Hypotheek aanvragen in Zaandam

Hypotheek aanvragen in Zaandam

Hypotheek aanvragen in Zaandam

U heeft de woning van uw dromen op het oog. Dan is het zaak om snel de juiste financiering te regelen zodat het appartement of huis niet voor uw neus weggekaapt wordt. Maar hoe vindt u uw weg door het woud van hypotheekaanbieders?

De onafhankelijke hypotheekadviseurs van Kuijs Reinder Kakes in Zaandam helpen u graag om een weloverwogen keuze te maken. Onze hypotheekadviseurs maken integraal onderdeel uit van HypotheekNet. Deze onafhankelijke, landelijke organisatie van deskundige en gecertificeerde hypotheekadviseurs bieden u de mogelijkheid om te kiezen voor een hypotheek met een scherp rentetarief. Uiteraard tegen de beste voorwaarden. Met onze hypotheekexperts is de financiering van uw huis in Zaandam snel en goed geregeld.

Onafhankelijk

Wij zijn niet verbonden aan banken dus wij kunnen altijd onafhankelijk advies geven.

Goed op de hoogte

Onze professionele adviseurs worden voortdurend bijgeschoold zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwe mogelijkheden.

De beste deal

Wij selecteren de hypotheek met de gunstigste voorwaarden. Zowel voor particulieren als voor ondernemers.

Hypotheek aanvragen Zaandam

Over hypotheken en meer financieel advies in Zaandam

Een hypotheek afsluiten is voor geen dagelijkse kost. Voor onze hypotheekexperts wel! Zij kennen alle ins en outs en gaan niet over één nacht ijs. Uw hypotheek moet immers jaren meegaan, misschien zelfs wel voor de rest van uw leven. Laat u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden, hierbij zijn uw persoonlijke situatie en toekomstplannen het uitgangspunt.

Hypotheek aanvragen Zaandam

De kracht van HypotheekNet

  • Goede referenties van klanten (gemiddelde score op Independer.nl een 8,2);
  • Samenwerking met grote gerenommeerde makelaars in Nederland;
  • Onafhankelijk, transparant en oplossingsgericht advies;
  • Optimale bediening, gemak en kwaliteit onder één dak;
  • Afspraak binnen 48 uur met een erkend financieel adviseur;
  • Altijd bij u in de buurt door uitgebreid netwerk van vestigingen.

Of het nu gaat om een nieuwe hypotheek of het oversluiten of verlengen, wij gaan op zoek naar de hypotheek die het beste bij u past, met maandlasten die voor u verantwoord zijn.

In drie stappen een hypotheek

Kennismaken

Bent u op zoek naar een woning? Maak dan een vrijblijvende afspraak met de hypotheekadviseurs van HypotheekNet. Zij maken graag kennis om uw verhaal te horen; hoe is uw huidige situatie en wat zijn uw toekomstplannen. Aan de hand van uw gegevens wordt gekeken naar uw financiële mogelijkheden. Maar is wat financieel passend is, ook wat u zelf wilt of wilt u meer ruimte voor andere dingen? Zo kunt u samen met de hypotheekadviseur bepalen wat in uw situatie past en in welke prijsklasse u op zoek kunt gaan. U kunt natuurlijk ook bij ons terecht om uw hypotheek over te sluiten.

Hypotheekadvies

Is uw bod geaccepteerd? Gefeliciteerd! Nu begint een leuke tijd met plannen maken voor het huis maar ook een tijd van veel regelen. Onze hypotheekadviseur neemt dit grotendeels uit handen. Wij weten welke geldverstrekker het beste aansluit bij uw wensen en wat de beste voorwaarden en rentetarieven zijn. Zodra u een beslissing heeft gemaakt over de best passende hypotheekvorm, dan wordt het renteaanbod aangevraagd. Voor de hypotheekaanvraag is een taxatierapport nodig en desgewenst kunnen wij u in contact brengen met een taxateur.

Hypoheek afsluiten

Is het renteaanbod akkoord, dan maken we een afspraak om alles door te nemen. De hypotheekadviseur kan in begrijpelijke taal uitleggen waar u voor tekent. Als alle benodigde documenten compleet zijn, dan sturen wij dit naar de geldverstrekker. Zodra de geldverstrekker uw dossier positief heeft beoordeeld, dan is uw nieuwe hypotheek geregeld en wensen wij u veel plezier met uw nieuwe huis!

Hypotheek aanvragen Zaandam

Wilt u meer weten over HypotheekNet?

Neem contact op met onze hypotheekadviseurs in Zaandam.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie