Huis verkopen in Heerhugowaard -  40185

Huis verkopen in Heerhugowaard

Overweegt u om uw huis te verkopen in Heerhugowaard? U wilt graag een vlotte verkoop, de beste prijs en een mooie en professionele presentatie van uw woning op Funda? Dan bent u bij Kuijs Reinder Kakes aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring kennen onze makelaars de lokale huizenmarkt als geen ander. Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan met een van onze makelaars.

Uw woning verkopen? Neem contact op!

Huis verkopen in Heerhugowaard

Maak kennis met KRK

U bent van harte welkom in ons kantoor aan de Middenwaard 2 C te Heerhugowaard. Hier maakt u kennis met ons team van NVM woningmarkt- en nieuwbouwmakelaars, verzekering- en hypotheekadviseurs. Kuijs Reinder Kakes is met vijf vestigingen in Noord-Holland en onderdeel van het landelijke Dynamis-netwerk een van de belangrijkste adviseurs op het gebied van wonen.

Zo verkoopt KRK Makelaars uw huis

Huis verkopen in Heerhugowaard

Vooronderzoek

Om een realistische vraagprijs te bepalen doen wij grondig vooronderzoek. Onze makelaars kijken hiervoor o.a. naar de bouwkundige staat en afwerking van uw huis of appartement, de sfeer en indeling van uw woning en naar de verkooptijd en vraagprijzen van (recent) verkochte woningen in uw wijk. Natuurlijk spelen de trends en ontwikkelingen in de lokale en landelijke huizenmarkt ook een belangrijke rol.

Huis verkopen in Heerhugowaard

Uw huis op de juiste manier in de markt

Uw huis vraagt om een unieke aanpak. Kuijs Reinder Kakes kijkt daarom naar de onderscheidende eigenschappen van uw huis en stelt de doelgroep vast. Dat vormt de basis voor onze verkoopstrategie. Op basis daarvan kiezen we de juiste middelen voor een optimale presentatie van uw woning.

Huis verkopen in Heerhugowaard

Woningpresentatie

We hebben maar één kans op een eerste indruk. Daarom werken onze makelaars samen met professionele woningfotografen, stylisten en marketingbureaus. Alle moderne presentatiemogelijkheden zoals video’s, virtuele tours en interactieve plattegronden hebben we voor u tot onze beschikking om uw woning op een onderscheidende manier te plaatsen op Funda, social media en onze eigen website.

Huis verkopen in Heerhugowaard

Bezichtigingen en communicatie

Bezichtigingen zijn geen vluchtige bezoeken. We nemen voor iedere bezichtiging uitgebreid de tijd. Uzelf kunt de voortgang van de verkoop 24/7 bekijken via ons digitale dashboard. Natuurlijk houden we ook persoonlijk op de hoogte. U mag rekenen op onze aandacht. U weet waar u aan toe bent.

Huis verkopen in Heerhugowaard

Contact

Maak door het invullen van bovenstaande formulier een afspraak voor een waardebepaling van uw woning. Voor overige vragen kunt u onze makelaars in Heerhugowaard op telefoonnummer: 072 555 55 00 of via heerhugowaard@krk.nl. Stel uw vraag of we bellen u terug als u dat vraagt via het onderstaande formulier.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie