Huis verkopen in Heerhugowaard -  52618

Huis verkopen in Heerhugowaard

Overweegt u om uw huis te verkopen in Heerhugowaard? U wilt graag een vlotte verkoop, de beste prijs en een mooie en professionele presentatie van uw woning op Funda? Dan bent u bij KRK Makelaars aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring kennen onze makelaars de lokale huizenmarkt als geen ander. Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan met een van onze makelaars.

Uw woning verkopen? Neem contact op!

Huis verkopen in Heerhugowaard

Maak kennis met KRK

U bent van harte welkom in ons kantoor aan de Middenwaard 2 C te Heerhugowaard. Hier maakt u kennis met ons team van NVM woningmarkt- en nieuwbouwmakelaars, verzekering- en hypotheekadviseurs. KRK is met vijf vestigingen in Noord-Holland en onderdeel van het landelijke Dynamis-netwerk één van de belangrijkste adviseurs op het gebied van wonen.

Zo verkoopt KRK Makelaars uw huis

Huis verkopen in Heerhugowaard

Grondig vooronderzoek

Om een realistische vraagprijs te bepalen, doen onze makelaars nauwkeurig onderzoek naar uw woning. Onze makelaars kijken bijvoorbeeld niet alleen naar de bouwkundige staat, maar analyseren ook wie de doelgroep is en welke vergelijkbare woningen in de buurt verkocht zijn.

Huis verkopen in Heerhugowaard

De markt in

Elk huis is uniek. Net zoals uw wensen en belangen. Daar passen wij onze dienstverlening op aan. De onderscheidende kenmerken van uw woning zijn maatgevend in het verkoopproces. Met deze informatie en grondige kennis van de doelgroep stippelt KRK de beste verkoopstrategie uit om uw huis in Noord-Holland in de markt te zetten.

Huis verkopen in Heerhugowaard

Marketing en bezichtigen

De eerste indruk blijft hangen. Dus zorgt KRK Makelaardij ervoor dat de woningpresentatie perfect is. Binnen ons netwerk hebben wij mensen die daarvoor zorgen, zoals een woningfotograaf en -styliste.

De tweede indruk is de tijd die uw makelaar neemt voor de bezichtigers. We houden u na de bezichtiging op de hoogte. Of u controleert zelf de voortgang via het digitale dashboard waarvan u inloggegevens krijgt.

Huis verkopen in Heerhugowaard

Contact

Maak door het invullen van bovenstaande formulier een afspraak voor een waardebepaling van uw woning. Voor overige vragen kunt u onze makelaars in Heerhugowaard op telefoonnummer: 072 555 55 00 of via heerhugowaard@krk.nl. Stel uw vraag of we bellen u terug als u dat vraagt via het onderstaande formulier.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie