Makelaars die écht met u meedenken
Meer dan 100 jaar ervaring
Persoonlijke aanpak en begeleiding
Huis kopen in Heerhugowaard

Koopwoningen Heerhugowaard: de uitdagingen van een huizenjacht in een prachtige stad

Van boerendorp naar stad met moderne voorzieningen: dát is de groei die Heerhugowaard vanaf de jaren 70 heeft doorgemaakt. In de karakteristieke straten rondom het centrum, zoals de Stationsweg en de Sportlaan, staan oudere woningen die de geschiedenis en traditionele charme van Heerhugowaard reflecteren. Maar er zijn in de afgelopen decennia veel wijken bijgekomen. Wilt u een nieuwere woning kopen in Heerhugowaard, dan is de keus relatief groot.

Vestigt u zich in deze stad, dan hoeft u zich geen moment te vervelen. Er is namelijk van alles te doen. Bij het park en strand van Luna kunt u bijvoorbeeld genieten van een (gezins)uitje. Gaat u liever een dagje shoppen in een mooi winkelcentrum? Of gaat u graag naar de bioscoop of naar het theater? In Heerhugowaard is het allemaal mogelijk.

Huis kopen in Heerhugowaard

De Heerhugowaardse huizenmarkt navigeren met KRK

Hebt u een prachtig appartement te koop zien staan, bijvoorbeeld op Funda? En bevalt de woning ook tijdens de bezichtiging? Dan begint 'het echte werk'. En dat is soms best spannend. Hoe zit het bijvoorbeeld met de bouwkundige staat van de woning? Zijn er verborgen gebreken? Alleen een specialist met bouwkundige kennis kan dit beoordelen.

En hoe komt u eigenlijk tot een goede bieding? Daar kan een goede aankoopmakelaar u bij helpen. Bij KRK maken we bijvoorbeeld rapportages van recent verkochte woningen. Op basis daarvan berekenen we de waarde van de woning en geven we een realistisch advies. Staat een huis bijvoorbeeld te koop voor 375.000 euro, maar ligt de waarde eigenlijk onder de 360.000 euro? In dat geval leggen we dit uit aan onze klant en bespreken we de opties. Sommige woningen worden per inschrijving verkocht, wat betekent dat u één kans krijgt om een bieding uit te brengen. Bij andere woningen geldt een hele andere biedingsprocedure. Wij zorgen in ieder geval dat uw bieding realistisch, maar niet té hoog is.

Hebt u hulp nodig met het begrijpen van juridische stukken? Ook daar kan een makelaar uitkomst bieden. Wij nemen hier altijd rustig de tijd voor. Voor het tekenen van de koopovereenkomst nodigen we u bijvoorbeeld uit op ons kantoor om de documentatie toe te lichten. Wij vertellen dan in begrijpelijke taal wat alles inhoudt.

Koopt u een nieuwbouwwoning? Dan adviseren wij u ook omtrent de vraagstukken die daarbij komen kijken: het beste moment om uw huidige woning te verkopen, de voor- en nadelen van tijdelijke huur en de ontwikkelingen in de markt.

Ons team in Heerhugowaard

Thomas  Borgart Thomas Borgart
Thomas  Borgart Thomas Borgart

Hypotheekadviseur

Marielle Gerretschen RM RT Marielle Gerretschen RM RT
Marielle Gerretschen RM RT Marielle Gerretschen RM RT

Registermakelaar/taxateur o.g.

Jennifer Aalberse Jennifer Aalberse
Jennifer Aalberse Jennifer Aalberse

Hypotheekondersteuner

Chrisje  Rood Chrisje Rood
Chrisje  Rood Chrisje Rood

Commercieel medewerker

Huis kopen in Heerhugowaard

Op zoek naar koopwoningen in Heerhugowaard? Kies voor een makelaar met persoonlijke aanpak

Gaat u een huis kopen in Heerhugowaard, maar kent u de stad niet zo goed? Dan kunt u wel wat begeleiding gebruiken. Bij KRK mag u rekenen op een persoonlijke aanpak. Wij denken bijvoorbeeld echt met u mee. Zien we een woning die niet exact aan de wensen voldoet, maar die wellicht toch interessant voor u is? Dan delen we deze even via WhatsApp. Daarnaast krijgt u toegang tot ons portaal waar u een woningaanbod kunt bekijken dat volledig is afgestemd op uw zoekwensen. Zo blijft u goed op de hoogte, zónder dat u daar het internet voor hoeft af te speuren.

Daarnaast begeleiden we u van a (aanbod) tot z (zoektocht-afsluiting). We nemen u mee in het volledige proces en gaan met u mee naar de notaris. Pas wanneer de handtekeningen zijn gezet, is het proces afgelopen. En daar maken we samen een feestelijke afsluiting van!

Huis kopen in Heerhugowaard

Specialist in de regio Heerhugowaard: werk met betrokken, kundige en betrouwbare makelaars

Met zoveel diversiteit in een stad is het belangrijk dat uw makelaar goed begrijpt wat u zoekt en nodig hebt. KRK zet 100+ jaar ervaring en diepgaande kennis in om u te helpen. Wij hebben verschillende kantoren in Nederland en zijn onder andere gespecialiseerd in de regio Heerhugowaard. We kennen álle straten, hebben veel lokale marktkennis en kunnen u alles vertellen over de verschillende huizen die deze stad rijk is.

Daarnaast hebben wij meerdere expertises onder één dak. Dit betekent dat u ook bij ons terecht kan voor zaken als hypotheekadvies en verkoop. Hét voordeel: u werkt met bedreven, breed georiënteerde experts die snel kunnen schakelen.

Risico's beperkt u tot het minimum, want wij werken op basis van 'no cure, no pay'. Opstartkosten hoeft u niet te betalen. En wilt u het traject tussentijds stoppen, dan kost dit niets. Voor een aankoop betaalt u ons pas wanneer u het contract bij de notaris hebt afgesloten!

Specialist in de regio Heerhugowaard: betrouwbaar, betrokken en deskundig

Met zoveel verschillende huizen en wijken in één stad hebt u een deskundige nodig die uw wensen begrijpt en u wijst op relevante zaken. Wij staan gedurende het hele proces voor u klaar. Onze ervaren makelaars stellen uw wensen voorop en onderhouden graag een persoonlijk contact met u.

Daarnaast profiteert u van het feit dat wij meerdere expertises onder één dak hebben. In ruim een eeuw tijd zijn wij véél meer dan makelaars geworden. Omdat we bijvoorbeeld ook hypotheekadvies en verkoop verzorgen, is onze kennis breed en kunnen we snel schakelen.

Zijn betrouwbaarheid en betrokkenheid belangrijk voor u? Neem dan gerust eens contact met ons op. We bespreken graag hoe we samen úw droomhuis in Heerhugowaard kunnen vinden.