Huis verkopen Zaandam: laat u door ervaren professionals begeleiden

Huis verkopen Zaandam: laat u door ervaren professionals begeleiden

Uitgebreid netwerk voor het vinden van potentiële koper(s)
100+ jaar ervaring
Betrokken, betrouwbare makelaars
Persoonlijke aanpak
Huis verkopen in Zaandam

Beste verkoopstrategie én realistische vraagprijs: welke verkopende makelaar kan u helpen bij uw woningverkoop?

Het verkopen van uw woning is een behoorlijke onderneming. Deze legt u graag in deskundige handen. Wilt u uw huis verkopen in Zaandam? En hebt u daarom een betrokken makelaar met veel kennis van de lokale woningmarkt nodig? Met de hulp van onze ervaren makelaars bepaalt u de beste verkoopprijs voor uw woning en zet u een goede verkoopstrategie uit.

In de Zaanstreek kan dit best een uitdaging zijn. Vanwege de lange historie van woningbouw staan hier namelijk allerlei soorten woningen. Van een karakteristiek Zaans huisje tot een ruim penthouse op 18 hoog: deze regio biedt voor elke koper wat wils. Om uw woning te verkopen, hebt u dus een veelzijdige makelaar nodig die de juiste match weet te maken.

Gezien de grote diversiteit in de Zaanstreek moet deze expert tevens bouwkundige kennis hebben, vragen omtrent erfpacht kunnen beantwoorden én uw kansen onderkennen. Nu de Zaanstreek steeds meer onderdeel van Amsterdam wordt, zijn de mogelijkheden voor verkopers namelijk erg interessant. De beste makelaar kan deze voor u benutten!

Huis verkopen in Zaandam

KRK: Zaanse makelaars met kennis van de lokale huizenmarkt

Zaanstad is de bakermat van KRK. Onze makelaars die in de Zaanstreek opereren, hebben Zaanse roots. Zij zijn in de regio Zaandam opgegroeid en hebben hier een stevig netwerk. Uiteraard houdt het daar niet bij op: wij zorgen dat onze mensen uitstekend opgeleid zijn en de nodige ervaring opdoen. Onze junior makelaars worden begeleid door senior makelaars, zodat zij de fijne kneepjes van het vak kunnen leren.

Waar u als koper ook van profiteert, is het feit dat wij qua vraag én aanbod een van de grootste makelaarskantoren van de Zaanstreek zijn. Omdat we constant in contact staan met verkopers en potentiële kopers, kunnen wij hen snel en efficiënt bij elkaar brengen.

Als klant profiteert u ook van onze stevige reputatie als betrouwbare makelaar, die we in de afgelopen 100+ jaar hebben opgebouwd. Dat maakt het vinden van de juiste potentiële kopers een stuk gemakkelijker.

Kortom, wij hebben onze sporen in de Zaanstreek ruimschoots verdiend. En door onze stevige makelaarswortels in deze regio kunnen wij u uitstekend begeleiden tijdens het gehele verkoopproces!

Huis verkopen in Zaandam

Betrokkenheid en jarenlange ervaring: al meer dan 100 jaar wil KRK klantverwachtingen overtreffen

Vertrouwt u ons de verkoop van uw woning toe? Dan werkt u met een betrokken makelaar die een persoonlijke benadering hanteert. Wij onderhouden goede banden met onze klanten en bouwen graag langetermijnrelaties op.

Tijdens het verkooptraject zetten wij onze uitgebreide vastgoedkennis én onze ruime ervaring voor u in. Samen met u stippelen we de beste verkoopstrategie uit: we bepalen een goede vraagprijs en ondersteunen u bij zaken als verkoopstyling, bezichtigingen, onderhandelingen en verkoop.

Zoekt u een deskundige verkoopmakelaar die u van a tot z bijstaat tijdens het verkoopproces? Maak kennis met KRK!

Huis verkopen in Zaandam

Uw huis verkopen in Zaandam: tijd voor een vrijblijvend gesprek?

Werken met KRK is werken met specialisten. Na ruim een eeuw zijn wij méér dan makelaars geworden. Wilt u uw woning in Zaandam verkopen met ondersteuning van onze experts? Dan profiteert u van onze ervaring én ons draagvlak. Wij vormen namelijk een thuisbasis voor meerdere expertises. Dit betekent niet dat we aparte makelaardij-, taxatie- en hypotheek-vestigingen hebben. Onze vakdeskundigen werken nauw met elkaar samen onder één dak. Het resultaat is dat wij zeer snel kunnen schakelen. En daarom werken de potentiële kopers die u zoekt, óók graag met ons.

Ons team in Zaandam

Nancy van der Heide Nancy van der Heide
Nancy van der Heide Nancy van der Heide

Coördinator binnendienst Wonen

Nathalie Molenaar RM RT Nathalie Molenaar RM RT
Nathalie Molenaar RM RT Nathalie Molenaar RM RT

Registermakelaar/taxateur o.g.

Sylvia IJff Sylvia IJff
Sylvia IJff Sylvia IJff

Commercieel binnendienst medewerker

Robert de Joode RM RT WMC Robert de Joode RM RT WMC
Robert de Joode RM RT WMC Robert de Joode RM RT WMC

Algemeen directeur, Registermakelaar/taxateur o.g., Woningmarktconsultant, Partner

Sven Heinsbroek K-RMT Sven Heinsbroek K-RMT
Sven Heinsbroek K-RMT Sven Heinsbroek K-RMT

Kandidaat makelaar