9122

Bedrijfsmakelaar voor Zaandam.

Kuijs Reinder Kakes is de bedrijfsmakelaar
voor Zaandam en omstreken.

Bedrijfsmakelaar Zaandam, Kuijs Reinder Kakes is de bedrijfsmakelaar voor Zaandam en omstreken. Met 5 bedrijfs-makelaardij vestigingen in Amsterdam, Zaandam, Alkmaar, Heerhugowaard en Krommenie zijn we markt leider op de zakelijkje vastgoed markt in Noord-Holland. We zijn als bedrijfsmakelaar Zaandam onderdeel van Dynamis en hebben hierdoor een landelijk netwerk met kennis van commercieel vastgoed en bedrijfspanden.

NVM Bedrijfsmakelaar voor Zaandam.

Wij hebben als sinds 1922 kennis van bedrijfsonroerendgoed in de zaanstreek. Ons team van specialisten is onderdeel van de Dynamis Makelaarsgroep verdeeld over 40 kantoren door heel Nederland. Kuijs Reinder Kakes is officieel NVM makelaar en zijn aangesloten bij de RICS en NRVT (met een vergunning van de AFM).

Wij combineren lokale kennis met een landelijk netwerk om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wij zijn actief voor gemeenten, overheden, vastgoed ontwikkelaars en zakelijke en particuliere beleggers.

Bedrijfstaxatie in Zaandam en omstreken.

Als u de marktwaarde wilt weten van uw commercieel vastgoed of uw beleggingsobject, dan geeft een taxatie hier antwoord op. Onze Kuijs Reinder Kakes NVM taxateurs staan als erkend taxateur klaar voor elke taxatie op het gebied van bedrijfs onroerend goed.

6500

Bedrijfsverzekeringen nodig?

Regelen wij ook voor u!
dynamis_fakkel

Trots partner in Dynamis!

Meer over Dynamis en partners

Het bedrijfsaanbod in Zaandam en Noord-Holland.

Ons aanbod is te vinden op onze eigen geoptimaliseerde website via onderstaande link en de Funda in business website. Daarnaast gebruiken wij de beste online marketing tools en bekendste social media kanalen voor professionals op de vastgoedmarkt om u te verzekeren van een snelle verkoop van uw bedrijfspand. Ook beschikken wij over een hoogwaardige en veilige online dataroom, waardoor u continu op de hoogte blijft van de ontwikkelingen in uw vastgoedportefeuille. Laat onze bedrijfsmakelaars u helpen met de verkoop, verhuur of aankoop van een bedrijfsruimte in omgeving Zaandam.

Commercieel vastgoed in Zaandam.

Onder commercieel vastgoed wordt de aankoop en verkoop van bedrijfsobjecten, woonhuizen en andere gebouwen verstaan zonder eigen gebruik als einddoel. Het commerciële vastgoed wordt verhuurt of doorverkocht. Grote bedrijven, winkelketens en beleggers weten ons te vinden als het gaat om commercieel vastgoed in Zaandam en omstreken.

Onze vestigingen

6498
Hembrug is een monumentaal industrieterrein in de gemeente Zaanstad. Het HEMbrugterrein wordt tegenwoordig beschouwd als een deel van de Havenbuurt van Zaandam en is een creatieve broedplaats voor ondernemers.
9131

Kuijs Reinder Kakes Bedrijfsmakelaars Zaandam werkgebied.

De Kuijs Reinder Kakes bedrijfsmakelaar vinden de beste vestigings- locatie voor u en zijn actief in geheel Noord-Holland. Wij kennen de commercieel vastgoed markt als geen ander en werken in de gehele Zaanstreek (o.a. Zaandam, Oostzaan, Wormerveer, Wormer, Koog aan de Zaan, Zaandijk, Krommenie en Assendelft) en daarnaast ook in Amsterdam, Alkmaar en Heerhugowaard (HAL).

Wij helpen u graag met alle commercieel vastgoed gerelateerde zaken en staan voor u klaar!

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.