Bedrijfsmakelaar Zaandam

KRK Makelaars is de bedrijfsmakelaar voor Zaandam en omstreken.

KRK Makelaars is de bedrijfsmakelaar voor Zaandam en omstreken.

Bedrijfsmakelaar Zaandam

Bedrijfsmakelaar Zaandam

Bedrijfsmakelaar Zaandam

Wij hebben al sinds 1922 kennis van bedrijfsonroerendgoed in de zaanstreek. Ons team van specialisten is onderdeel van de DynamisMakelaarsgroep verdeeld over 50 kantoren door heel Nederland. KRK is officieel NVM makelaar en zijn aangesloten bij de RICS en NRVT (met een vergunning van de AFM).

Lokale kennis met een landelijk netwerk combineeren wij om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij zijn actief voor gemeenten, overheden, vastgoedontwikkelaars en zakelijke en particuliere beleggers.

Bedrijfsmakelaar Zaandam

Bedrijfstaxatie in Zaandam en omstreken

Als u de marktwaarde wilt weten van uw commercieel vastgoed of uw beleggingsobject, dan geeft een taxatie hier antwoord op. Onze KRK NVM taxateurs staan als erkend taxateur klaar voor elke taxatie op het gebied van bedrijfs onroerend goed.

Bedrijfsmakelaar Zaandam

Het bedrijfsaanbod in de Zaanstreek

Ons bedrijfsaanbod van Amsterdam en de rest van Noord-Holland is te vinden op de funda in business en op onze eigen geoptimaliseerde website. Daarnaast gebruiken wij de meest effectieve online marketing tools en meest gebruikte social media kanalen om de juiste doelgroepen in de vastgoedmarkt te bereiken. Hiermee verzekeren wij u een snelle verkoop van uw bedrijfspand. Wat ons als bedrijfsmakelaars ook uniek maakt, is dat wij over een hoogwaardige en beveiligde online dataroom beschikken, waardoor u als klant continu op de hoogte blijft van de ontwikkelingen in uw vastgoedportefeuille.

KRK Bedrijfsmakelaars staan voor u klaar

Wij helpen u graag met alle commercieel vastgoed gerelateerde zaken en staan voor u klaar!

Bedrijfsmakelaar Zaandam
Westzijde 340
1506 GK Zaandam
Tel: 075 555 55 55

Vestiging Zaandam

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie