., Partner

Over mij

Sinds 1991 ben ik werkzaam bij KRK Makelaars & Adviseurs. Daarvoor heb ik in Eindhoven aan de Fontys Hogeschool de opleiding Vastgoed/Makelaardij gevolgd. In 1996 ben ik partner/vennoot geworden. Tot 2011 heb ik met veel plezier gewerkt op onze afdeling woningmakelaardij vanuit de Zaanstreek. Veel mensen heb ik geholpen hun woonwensen te realiseren. Zowel middels aan- en verkoop van bestaande woningen maar ook nieuwbouwwoningen. Na 2011 heb ik een carrière switch gemaakt en ben gaan werken in het bedrijfsmatig vastgoed als bedrijfsmakelaar. Qua werk anders als de woningmakelaardij. Maar er is ook een gemeenschappelijk gemene deler. In beide werkgebieden staat het contact met mensen centraal. En juist dat is waarom ik ooit gekozen heb voor dit vak. Het is fantastisch om ieder dag nieuwe mensen te mogen ontmoeten en hen te begeleiden met belangrijke beslissingen in hun (ondernemers)leven als het gaat om huisvesting.

Vanaf 2016 ben ik lid van RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors). Aan dit lidmaatschap gaat een assessment vooraf. Een belangrijk onderdeel hiervan is de integriteitstoets. Integriteit en transparantie zijn belangrijke zaken in ons vak en heb ik dan ook hoog in het vaandel staan. Ook in mijn team waar we dagelijks de belangen van opdrachtgevers behartigen staat dit centraal. Naast uiteraard de drive om de beste deal voor de opdrachtgever er uit te slepen.

 

Specialisatie:

  • Bedrijfsmakelaardij

  • Aan-en verhuur

  • Aan- en verkoop

  • Beleggingen

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie